English Version
This Site Is Available In English

افیون پرده و مانعی بسیار قوی است

افیون پرده و مانعی بسیار قوی است

آقای مهندس در مورد چگونگی بیدار کردن نیروهای خفته درون سخن می‌گویند و در ادامه بیان می‌کنند که انسان باید در زندگی از دانایی، معنویت و علوم مختلف و همچنین از مادیات بهره‌مند شود و فقط به خور‌دن‌وخوابیدن و مال اندوزی بسنده نکند. لازمه فعال کردن نیروهای خفته درون، تفکر، حرکت، سعی‌وتلاش و پرداخت بهای آن است. خواستن و دعا کردن بدون حرکت و تلاش اثری ندارد و باید دانست در این راه خطرات و شکست‌های هم وجود دارد. تکلیف انسان این است که با تفکر، یافتن مسیر و اجرای قوانین مربوط به آن با تلاش و حرکت مداوم ادامه دهد، ناامید نشود و شکست‌ها را مقدمه پیروزی بداند.

در ادامه آقای مهندس به نکته‌ای خیلی مهم اشاره می‌کنند؛ اینکه افیون پرده و مانعی بسیار قوی است که اجازه نمی‌دهد انسان نیروهای نهفته درون خود را بشناسد و به‌کار بگیرد. افکار منفی، باورها و اعتقادات غلط، تعصبات بی‌جا هم پوشش و پرده‌‌ای ضخیم است که مانع شناخت قدرت و توان نیروهای درون ما می‌شود؛ پس قدم اول برای شناخت و پیدا کردن خود، دوری از ضدارزش‌ها، حرکت در صراط مستقیم و محبت و عشق است. عشق و محبت را اگر جایگزین کینه، حسادت، دشمنی، تعصبات و باورهای غلط کنیم، به آرامش و آسایش می‌رسیم و تنها پیوند محبت است که بقا دارد. برای رسیدن به چنین درجه‌ای از عشق و محبت، باید به دانایی رسید؛  به‌طوری‌که محبت باید از درون تراوش کند نه اینکه تظاهر به محبت کنیم.

نکته بسیار زیبایی که در ادامه مطرح می‌شود؛ این است که خواسته انسان هرآنچه‌که باشد در تمام هستی منعکس می‌شود و گویی تمام هستی دست‌به‌دست هم می‌دهند تا آن خواسته را برآورده کنند؛ البته اگر در راستای خواست خویش تفکر و حرکت کند. آنچه در هستی از خوب‌وبد انجام می‌دهیم، در هستی ثبت می‌شود که ما فعلاً به آن دسترسی نداریم؛ اما همیشه باقی‌ است و در روز موعود آشکار می‌شود. باید رفتار و کردارمان با انسان‌ها درست و صحیح باشد و با آدم‌ها آدم با انسان‌ها انسان و با احمق‌ها مثل خودشان رفتار کنیم تا به نتیجه برسیم. هر کس جهت انجام مسئولیتی به این بعد از حیات آمده و انجام این مسئولیت همراه با فرمان‌برداری در ارتقاء انسان بسیار مفید است‌.

منبع: سی‌دی پرده
تایپیست: همسفر لیلی رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون چهارم)
رابط خبری: همسفر منصوره رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون چهارم)
ارسال: راهنما همسفر مهتاج نگهبان سایت

همسفران نمایندگی اردستان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .