English Version
This Site Is Available In English

هستی به تلاش ما نمره می‌دهد

هستی به تلاش ما نمره می‌دهد

جلسه هشتم از دوره پنجم جلسات لژیون سردار کنگره۶۰ همسفران نمایندگی ساوه با استادی راهنما دنور همسفر فرشته، نگهبانی دنور همسفر زهره و دبیری راهنمای تازه واردین همسفر حمیده با دستور جلسه « عدالت، آیا همه افراد در کنگره باهم برابرند؟» روز دوشنبه ۲۰ مرداد ماه ۱۴۰۴ ساعت  ۱۴:۴۵ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

از نگهبان لژیون سردار، ایجنت و گروه مرزبانی تشکر می‌کنم که اجازه دادند در این جایگاه آموزش بگیرم، امیدوارم تعطیلات خیلی خوبی را پشت سر گذاشته باشید و جلسه خوبی در کنار یکدیگر تجربه کنیم. در کنگره یاد گرفته‌ایم که عدالت یعنی هر چیزی سر جای خودش ولی یکسری از انسان‌ها بخاطر دشواری و سختی‌ها که در زندگی دارند به این باور رسیدن که جهان، خانواده و جامعه‌اش جای عادلانه‌ای نیست و احساس می‌کند که این بی عدالتی است ولی باید بدانیم که جهان کاملا جای عادلانه‌ای هست و همه چیز عین عدالت هست. در هستی یکسری قوانین وجود دارد که این قوانین کار می‌کنند مثل قانون جاذبه و این قانون جاذبه هست که مخلوقات را روی زمین نگه می‌دارد و اگر این قانون نبود به فضا پرتاب می‌شدیم.

مفهوم عدالت این است که فرقی نمی‌کند که شما چه کسی باشی هر چه که باشی قوانینی که در هستی وجود دارند به همه مخلوقات یکسان عمل می‌کند یعنی اگر از ارتفاع خودت، سنگ، هرکسی یا هرچیزی را پرتاب کنید قانون جاذبه بهش وارد می‌شود این نیست که به یکی سرما اثر کند و به کس دیگری سرما اثر نکند ولی تفاوت این جاست که ما یکسری قوانین در هستی یا طبیعت داریم و یکسری قوانین هم در خودمان بوجود می‌آوریم و با نقطه تحمل یکسری از نیروها رو به مرور بیشتر می‌کنیم مثال همین نیروی بخشش که الان در لژیون سردار هستیم اول از حمایت سبد شروع شد و بعد به سردار، دنور و ان شاالله به پهلوانی برسد.

هر کس به میزان سعی و تلاشی که می‌کند دریافت می‌کند و به گفته استاد امین هستی به تلاش ما نمره می‌دهد مهم نیست نتيجه چه می‌شود مهم این است که من تمام تلاش خودم را برای رسیدن به هدف و خواسته‌ام  بگذارم پس دریافت به میزان تلاش ما بستگی دارد که در کلام الله بیان شده: (انسان چیزی نیست جز تلاش خودش) پس اگر من تمام توان خودم را برای رسیدن به خواسته‌ام مثلا برای پهلوان شدن بگذارم قطعا با سعی و تلاش جایگاه پهلوانی را تجربه می‌کنم. 

دیده‌بان آقای زرکش می‌گویند: (لژیون سردار، لژیون تعیین اندازه‌هاست) ان شالله روز به روز در جهت کسب اندازه بیشتر تلاش کنیم و بدانیم که به هر میزان بخشش داشته باشیم بیشتر از آن دریافت بیشتری خواهیم داشت و خداوند در سوره زلزال فرموده هر کس به اندازه ذره‌ای نیکی یا بدی کند هم وزن آن را می‌بیند که این همان قانون عمل و عکس‌العمل است هر کس هر عملکردی داشته باشد به همان میزان دریافت می‌کند.

و در مورد قسمت دوم دستور جلسه که به صورت سوالی است و من را متوجه عملکرد خودم می‌کند. در آیه ۱۹ سوره فاطر بیان می‌کند که بینایان و نابینایان برابر نیستند و منظور این است کسی که در تاریکی قدم برمی‌دارد با کسی که در روشنایی قدم برمی‌دارد یکسان نیست. 

اگر من زندگی خودم را قبل از رهایی مسافرم که در تاریکی اعتیاد بود با الانی که در روشنایی مسیر رهایی هستیم قیاس کنم قطعا برابر نیست، آرامش و حال خوشی که الان داریم خیلی لذت بخش است و خدمت کردن همان زکات حال خوش و رهایی است.

در کنگره هم کسانی که خدمت می‌کنند با کسانی که خدمت نمی‌کنند برابر نیستند، کسی که از یکسری خواسته‌هاش مثل خواب وقت خود می‌گذرد و زودتر می‌آید مثل مرزبانان با کسی که در حین جلسه می‌آید برابر نیست البته در آموزشی که می‌گیرند، برگزاری انتخابات و صندلی که می نشینند همه برابرند ولی جایگاه‌ها به میزان سعی و تلاش هر فرد بستگی دارد. 

تعیین جایگاه‌ها در کنگره بخاطر این است که قوانین، حرمت‌ها و فرمانبرداری رعایت شود و این فرمانبرداری باید باشد تا عملکرد خوب باشد، اگر بخواهیم عملکرد خوب و ثمر بخشی داشته باشیم باید فرمانبرداری باشد. یک رهجو باید از راهنما حرف شنوی داشته باشد تا به حال خوش برسد، تا روزی خودش هم این جایگاه‌ها را تجربه کند.
 

تایپ: همسفر مهرناز( لژیون دوم)
عکاس: همسفر معصومه ( لژیون چهارم)
ویرایش و ارسال: همسفر معصومه (لژیون سوم)

نمایندگی ساوه

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .