English Version
This Site Is Available In English

عدالت یعنی ایجاد تعادل در همه زمینه‌ها.

عدالت یعنی ایجاد تعادل در همه زمینه‌ها.

جلسه پنجم از دوره هیجدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی زاگرس، با استادی مسافر مصطفی، نگهبانی مسافر علی‌محمد و دبیری مسافر علی ‌، با دستور جلسه « عدالت، آیا همه افراد در کنگره باهم برابر هستند؟» روز سه‌شنبه 21 مردادماه 1404 ساعت 17 آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:
سپاسگزار خداوند هستم که اجازه داد در این جایگاه قرار بگیرم تا خدمت کنم و آموزش بگیرم. در رابطه با دستور جلسات صحبت‌هایی می‌شود و این صحبت‌ها برای این است که من نوعی بتوانم شناختی داشته باشم و به من کمکی بشود برای رسیدن به اهدافم و جهان‌بینی‌ام بالاتر برود و بتوانم در خودم تعادل لازم را که ایجاد کنم. دستور جلسه این هفته عدالت است عدالت یعنی قرار دادن هر چیزی به‌درستی در جای خودش. چیزی که مربوط به من و جسمم است این هست که آیا در زمان تخریب، عدالت را رعایت می‌کردم؟ من هیچ‌وقت نتوانستم تعادل را در آن زمان به وجود بیاورم و این همیشه برای من اتفاق می‌افتاد که زمانی که صبح زود همه به سر کار می‌رفتند و ظهر هم به خانه برمی‌گشتند من تازه به سرکار می‌رفتم و زمانی که شب‌ها  همه استراحت می‌کردند من بیدار بودم، آیا من عدالت را در قبال جسم خودم رعایت کردم؟ ازنظر اجتماعی و درزمینهٔ قضاوت وقتی می‌خواهیم عدالت ایجاد شود نیاز به اطلاعات کافی و دانش داریم و در این زمینه خیلی‌ها باید دقت کنند که چه عواملی باعث می‌شوند تا عدالت رعایت نشود.

خداوند از صفات خوبی برخوردار است و عدل و داد خوبی در هستی ایجاد کرده مثلاً اگر خورشید به کمترین مقدار جابجا شود و این‌طرف یا آن‌طرف برود یا سرد می‌شود یا گرم می‌شود و در ادامه اتفاقات عجیبی رخ می‌دهد. خداوند از روح خود در وجود انسان دمید و ما می‌توانیم در هر زمینه‌ای دارای عدل و داد باشیم. در مقابل عدالت، بی‌عدالتی می‌باشد یعنی به‌راحتی حق کسی را خوردن و نتیجه آن‌هم قطعاً منفی می‌باشد و شخص به‌شدت آسیب می‌بیند. در کنگره عدالت به چه معنی است؟ آیا من که به‌عنوان یک تازه‌وارد به کنگره آمده‌ام با کسی که چندین سال در اینجا بدون دریافت هیچ حق‌وحقوقی خدمت می‌کند برابریم؟ قطعاً این‌گونه نیست. عدالت یعنی استقامت، یعنی نظم، یعنی ادب و بی‌ادبی، یعنی خوب و بد، یعنی انتقال دادن آموزش‌هایی که یاد گرفتی و رسیدن به تعادل. یاد گرفتیم به‌خوبی زندگی کنیم و به دیگران هم یاد بدهیم که به‌خوبی زندگی کنند. این دستور جلسه‌ها برای ما خیلی خوب است و نشان‌دهنده این می‌باشد که اگر خواسته باشیم به اهدافمان برسیم می‌توانیم با رعایت کردن قوانین عدالت هر چیزی را به‌درستی در جای خودش قرار دهیم و به نتیجه خوبی برسیم.

‌تایپ گزارش: مسافر اصغر مرزبان پارک
بارگزاری: مسافر محمد لژیون 8
مسافران کنگره 60 نمایندگی زاگرس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .