English Version
This Site Is Available In English

خدمت در کنگره بر اساس تلاش افراد است

خدمت در کنگره بر اساس تلاش افراد است

چهارمین جلسه از دوره پنجم جلسات سردار همسفران کنگره۶۰ نمایندگی کاشمر با استادی راهنما همسفر زهره، نگهبانی همسفر لیلی و دبیری همسفر مهناز با دستور جلسه «عدالت، آیا همه افراد در کنگره با هم برابرند؟» در روز ۲۰ مردادماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۴:۴۵ آغاز به کار آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد: 

امیدوارم تعطیلات به همه خوش گذشته باشد. دستور جلسه «عدالت، آیا همه افراد در کنگره با هم برابرند؟» می‌باشد. عدالت یعنی هر چیزی سر جای خودش باشد، عدالت یعنی حق به حق‌‌دار برسد. آیا در کنگره همه افراد با هم برابرند؟ خیر از نظر حقوق انسانی با هم برابرند؛ اما از نظر جایگاه‌ها و مسئولیت‌ها هر شخصی جایگاه خودش را دارد و خدمت در کنگره بر اساس تلاش و پشتکار است و به همه خدمت می‌رسد به شرطی که تلاش و کوشش کنند، ممکن است یک نفر ده ماه است که به کنگره می‌آید و خدمت دارد؛ اما یک نفر که سه سال است به کنگره می‌آید هیچ خدمتی نداشته باشد پس هر شخصی بر اساس میزان تلاش و ظرفیتش در کنگره خدمت می‌کند.

ما یاد گرفته‌ایم که هر فردی بیشتر تلاش کند بیشتر بهره می‌برد. در شروع مسیر تمام افراد برای درمان یک حق برابر دارند وقتی دو نفر با هم وارد کنگره می‌شوند راهنما موظف است که با آن‌ها یکسان رفتار کند.

بعضی از رهجوها زمانی‌که به کنگره می‌آیند خیلی تلاش می‌کنند به حرف راهنما گوش می‌دهند و فرمانبردار خوبی هستند و سی‌دی می‌نویسند؛ اما بعضی از رهجوها این‌گونه نیستند و سی‌دی نمی‌نویسند، مسلماً پاداش رهجویی که تکالیفش را انجام می‌دهد و فرمانبردار خوبی است خیلی بهتر و بیشتر از آن رهجویی است که هیچ تلاشی نکرده و فقط برای وقت گذرانی به کنگره آمده است.

این مسئله مرا یاد داستانی می‌اندازد، ببری می‌خواست آهویی را شکار کند زمانی‌که ببر دنبال آهو می‌کرد آهو از خداوند درخواست کرد که او را از دست ببر نجات دهد و ببر هم از خداوند خواست که بتواند آهو را شکار کند تا بچه‌هایش گرسنه نمانند و از طرف خداوند دستور آمد که هر کس تلاشش بیشتر باشد همان برنده خواهد شد و نجات پیدا خواهد کرد فرقی نمی‌کند که آهو باشید یا ببر در کنگره هم همین‌طور است نگاه نمی‌کند که  آیا ما مدرک دکتری داریم یا ابتدایی ممکن است فردی که مدرکش ابتدایی است رشدش بیشتر باشد و فردی که دکتر است هیچ رشدی نکرده باشد و علاوه بر تلاش باید خواسته ما نیز قوی باشد.

رابط خبری: همسفر بتول رهجوی راهنما همسفر شکوفه (عضو لژیون سردار)
عکاس خبری: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زهرا (عضو لژیون سردار)
ویراستاری و ارسال: همسفر گلناز رهجوی راهنما همسفر آمنه (عضو لژیون سردار)
همسفران نمایندگی کاشمر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .