English Version
This Site Is Available In English

گروه خانواده_باید از قفس نادانی پرواز کنیم

گروه خانواده_باید از قفس نادانی پرواز کنیم

اکثرما مخصوصاً در شروع سفر اول مدام از اوضاع‌مان ناراضی هستیم، شکایت می‌کنیم، به دنبال مقصر می‌گردیم. اما تا زمانی که در مسیر درست قرار نگیریم، هیچ تلاشی به نتیجه نمی‌رسد. حتی اگر شب و روز تلاش کنیم. 

جناب مهندس می‌گوید درد بشر نادانی نیست، بلکه دانش کشف نشده است. برای همین هنوز بیماری مثل اعتیاد، چاقی و سرطان درمان قطعی ندارد. ولی در کنگره ۶۰ با روش dst و آموزش‌های جهان بینی ما توانستیم راه درمان واقعی اعتیاد را پیدا کنیم. 

راهی که خیلی از کشورهای پیشرفته هنوز پیدا نکردند. نکته دیگر اینکه مرگ پایان نیست، پرواز به جهان دیگر است. باید یاد بگیریم مثل پرنده‌ای که با امید ازقفس بیرون می‌زند، ما هم از قفس تاریکی و جهل پرواز کنیم به سوی نور دانایی. 

برداشتی که از این سی‌دی هست، همه چیز در این دنیاست تا به ما آموزش بدهد غم، شادی، بیماری حتی شکست‌ها. فقط کافی است در مسیر درست و با امید حرکت کنیم. یادمان نرود که اصل حرکت در مسیر صراط مستقیم است، نه فقط نتیجه گرفتن.

نویسنده: همسفر مژگان رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون دوم)
تایپیست: همسفر راضیه رهجوی راهنما همسفر نسرین (لژیون یکم)
ویراستاری و ارسال: همسفر یلدا رهجوی راهنما همسفر نسرین (لژیون یکم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ابهر 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .