English Version
This Site Is Available In English

باید تفکرات خود را به صورت عملیاتی به اجرا در بیاوریم

باید تفکرات خود را به صورت عملیاتی به اجرا در بیاوریم

چهاردهمین جلسه از دوره پنجم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی رازی، با استادی مسافر میثم، نگهبانی مسافر جواد و دبیری مسافر پرویز با دستور جلسه « وادی پنجم و تاثیرآن روی من » روز دوشنبه سی ام تیر ماه ۱۴۰۴ راس ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

سلام دوستان میثم هستم یک مسافر، خداراشکر امروز در این جایگاه قرار گرفتم برای آموزش گرفتن و خدمت کردن، از تمام عزیزانی که این فرصت را در اختیار من گذاشتند تشکر می‌کنم و امیدوارم در کنار هم بتوانیم جلسه خوبی را برگزار کنیم، دستور جلسه این هفته وادی پنجم می‌باشد، قبل از اینکه بخواهم در مورد این وادی صحبت کنم می‌خواهم در مورد چهار وادی گذشته کمی برای شما بگویم، در وادی اول موضوع تفکر کاملاً بیان شده است که بدون تفکر نمی‌توانیم تصمیمات درستی بگیریم و باید قبل از انجام هر کاری انسان تفکر کند تا دچار اشتباه نشود، قبل از ورود من به کنگره تعریف درستی از تفکر کردن نداشتم و مسائلم با یکدیگر تداخل داشت اما با ورود به کنگره ۶۰ متوجه شدم که تفکر معنای دیگری دارد، برای رسیدن به مقصد انسان باید هدف خود را کامل به تصویر بکشد و در راستای آن حرکت کند چون تفکر به تنهایی راه حل نیست، در وادی دوم هم اشاره می‌کند که هیچ موجودی بی‌دلیل پا به این حیات نگذاشته است و هر یک هدفی دارند، در وادی سوم هم گفته می‌شود که من باید مسئولیت کارهای خود را بپذیرم و این مسئولیت را به دیگران واگذار نکنم، در وادی چهارم هم گفته شده که من نباید مسئولیت‌های خود را به خداوند واگذار کنم جایگاه اوقات من خداوند را با غول چراغ جادو اشتباه می‌گیرم، در وادی پنجم هم گفته شده که با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمی‌شود، یعنی باید تفکرات خود را به صورت عملیاتی به اجرا در بیاوریم

تا نتیجه لازم را به دست بیاوریم، قبل از ورود من به کنگره ۶۰ من برای تهیه مواد مصرفی خود فکر می‌کردم و بعد آن را به صورت عملیاتی اجرا می‌کرد، در وادی پنجم گفته شده که ما در سه جهان مختلف در حال زندگی کردن هستیم، یکی جهان ذهن و دومی جهان فیزیک و سومی جهان خواب، در جهان ذهن و خواب نیازی به مکان و زمان ندارد یعنی شما در ذهن خود یک موضوعی را تصور می‌کنید و در آن موقعیت قرار می‌گیرید، اما اگر بخواهید به صورت فیزیکی آن تفکر را اجرا کنید باید حرکت صورت بگیرد، مثلاً برای مسافرت کردن به یک شهر شما باید لوازم مورد نیاز را تهیه کنید تا بتوانید آن سفر را بروید اما اگر فقط به آن سفر فکر کنید  نتیجه مطلوب به دست نمی‌آید، اگر من نیاز تزکیه و پالایش داشته باشم باید هفت موضوع را رعایت کنم، موضوع اول دوری کردن از ضد ارزش‌ها می‌باشد و برای حل این موضوع باید شخصیت خود را با دقت بررسی کنیم، برای دوری کردن از ضد ارزش‌ها نیاز به صبر و تحمل می‌باشد و این موضوع به یکباره از بین نمی‌رود، اما من در کنگره ۶۰ آموزش گرفتم که این موضوع کم کم قابل رفع کردن می‌باشد و با دوری کردن از ضد ارزش‌ها می‌توانم به سمت ارزش‌ها حرکت کنم، موضوع دوم خودداری می‌باشد یعنی وقتی من از موضوعی آگاهی ندارم سعی کنم در آن موقعیت قرار نگیرم، موضوع بعدی قناعت کردن است که ما از طبیعت الگوبرداری می‌کنیم پس می‌توانیم با امکانات کم بهترین استفاده را داشته باشیم، موضوع بعدی هم صبر می‌باشد در گذشته  فکر می‌کردم صبر و تحمل یک معنا دارد اما این گونه نیست، موضوع بعدی هم غیبت کردن و تجسس در کار دیگران می‌باشد، این کارها باعث می‌شود تا من از هدف اصلی خود فاصله بگیرم و در صراط مستقیم قرار نگیرم، موضوع بعدی هم پس‌انداز می‌باشد که خیلی می‌تواند در زندگی انسان‌ها مفید و موثر باشد، من اگر بتوانم مبلغی از درآمد خود را پس‌انداز کنم در آینده می‌توانم با آن پس انداز مشکلاتم را راحت‌تر حل کنم، موضوع بعدی هم توکل و تسلیم می‌باشد، در کنگره ۶۰ متوجه شدم هر موضوعی نیاز به خواسته دارد و اگر من در مورد موضوعی خواسته نداشته باشم هیچ تغییری صورت نمی‌گیرد، از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید سپاسگذارم.

لژیون درمان سیگار

تایپ: مسافر بهمن

عکس: مسافرحمید

بارگذاری: مسافر سجاد

مرزبان کشیک: مسافر حمیدرضا

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .