English Version
This Site Is Available In English

ورود به شهر عشق

ورود به شهر عشق

قلم سرفصلی است که با کلمه آغاز می‌شود. «در جهان ما تفکر، قدرت مطلق حل نیست؛ بلکه توأم با رفتن و رسیدن، آن را کامل می‌نماید.» راه و وادی‌ها هر کدام شهری است که باید از آن عبور کرد تا بتوانی به شهر عشق راه پیدا کنی. در این مسیر چه چیزی را باید یاد گرفت، چه باید بشویم و چگونه حرکت کنیم؟ برای رسیدن به وادی پنجم و گذر کردن از آن به غیر از ترسیم نقشه راه، باید حرکت کرد و تفکر را به نقطه عمل رساند و جهان‌ها را که شامل جهان خاکی، جهان خواب و جهان ذهنی است یکی پس از دیگری بشناسیم.

من انسان باید در این دنیا که خداوند اجازه حیات را به تمام موجودات خود داده، درست زیستن را یاد بگیرم، اینطور نیست که مثل بقیه موجودات زمین فقط در جهان خاکی زندگی کنم، جهان خواب هم عالمی است که به صورت ناخودآگاه در آن زندگی می‌کنیم. جهانی که به دلیل وجود تفکر، تعقل و درک می‌توانم بسیاری از چیزها را در هنگام خواب هم تجربه کنم.

تفکر چیست؟ آن چیزی که من برای درک بهتر مسائل و پیدا کردن راه‌حل از آن کمک می‌گیرم و می‌توانم از آن در جهان ذهنی که در اختیار من قرار داده شده استفاده کنم تا مقدمه‌ برنامه‌ریزی و عملی کردن خواسته‌ها در ذهن برای چگونه زیستن تا بتوانم در جهان خاکی بهتر زندگی کنم.

استاد می‌گوید: برای رسیدن به هدف ابتدا باید تفکر کرد و ساختار مناسب ذهنی را در خود تشکیل داد تا در مرحله بعد آن را به اجرا درآورد. ما برای این‌که بتوانیم ساختار درست را در ذهن خود به نقطه عمل برسانیم ابتدا ترس، اضطراب، ناامیدی و نکات منفی را از خود دور می‌کنیم تا به مرحله آرامش قدم بگذاریم. آقای مهندس در این وادی، هفت پله برای تزکیه و پالایش انسان بیان کردند که برای ورود به هر کدام از آن‌ها باید زمان را در نظر بگیریم.

برگشت از ضدارزش‌ها اولین پله است. زمانی‌که عمل ضدارزشی را انجام نمی‌دهیم وارد بازی تزکیه می‌شویم. خودداری پله دوم و بسیار مهم است. زمانی‌که نمی‌دانیم انجام دادن کاری درست یا اشتباه است خودداری و از انجام آن عمل پرهیز می‌کنیم. آقای امین، استاد جهان‌بینی، در سی‌دی «قیاس» به این موضوع اشاره می‌کنند؛ اگر نمی‌دانی کاری درست یا غلط است با توجه به حس خود می‌توانی به آن عمل کنی یا آن را انجام ندهی.

قناعت و صبر پله‌های بعدی راه تزکیه و پالایش انسان است که با توجه به الگو گرفتن از طبیعت که حکم مام ما را دارد می‌توانیم از کم‌ترین امکانات بهترین شرایط را برای زندگی خود انتخاب و در ادامه، زمان را با چاشنی صبر همراه کنیم تا به اهداف تعیین شده خودمان برسیم. چه بسا این پله‌ها و راه‌های تزکیه ما را به انسانی موفق و ثابت قدم در زندگی تبدیل می‌کنند.

گاهی اوقات تجسس، قضاوت و غیبت که از صفات منفی و ضد ارزشی می‌باشد مانند سنگ‌ در راه تزکیه و در مسیر رودخانه زندگی‌مان حضور دارند که باید ذره‌ذره آن را از درون شهر وجودی خود دور کنیم. آقای مهندس در سی‌دی «نردبان» در مورد این‌ که کارها و خدمت‌های معنوی اثرات مادی را نیز به همراه دارد صحبت می‌کنند که انسان می‌تواند در پله ششم تزکیه، با خدمات معنوی به مادیات که در ادامه پس‌انداز است برسد.

آخرین پله تزکیه شامل توکل، رضا و تسلیم است. انسان می‌تواند قلب، زبان و عمل خود را به خداوند وصل کند و در مقابل قدرت مطلق تسلیم محض باشد. با تأثیر گرفتن از مراحل تزکیه و پالایش توانسته در ابتدا برگشت از ضد ارزش‌ها را انجام دهد. خودداری کردن و انجام ندادن باعث دور شدن افکار منفی از ذهن می‌شود؛ حتی در ادامه با تلاش و کوشش در این مرحله می‌توانم چیز‌هایی را جذب کنم که به من قدرت مالی می‌دهد.

قناعت و صبر در لژیون سردار باعث می‌شود وضعیت مالی خود را ذره‌ذره با کم‌ترین و ساده‌ترین امکانات ارتقاء دهیم و پس‌انداز را پیشه زندگی خود کنیم. به نظر من افرادی که در لژیون سردار عضو می‌شوند و در بخش سردار، دنور، پهلوانی و نشان بی‌نشان خدمت می‌کنند به مرحله توکل، رضا و تسلیم می‌رسند؛ زیرا خدمتشان بلاعوض و برای خداوند است. امیدوارم بتوانیم با توجه به آموزش‌هایی که آقای مهندس و آقای امین گرامی در کنگره به ما می‌دهند خدمت کنیم و انسان مفیدی برای خود و جامعه باشیم.

نویسنده: همسفر سپیده رهجوی راهنما همسفر عذری (لژیون دهم)
رابط خبری: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر عذری (لژیون دهم)
ویرایش و ارسال: همسفر سارا دبیر سایت
همسفران نمایندگی‌ صالحی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .