دهمین جلسه از دوره سی و پنجم کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی میرداماد با استادی مسافر بهنام ، نگهبانی مسافر احمد رضا و دبیری مسافر اسدالله با دستور جلسه " وادی ششم و تاثیر آن روی من " در روز یکشنبه بیست و ششم مرداد ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.
سلام دوستان بهنام هستم یک مسافر
تشکر می کنم از نگهبان و ایجنت محترم و گروه مرزبانی و راهنمای عزیزم مسافر مهدی که به من اعتماد کردند که در این جایگاه قرار بگیرم و آموزش بگیرم .
وادی ششم ، حکم عقل را در قالب فرمانده کاملا اجرا نماییم ؛ من قبل از ورود به کنگره فکر می کردم که حکم عقل را کاملا در کارهای خود به اجرا در می آوردم و این ناشی از غرور من بود که خود را عقل کل حساب می کردم و با ورود به کنگره توانستم ذره ذره کارهایم را مدیریت کرده و تا حدودی فرماندهی را به دست بگیرم و به این نتیجه رسیدم که عقل یکی از اساسی ترین مورد در صور پنهان انسان می باشد که آغاز و پایانی ندارد ؛ عقل کل مثل خورشید است که به تمام هستی می تابد و راهنمای من مانند آن خورشید عمل می کرد و من بهنام آن خانه هستم که از یک روزنه نور وارد آن می شود .
قبل از کنگره من درک از این موضوع نداشتم ولی با ورود به کنگره و صحبت های راهنمای خودم برای من شیرین بود و در این مسیر چون به طرف ارزش ها حرکت می کردم ، احساس می کردم در حال پخته شدن هستم و هر چه انسان به طرف ارزش ها حرکت بکند روزنه نور و روشنایی ، بیشتر می شود و در طول زندگی من تصمیم هایی زیادی برای ترک مواد گرفتم که عقلانی نبود و در نتیجه موفقیت کسب نکردم ؛ اما با ورود به کنگره و تصمیم من برای به دستگیری فرماندهی بدنم قطعی شد که شروع به سفر کردم و اولین برگ برنده من یا پیروزی من گفتن کلمه نه می باشد و دومین چیزی که من یاد گرفتم این بود که در مسیر ضد ارزش ها قرار نگیرم یعنی هر مکان که کار ضد ارزش انجام می گیرد من به آنجا ورود نمی کنم و در آخر سپاسگزار جناب مهندس و خانواده محترمشان و راهنمای عزیزم مسافر مهدی هستم که به من کمک کردند تا در این جایگاه باشم.
از اینکه با سکوت زیبایتان به صحبت های من گوش کردید از همه شما سپاسگزارم.
.jpg)
نگارش : مسافر مهدی ( ل 1 )
ویرایش : مسافر داوود ( ل 4 )
عکس : مسافر علی ( ل 4 )
ارسال : مسافر مهدی ( ل 16 )
تقدیم به نگاه زیبای شما *** نمایندگی میرداماد اصفهان
- تعداد بازدید از این مطلب :
868