English Version
This Site Is Available In English

تلاش مداوم و پشتکار رمز موفقیت نهایی

تلاش مداوم و پشتکار رمز موفقیت نهایی

جلسه هشتم از دوره بیست و نهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی عطار نیشابوری به استادی راهنما همسفر نرگس، نگهبانی همسفر سمیه و دبیری همسفر زهرا با دستورجلسه «وادی ششم ( حکم عقل را در قالب فرمانده کاملاً اجرا نماییم) و تأثیر آن روی من» در روز دوشنبه 27 مردادماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ برگزار شد.

خلاصه سخنان استاد:

به نظر من سخت‌ترین دستورجلسه وادی ششم است که حکم عقل را در قالب یک فرمانده کاملاً اجرا کنیم. چرا هر چه عقل می‌گوید باید انجام دهیم؟ برای اینکه به آرامش و به مرحله شو شود برسیم. عقل یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های صور پنهان هست، روح نیز با اراده عقل رهبری می‌شود، عقل هم تابع خودش است و با تفکرکردن و آموزش‌دیدن خودش را کامل می‌کند. بعضی از انسان‌ها هستند که  به‌ اشتباه کارهایی را انجام می‌دهند که باید از آن اشتباه درس بگیرند؛ ولی دوباره آن را تکرار می‌کنند، انسان‌هایی هستند که به‌ اشتباه در زندگی دیگران دخالت می‌کنند و وقتی دلیل این کار را می‌پرسیم می‌گویند از روی دلسوزی بود و این‌جا است که از آن خطایی که کرده‌اند درسی نمی‌گیرند.

انسانی که عاقل و دانا است سعی می‌کند، آن اشتباه را انجام ندهد و کار عاقلانه انجام دهد. خیلی از ما دوست داریم کارهایی انجام دهیم که از روی عقل باشد. وقتی انسان کار اشتباهی انجام می‌دهد برای مثال می‌گویند: چرا تو بی‌عقلی؛ یعنی از آن تفکر و دانایی در این کار استفاده نکرده‌ایم برای همین این کلمه را به آن شخص نسبت می‌دهند. برای اینکه این کلمه را به ما نگویند همه‌چیز به تزکیه و پالایش ربط دارد؛ باید از ضد‌ارزش‌ها دوری کنیم هر قدر تزکیه و پالایش انسان بیش‌تر باشد نقطه تحمل او هم بالاتر می‌رود. هر قدر از ضدارزش‌ها دوری کنیم روزنه عقل ما بزرگ‌تر می‌شود و کارهای معقول ما بیش‌تر می‌شود، یعنی ما باید کارهای ضدارزشی را کم‌تر انجام دهیم مثل غیبت‌کردن، دروغ‌گفتن و در کار دیگران دخالت‌کردن.

من قبل از ورود به کنگره فکر می‌کردم عقل در مغز وجود دارد و الآن فهمیدم که مغز مترجم عقل است و برای عقل جایگاه مشخص‌شده است که هم در درون و هم در برون ما است و جایگاه مشخصی ندارد. اگر در زندگی آرامش دارم یعنی که من عقل دارم. همه انسان‌ها دارای عقل هستند؛ حتی گیاهانی که در بیابان و صحرا هستند و به سمت نور هدایت می‌شوند هم عقل دارند؛ پس هر انسانی از عقل استفاده می‌کند و اگر همه ما انسان‌ها از فرمان عقل به‌درستی استفاده کنیم به آن جایگاه و مرتبه درست می‌رسیم، اگر حکم عقل را در قالب یک فرمانده به‌درستی انجام دهیم به آن شو شود می‌رسیم.

مرزبانان کشیک: همسفر فهیمه و مسافر هادی
تایپیست: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر عفت(لژیون دوم)
عکاس: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر صفیه (لژیون یکم)
ویرایش و ارسال: همسفر راضیه رهجوی راهنما همسفر انسیه (لژیون پنجم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی عطار نیشابوری

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .