English Version
This Site Is Available In English

عدالت، غذای روح انسان است

عدالت، غذای روح انسان است

همسفر طاهره و مسافرشان با تخریب  دو سال وآخرین آنتی‌ایکس مصرفی شیره تریاک وارد کنگره شدند به روش DST همراه با داروی  OT به راهنمایی مسافر فرزاد و همسفر آسیه سفر کردند و اکنون هم مدت دو سال و ٩ ماه است که آزاد و رها هستند. ورزش در کنگره دارت.

عدالت به چه معناست و چگونه در کنگره اجرا می‌شود؟

عدالت در لغت به معنی عادل بودن و یکی از صفات خداوند است. عدالت یعنی نهادن هر چیزی سرجای خودش و در کنگره ۶0، یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌ها در آرم کنگره است. خیلی اوقات ما عدالت را برابری و یکسان بودن می‌دانیم؛ در حالی‌که این‌‌گونه نیست، پایه و اساس عدالت بر معرفت، عمل سالم و دانایی است؛ یعنی جایگاه یک فرد بر اساس میزان آگاهی و رفتاری که از او سر می‌زند، تعیین می‌شود. جایگاهی که خداوند برای افراد قرار داده است؛ کاملاً عین عدالت است، چون خداوند عادل است و جهان را بر مبنای عدل و نظم آفریده است.

در کنگره60، آموزش‌ها برای همه به‌طور یکسان قرار داده شده است و همه افراد، دانش و آموزش برابر را از یک منبع دریافت می‌کنند؛ اما این روند بستگی به دریافت‌کننده و میزان عملکرد او دارد که جایگاه راهنما، مرزبان و دیده‌بان و... را مشخص می‌کند؛ حتی کسی که بی‌توجه و بی‌هدف می‌آید، بعد از چند ماه از دایره کنگره خارج می‌شود؛ پس تعیین جایگاه بر اساس تلاش، آگاهی و عمل سالم است.

در کنگره۶۰، آیا همه افراد از نظر جایگاه و برخوردها یکسان هستند؟

خیر، عدالت این نیست که همیشه براساس منافع من باشد، عدالت عین حقیقت و واقعیت است؛ حال به نفع یا به ضرر من باشد. عدالت در کنگره، بسیار مهم است که باید اجرا شود. در بدو ورود همه در کنگره۶۰، برابرند، هیچ‌کس از شخص در مورد تحصیلات، پست و مقام سؤالی نمی‌پرسد؛ انسان با تلاش خود جایگاه خویش را مشخص می‌کند، یک سفر اولی که به‌خوبی با گرفتن آموزش‌ها سفر می‌کند با شخصی که دو سال به کنگره می‌آید ولی هنوز نتوانسته سفر خود را تمام کند و از آموزش‌های کنگره دور است، کاملاً متفاوت است، بنابراین همه با هم برابر نیستند.

چه‌طور شد که به کنگره اعتماد کردید و تصمیم گرفتید که خدمت کنید؟

خدمت کردن در هر جایگاهی بهترین حس را به دنبال دارد و من خدا را شاکرم که توانستم در کنگره ماندگار باشم و خدمت کنم؛ چرا که بر این باورم حال خوشی را که در این مسیر به‌دست آوردم، در هیچ کجا نمی‌توانستم تجربه کنم.

خدمت کردن در لژیون سردار عجیب انرژی فوق العاده‌ای به من می‌هد. خدمت دبیری و خزانه‌داری را داشتم؛ این خدمت، سختی و چالش‌‌های خاص خودش را داشت و اما خدمت خزانه‌داری برای من یک خدمت بسیار آموزنده، عالی، شیرین و لذت‌بخش، همراه با حس بسیار خوشایند است. خدمت خزانه‌داری، قدرت بخشش و آرامش درونی را به من هدیه داد،  به نظر من برای درک و لمس این جایگاه، هر شخصی باید خودش این جایگاه را تجربه کند و قدر این جایگاه گران‌بها را بداند. از خداوند منان بسیار سپاسگزارم که توفیق خدمت در این جایگاه پربرکت را به من داد.

به نظر شما از نظر آموزش‌ها همه افراد در کنگره برابرند؟ لطفاً برای ما توضیح دهید.

ما در کنگره یاد گرفتیم که معنی عدالت برابری و مساوات نیست؛ بلکه معنی دقیق عدالت، یعنی قرار دادن هر چیز و هر کس در جایگاه و مکان خودش. در کنگره هم مثل تمام هستی و دنیا هر چیزی در جایگاه خودش قرار می‌گیرد و اگر این‌گونه نباشد، همه‌چیز به هم می‌خورد و بی‌نظمی زیادی در کنگره ایجاد می‌شود.

در کنگره عدالت، برای همه یکی است؛ آموزش، محبت، عشق و ... به همه افراد در کنگره داده می‌شود، اما انسان‌ها از لحاظ استعداد، توانایی، حرکت، تلاش، خواست، عملکرد و همین‌طور بر اساس خوب سفر کردن و میزان خدمت کردن، با هم برابر نیستند. مثلا یک مسافر11ماه سفر خود را به پایان می‌رساند و به درمان می‌رسد و مسافر دیگر شاید مدت زمان سفراو 24 ماه طول بکشد.

از دیدگاه شما عدالت، قبل از آموزش‌های کنگره و بعد از آموزش‌های کنگره چگونه بوده است؟

من باید  به یاد بیاورم که قبل از آمدن به کنگره چگونه بودم و الان چگونه هستم؛ من آدمی بودم که اول عمل می‌کردم، بعد فکر می‌کردم و نتایج بدی می‌گرفتم، حالا به جایی آمده‌ام که خیلی چیزها به من داده است. وقتی‌که می‌خوانیم جمعیت احیای انسانی کنگره۶۰، یعنی من در تاریکی مطلق بودم و کنگره من را دوباره به حیات برگرداند و زنده کرده است. حالا وقتی با خودم فکر می‌کنم پیش خودم می‌گویم من به کسی که به من جان بخشیده چه چیزی می‌توانم بدهم؛ این باعث می‌شود که تفکر و اندیشه کنم در قبال کارهای که برای من انجام شده، چه کاری می‌توانم انجام دهم. همان‌گونه که دیگران کاشتند و من خوردم، من هم بتوانم بکارم تا دیگران و آیندگان بخورند.

در سی‌دی «عدالت در کنگره۶۰» گفته شده برای کمک کردن به دیگران باید تعادل را در نظر گرفت. به نظر شما منظور از این مطلب چیست؟

منظور از این‌که برای کمک کردن به دیگران باید تعادل را در نظر گرفت؛ این‌که نباید در کمک کردن زیاده‌روی کرد و درعین حال نباید از کمک کردن غفلت ورزید؛ به عبارت دیگر، باید حد و اندازه کمک کردن را شناخت و درهرشرایطی، میزان مناسبی از کمک را ارائه داد.

خداوند در قرآن فرموده است: «اگر ما ذره‌ای کار خوب انجام دهیم، نتیجه‌اش به ما برمی‌گردد و اگر کار بدی انجام دهیم، نتیجه‌اش به خود ما برمی‌گردد.»

شادی حقیقی در این  است که به دیگران  یاری برسانم؛ زکات آن‌چه دریافت کرده‌ام را بپردازم و از سبد و لژیون سردار بی‌تفاوت نگذرم، بماند که با عضویت در لژیون سردار چه برکتی وارد زندگی می‌شود. امیدوار هستم که بتوانم قطره‌ای از این دریای بی‌کران کنگره باشم که چه‌قدر به زندگی‌ها امید بخشیده است.

در پایان اگر صحبتی دارید لطفا برای ما بیان کنید.

عدالت انتظار پاداش ندارد؛ بلکه خود  انجام عمل، دارای زیبایی و سرور است. عدالت، غذای روح انسان است و بی عدالتی، بیماری روحی به بار می‌آورد.

من باید نسبت به تعهداتی که دارم آن‌ها را به اتمام برسانم و انجام دادن این فعل یعنی انرژی، شادی و شعف. اتمام کار که وقتی به پایان نقطه می‌رسم؛ می‌توانم به سطر بعدی بروم. پس من وظیفه خودم می‌دانم که تعهد خودم را انجام دهم تا بتوانم در سال مالی جدید کار بهتری را انجام دهم. امیدوارم درزندگی بتوانم همه سطرها را با کیفیت به پایان برسانم و بتوانم سطر جدیدی از زندگی را شروع کنم.

خدا را بسیار شکر می‌کنم که دروازه‌ای برایم باز شد که نامش کنگره۶۰، است و راهنمایانی چون خانم آسیه و خانم نسرین را برای هدایتم فرستاد، از آن‌ها خیلی سپاسگزارم، از اینجت و مرزبانان وهمه خدمت‌گزاران، به‌خصوص خدمت‌گزاران سایت شعبه عمان سامانی به نحو شایسته‌ای تشکر می‌کنم.

مصاحبه کننده: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون یازدهم)
طراح سوال: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر شیرین (لژیون پنجم) و همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون یازدهم)
عکاس: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر شیرین (لژیون پنجم)
ویراستار و ارسال: همسفر پرتو رهجوی راهنما همسفر آسیه (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی عمان سامانی شهرکرد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .