English Version
This Site Is Available In English

من باایمان کامل می‌گویم که شیشه در کنگره 60 به‌راحتی قابل‌درمان است

من باایمان کامل می‌گویم که شیشه در کنگره 60 به‌راحتی قابل‌درمان است

چهاردهمین جلسه از دوره پنجاه و چهارم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی چالوس، با استادی راهنمای محترم مسافر رضا، نگهبانی مسافر سجاد و دبیری مسافر ایرج با دستور جلسه «تخریب‌های شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST –تولد یک سال رهایی مسافر علی» پنجشنبه بیست و ششم تیرماه ۱۴۰۴ ساعت 16:30 آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:

از خداوند ممنونم که فرصت خدمت در این جایگاه را به من داد و شاکر و سپاسگزار خداوند هستم که در کنار شما دوستان قرارگرفته‌ام و امیدوارم جلسه خوبی را پیش رو داشته باشیم.

نگرفتن شال راهنمایی و تشکیل لژیون‌ها را خدمت اعضا نمایندگی تبریک می‌گویم و امیدوارم که این دوره چهارساله را به‌خوبی سپری کنند، امیدوارم به‌خوبی بتوانند خدمت کنند و خدمتگزاران خوبی را به کنگره 60 تحویل دهند.

تولد مسافر علی را خدمت خودشان و خانواده محترمشان تبریک می‌گویم و امیدوارم تا چهار سال آینده فرصت حضور و خدمت در کنگره 60 را داشته باشم تا آزادمردی ایشان را جشن بگیریم.

دستور جلسه امروز بخشی از آن تولد مسافر علی است و بخش دیگر از آن در مورد دستور جلسه هفته است و اگر بخواهیم در مورد مسافر علی صحبت کنیم، مسافر علی از آن دسته عزیزانی بود که به قول دیگران جی اوها خیلی چک و لگد از مواد مخدر خورده بود و خیلی از راه‌ها را رفته بود و جواب نگرفته بود و اتفاقاً مصرف ایشان هم شیشه بود.

عکسی از گذشته ایشان دارم که در هنگام ورودشان به کنگره 60 خیلی شکسته و لاغر بود اما وقتی آمد و کنگره 60 را دید، بسیار پرشور سفر کرد و از راه دوری هم برای سفر کردن به نمایندگی چالوس می‌آمد.

در روزهای اول مشخص بود که باایمان به کنگره 60 می‌آمد و این را می‌شد در پیگیری ایشان و حضور مرتبشان در کنگره 60 دید. برای نتیجه گرفتن در مسیر درمان کنگره 60 خیلی مهم است که ایمان به درمان داشت و در مسیر حرکت کرد چراکه حرکت در خلاف مسیر کنگره 60 راه به‌جایی ندارد.

خلاف جهت شنا کردن همان عدم فرمان‌برداری از فرمان‌های راهنما است و این فرمانبرداری شاید به‌ظاهر سخت باشد ولی بسیار راحت است و این بنا به این دلیل است که تازه‌واردی که وارد کنگره 60 شده، عمری به فرمانهای نفس عمل می‌کرده و شاید برایش این سخت باشد که از راهنما حرف‌شنوی کند.

مسافر علی توانست جهانبینی اش را عوض کند و تسلیم مسیر کنگره 60 شود، یعنی درواقع توانست از اختیارش به‌درستی استفاده کند.

در صحبت‌های چهارشنبه جناب مهندس، ایشان فقط دو دقیقه در مورد شیشه صحبت کردند و این به این دلیل بود که ایشان اعتقاد داشتند مسئله درمان شیشه در کنگره 60، از راحت‌ترین و ساده‌ترین‌ها است.

مواد مخدر اختیار را از انسان می‌گیرد و این اختیار را تحت فرمان نیروهای شیطانی قرار می‌دهد. در مواد مخدر شیشه این اختیار بیشتر به نیروهای شیطانی واگذار می‌شود و فردی که شیشه مصرف می‌کند، بیشتر تحت فرمان نیروهای شیطانی است.

من باایمان کامل می‌گویم که شیشه در کنگره 60 به‌راحتی قابل‌درمان است چراکه خودم هم مصرف‌کننده شیشه بوده‌ام.

ممنونم که به صحبت‌های من توجه کردید.



عکس: مسافر قدم علی
تایپ: تنظیم و ارسال: مسافر سینا
تهیه: مرزبان خبری مسافر رحیم
مسافران نمایندگی چالوس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .