English Version
This Site Is Available In English

عدالت بر مبنای تلاش خود به دست می‌آید

عدالت بر مبنای تلاش خود به دست می‌آید

همسفر مریم: 

در کنگره برقراری عدالت به معنی یکسان بودن نیست؛ عدالت یعنی شخصی که در کنگره حضور دارد آن‌قدری که تلاش می‌کند به همان میزان نسبت به تلاش خود بهرمند باشد. همه‌ کسانی که به کنگره وارد می‌شوند از همان ابتدا به عنوان میهمان وقتی وارد لژیون تازه واردین  می‌شوند تمامی اطلاعات و آگاهی یا هر چیز دیگری که در اختیار او قرار داده می‌شود با دیگر افراد با هم برابر می‌باشد و تمامی کسانی که در کنگره حضور دارند هم همین‌طور از صندلی گرفته تا هر چیز دیگری که آن‌جا وجود دارد.

وفتی شخصی در کنگره جایگاهی را تجربه می‌کند. جایگاه مرزبانی، ایجنت، یا راهنما قطعا برای رسیدن به آن جایگاه تلاش کرده و به ثمره‌ی تلاش خود دست پیدا کرده است؛ این‌گونه نبوده که خیلی راحت بدون آن که هیچ تلاشی بکند یا حرکتی کند به آن جایگاه رسیده باشد و قطعاً یک تفاوت بین این شخص و شخص دیگری که فقط حضور دارد و در قبال آموزش‌هایی که به او داده می‌شود هیچ باز پرداختی ندارد هست.

آقای مهندس فرموده‌اند: وقتی اگر به‌ حال خوب دست پیدا کردیم با خدمت کردن باز پرداخت آن حال خوب را داشته باشیم. خدمت کردن نیاز نیست خیلی بزرگ باشد می‌تواند برداشتن یک آشغال از روی زمین، جابه‌جا کردن یک صندلی باشد.

در جهان هستی همه چیز بر مبنای عدالت بنا شده است. قبل از ورود به کنگره همیشه گله و شکایت داشتم که زندگی من این‌گونه است! چرا من عذاب می‌کشم؟! و گله‌مند از خدا که پس عدالتت کجا رفته؟ ولی با ورود به کنگره یاد گرفتم دیدم را نسبت به خودم عوض کنم، خودم را دوست داشت باشم، دیدم نسبت به اطرافیانم و زندگی‌ام را تغییر دادم. یاد گرفتم مشکلات و سختی‌ها همیشه در زندگی‌مان وجود دارد. ما باید با تلاش خودمان از دل سختی‌ها بیرون بیاییم. همیشه شکر‌گذار خداوند باشم؛ حتی اگر همه چیز وقف مراد من نباشد.

به این موضوع پی بردم که هیچ کار خداوند بی حکمت نیست، اعتمادم را نسبت به خدا بیشتر کنم و کنار تلاشی که برای زندگی می‌کنم به خدا توکل داشته باشم. در اخر امیدوارم من با تلاشی که دارم جزء یکی از خدمت‌گزاران کنگره باشم و قطعاً برای این خواسته‌ام تلاش خواهم کرد و به آن خواسته دست پیدا می‌کنم.

همسفر زینب (ا):

عدالت یعنی تعادل، میزان و ترازو، حق را به حق‌دار دادند و قرار گرفتن همه چیز در جای خودش. عدالت، آیا همه افراد در کنگره با هم یکسان هستند؟ آیا همه افراد همسفر، مسافر، راهنما، ایجنت و مرزبان همه با هم برابر و یکسان هستند؟ در جهان هستی همه چیز بر مبنای عدالت است و اگر غیر این بود هرج و مرج  به‌وجود می‌آمد.

در کنگره۶۰ مثلث عدالت، معرفت و علم سالم خلاصه شده؛ پس عدالت در کنگره خیلی مهم است. بله همه افراد با تلاش خود به مرحله بعدی راه پیدا می‌کنند. سفر اولی، سفردومی، راهنما، مرزبان و ایجنت با هم برابر نیستند؛ چون این افراد با تلاش خود و سفر خوبی که داشتند به این جایگاه رسیدند؛ پس ما با تلاشی که کردیم و به جایگاهی رسیدیم عین عدالت است و عدالت بر مبنای تلاش خود به دست می‌آید.

کنگره۶۰ به ما می‌آموزد که همه افراد فرصت برابر، برای درمان و باز‌سازی زندگی خود دارند؛ اما جایگاه افراد به تلاش و عملکرد خود فرد متفاوت است؛ به عبارتی عدالت در کنگره، برابری در فرصت‌ها است نه برابری در نتایج است. هر کسی در هر سِمتی بر مبنای تلاش خود سهم می‌برد. پس عدالت بر مبنای مساوی و برابری نیست و نیاز به دانایی و آگاهی بالایی دارد.

انسان‌ها همیشه و همواره در حال ناسپاسی از خداوند و سرنوشت خود هستند. ما خیلی کارها را نمی‌دانیم و همیشه کفر می‌گوییم؛ باید دانست که تمام قوانین و جهان هستی بر مبنای عدالت است. اگر عدالت نبود حد اعتدال نبود همه چیز فرو می‌ریخت. حتی در بین حیوانات عدالت پا برجاست. اگر شکار بین حیوانات نبود حیوانات از بین می‌رفتند؛ پس باید مرگی باشد تا تولدی به وجود بیاید.

در کنگره عدالت پا برجاست و اولین ورود به کنگره بهترین عملکرد دست خود ما است. من همسفر با خدمت و کوشش به نتایج دل‌خواه خود می‌رسم؛ واگرنه همه چیز در کنگره، چه صندلی جابه‌جا کردن، راهنما و مرزبان و همه خدمت‌هایی که به یک مسافر می‌شود همه یکسان است.

ویرایش و ارسال: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر پروانه (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی طارم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .