English Version
This Site Is Available In English

با تلاش به همه خواسته های خود برسید

با تلاش به همه خواسته های خود برسید

سلام دوستان حامد هستم مسافر سیگار
شاکر و سپاسگزار خداوند هستم که در لژیون سیگار حضور دارم و به درمان سیگار که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است می‌پردازم .
به نظر من اشخاصی موفق به درمان سیگار می شوند که تلاش می کنند و بهای درمان خودشان که حضور در لژیون سیگار و نوشتن سی دی های مربوطه است را پرداخت می کنند ؛ در مورد دستور جلسه این هفته " عدالت ،  آیا همه افراد در کنگره با هم برابرند ؟ " این جمله برای ما این سوال را پیش می آورد که آیا همه با هم در کنگره ۶۰برابر هستند ؟ در واقع جواب خیر است ؛ در حقیقت ایجنت شعبه تلاش می کند یک شخصی که ده سال رهایی است هم تلاش می کند و شخصی که دو ماه سفر هست تلاش می کند آیا این ها با هم برابر هستند ؟ صد درصد آدم هایی که در کنگره هستند با هم یکی نیستند ؛ ارتباط این دستور جلسه با دستور جلسه سیگار این است که آیا کسی که تلاش نمی کند و سیگار مصرف می کند با کسی که تلاش کرده و رهایی سیگار گرفته است برابر هستند ؟ مسلما با هم برابر نیستند و این عین عدالت است ، شخصی که رهایی سیگارش را گرفته است حالش خوب است چرا که تلاش کرده و برای درمان سیگارش جنگیده است و شخصی که رهایی مواد را گرفته و اکنون خدمت می کند عین عدالت می باشد که حالش خوب باشد ؛ آیا شخصی که سیگار مصرف می کند می تواند حالش خودش را با شخصی که درمان کرده است برابر بداند ؟ این کاملا مشخص است که قابل مقایسه نیست ؛ قطعا شما هم می توانید به هرخواسته ای که دارید برسید اما چیزی که باعث می شود که به این مهم دست پیدا کنید ، تلاش و کوشش شما است و همیشه این نکته را در نظر داشته باشید که دیگران کاشتند و ما خوردیم ما هم بکاریم  تا دیگران بخورند .
اگر شخصی ساعت ۲بعد از ظهر به شعبه می آید و زحمت می کشد برای اینکه فردی درمان بشود ، با شخصی که هیچ تلاشی نمی کند و یا نیم ساعت بعد شروع جلسه می آید ،مطمئنا با هم برابر نیستند ؛ آیا حال یک سفر دومی که قوانین را رعایت کرده و برای درمان خودش ارزش قائل بوده با شخص سفر اولی که اصلا برای درمان خودش تلاش نمی کند ، آیا جایگاهشان برابر است ؟ در مشاوره تازه واردین بحث قوانین کنگره ۶۰ به ما شرح داده شده است ولی کسی حالش خوب می شود و به نتیجه می رسد که این قوانین را با تمام وجود می پذیرد ؛ بنابراین کسی که می پذیرد با آن شخصی که نمی پذیرد برابر نیستند .
آیا نگهبان نظم که اکنون در این هوای گرم خدمت می کند با کسی که فقط استفاده می کند و حتی سپاسگزار هم نیست برابرند ؟ به طور حتم خیر !
پس نتیجه ای ‌که می توانیم از این دستور جلسه بگیریم این است که کسانی از حال خوب برخوردار هستند و به موفقیت می رسند و عدالت برایشان به درستی اجرا می شود تلاش کرده اند و به درمان سیگار و درمان اعتیاد خود اهمیت داده و به کنگره می آیند که آموزش بگیرند و خدمت کنند ؛ اگر به طور مثال هیچ تلاشی نکردیم برای بهبود حالمان و هیچ کاری برای خودمان انجام ندادیم این عین عدالت است که با شکست مواجه بشویم ؛ امیدوارم که با حرکت های حساب شده و تلاش و کوشش خود در مسیر درمان و همچنین در مسیر زندگی به موفقیت برسید .
از اینکه به صحبت های من گوش کردید از همه شما سپاسگزارم .

نگارش : مسافر حسن ( ل 6 )
ویرایش و ارسال : مسافر مهدی ( ل 16 )

با آرزوی سلامتی و حال خوش برای شما عزیزان
نمایندگی میرداماد اصفهان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .