English Version
This Site Is Available In English

تنها پیوندی که بقا دارد محبت است

تنها پیوندی که بقا دارد محبت است

در درون ما، همه‌چیز نهفته است و باید آن را با تلاش و حرکت استخراج کنیم؛ درست مثل نوازندگی یا هر هنر دیگری که نیاز به بیداری و پرورش دارد. حتی در زمین نیز نیروهای خفته وجود دارد؛ مانند دانه گندم یا درخت گلابی که برای شکوفایی به آب، بذر و مراقبت نیاز دارند. با دعا، نماز یا روزه به‌تنهایی این نیروها بیدار نمی‌شوند، بلکه عمل، تفکر و کوشش لازم است.

برخی تمام عمر خود را صرف زندگی روزمره یا معنویات می‌کنند اما برای رشد دانش و آگاهی خود تلاشی ندارند. هنر واقعی این است که هم به زندگی بپردازیم و هم آگاهی‌مان را افزایش دهیم. درون انسان نیز نیروهای خفته‌ای وجود دارد که برای بیداری آن‌ها باید حرکت کرد، حتی اگر در این مسیر با مشکلات و خطرات روبه‌رو شویم. شکست، پایان راه نیست؛ بلکه پلی برای پیروزی است.

برای بیداری نیروهای درون، ابتدا باید تفکر کنیم، مسیر را بیابیم و در صراط مستقیم گام برداریم. برخی انسان‌ها خود را گم کرده‌اند؛ استاد دانشگاه یا صاحب مقام بوده‌اند، اما دچار اعتیاد یا فساد شده‌اند. سال‌ها، درمان اعتیاد مجهول بود، اما کنگره ۶۰ با متد DST این قفل را گشود. ما باید از پشت پرده اعتیاد و باورهای غلط، حسادت، غیبت و... بیرون بیاییم تا به رهایی برسیم. تنها پیوندی که بقا دارد، محبت است؛ دوای همه دردها عشق و محبت است که می‌تواند ما را نجات دهد.

ما انسان‌ها «پیدای ناپیدا» هستیم؛ از این جهان می‌رویم، اما در بعد دیگر وجود داریم. در هستی همه‌چیز معجزه است؛ هر ذره از انسان، خود شامل میلیاردها ذره است و این شگفت‌انگیز است. هر عملی که انجام می‌دهیم، چه نیک و چه بد، در کل هستی ثبت می‌شود. آنچه جهان مادی و جهان دیگر را به هم پیوند می‌دهد، «حس برون» است؛ همان‌طور که در خواب با چشمان بسته، صحنه‌ها را می‌بینیم.

برای وصل رهجو به راهنما نیز باید این حس وجود داشته باشد، آن هم حس مثبت. ما باید با هر فرد متناسب با جایگاه و سطح آگاهی‌اش رفتار کنیم؛ با دانایان، دانا و با نادانان به زبان خودشان. تجربه اگر درست عمل شود، یک‌بار کافی است، مگر در علوم پیش‌رونده. درمان با متد DST یک‌بار برای همیشه انجام می‌شود، اما ترک به روش سقوط آزاد بارها تکرار می‌شود و باز هم به شکست می‌انجامد.

در کنگره، کسی که فرمان‌بردار نباشد، فرمانده خوبی نخواهد شد و کم‌کم از مسیر خارج می‌شود. برای استفاده از نیروهای خفته، باید با تفکر و حرکت پیش رفت تا به نتیجه رسید.
امیدوارم همه ما بتوانیم با تفکر و بیدار کردن نیروهای درون، مسیر روشن زندگی را بیابیم.

منبع: سی‌دی «پرده»
نویسنده:‌همسفر‌ مهناز رهجوی راهنما همسفر‌‌‌‌ سمانه (لژیون اول)
رابط خبری: همسفر راضیه رهجوی راهنما همسفر مهدیه (لژیون دوم)
عکاس: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر مهدیه (لژیون دوم)
ارسال: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر مهدیه (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی سنایی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .