English Version
This Site Is Available In English

حس شیرین رهایی

حس شیرین رهایی

با وزن ۷۱ کیلوگرم و قد ۱۵۱ وارد لژیون جونز شدم؛ با راهنمایی همسفر سولماز، به مدت ۱۳ ماه و ۲۶ روز سفر کردم؛ ۱۹ کیلو و ۵۰۰ گرم کاهش وزن داشتم و وزن فعلی من ۵۱/۵ کیلو است. بنده قبل از این‌که وارد لژیون تغذیه سالم شوم، از درد پا بسیار رنج می‌بردم و مرا اذیت می‌کرد؛ حتی نشستن و برخاستن برایم سخت شده بود و واقعا از پا دردی که داشتم و فشاری که روی جسمم احساس می‌کردم، خسته شده بودم؛

به‌همین دلیل تصمیم گرفتم که وارد لژیون تغذیه سالم شوم، با کمک راهنمایم، حس خوبی که به لژیون تغذیه داشتم و از همه مهم‌تر به جهت فرمان‌برداری از آقای مهندس  این سفر را شروع کردم و خدا را شکر که توانستم سلامتی را به خودم هدیه کنم. بنده در گذشته هیچ شناختی از جسم يا شهر وجودی خود نداشتم و فکر می‌کردم وزن مناسبی دارم؛ وقتی وارد لژیون تغذیه سالم شدم، از راهنمایم آموختم که باید سه اصل مهم: غذای مناسب، مقدار مناسب و زمان مناسب را در نظر داشته باشم.

با رعایت کردن این موارد، انجام پیاده‌روی منظم و روزانه، به لطف خداوند و علم کنگره۶۰، توانستم سفرم را به سلامتی انجام دهم و از زندگی خوب و سالم برخوردار باشم. از خدای متعال سپاسگزارم که من را در مسیر کنگره۶۰ قرار داد که بتوانم از علم ناب کنگره۶۰ استفاده کنم و به سلامتی برسم؛ همچنین از آقای مهندس خیلی تشکر می‌کنم که علم خودشان را در اختیار ما قرار می‌دهند.

روزی که برای رهایی نزد آقای مهندس رفتیم، تجربه خیلی خوبی بود و یک حس بسیار عالی داشتم که قابل توصیف نیست. به دوستانم که اضافه وزن دارند، پیشنهاد می‌کنم حتما سفر تغذیه سالم را انجام دهند، این حس زیبا را تجربه کنند و به خودشان کمک کنند تا شاداب‌تر باشند. در پایان از راهنمایم همسفر سولماز تشکر می‌کنم و از خداوند متعال، سلامتی و عافیت را برای ایشان و خانواده محترمشان خواستارم.

نویسنده: همسفر ماه‌زر رهجوی راهنما همسفر سولماز (لژیون تغذیه سالم )
رابط خبری: همسفر سکینه رهجوی راهنما همسفر سولماز (لژیون تغذیه سالم)
ویرایش و ارسال: همسفر سمانه رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون بیست‌وپنجم) دبیر اول سایت
همسفران نمایندگی شادآباد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .