جلسه دوم از دوره سیزدهم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی چرمهین ویژه مسافران با استادی مسافر احمد، نگهبانی مسافر روحالله و دبیری مسافر محمد با دستور جلسه " وادی پنجم و تأثیر آن بر روی من " یکشنبه 29 تیر 1404 ساعت 17 آغاز بکار نمود.
خلاصه سخنان استاد :
سلام دوستان احمد هستم یک مسافر، دستور جلسه این هفته، “وادی پنجم و تأثیر آن بر من؛ در جهان ما، تفکر، قدرت مطلق حل نیست؛ توأم با رفتن و رسیدن، آن را کامل مینماید.”
وادیهای اول تا چهارم، چراغ راه تفکر را در جانمان روشن کردند. اما وادی پنجم، گامی فراتر نهاده و حقیقت را آشکار میسازد: تفکر به تنهایی کافی نیست. برای رسیدن به مقصود، باید افکارمان را با حرکت و عمل، به مرحلهی اجرا درآوریم. این یعنی، جامهی عمل پوشاندن به ساختارهای فکری.
برای عملیاتی کردن این ساختارها، ناگزیر از عبور از موانعی چون ترس، اضطراب، عدم اعتماد به نفس، ناامیدی، منیت و سایر نقاط تاریک وجودمان هستیم تا بتوانیم به وادی آرامش گام نهیم.
من، زمانی که درگیر اعتیاد بودم، همواره در فکر ترک مواد مخدر بودم. دعا میکردم، نذر میکردم، اما بیفایده بود؛ چرا که تمام اینها در حد تفکر باقی میماند و من منتظر معجزهای بودم. تا اینکه با لطف خداوند، با کنگره آشنا شدم و اذن ورودم صادر گشت. سفرم را آغاز کردم؛ یعنی افکارم را عملیاتی نمودم. آنگاه، با صبر و فرمانبرداری، پس از ده ماه، آرزویم برآورده شد. از همان ابتدا، اعتقاد قلبیام به کنگره شکل گرفت و احساس کردم همان گمشدهای را که همیشه در جستجویش بودم، اینجا یافتهام: درمان اعتیاد، ترک سیگار و یافتن روش درست زندگی کردن. همانطور که دیده بان محترم، آقای مهدی صدیقی میفرمایند: “هرچه آرزوی خوب داری در کنگره پیدا میشود.” و حقیقتاً در این چند سال حضورم در کنگره، این گفته مصداق تام یافته است.
سه اصل بنیادین در این وادی پنجم نهفته است: پندار سالم، گفتار سالم، کردار سالم. اگر تفکراتمان سالم باشد، بیشک گفتار و کردارمان نیز سالم خواهد شد. بنابراین، باید تزکیه و پالایش را از درون خود آغاز کنیم، قدم در مسیر ارزشها بگذاریم و از ضد ارزشها چون دروغ، غیبت، قضاوت و بسیاری مسائل دیگر دوری جوییم. به یاد آورید، زمانی که مصرف کننده بودیم و دور هم جمع میشدیم، همواره از ضد ارزشها سخن میگفتیم.
وادی پنجم، همهچیزش برای ما الگو و درس زندگی است؛ از جمله قناعت. قناعت به معنای خسیس بودن یا کم خرج کردن نیست، بلکه به این معناست که از سادهترین چیزها و کمترین امکانات، بهترین بهره را ببریم. این یعنی مدیریت درست بر زندگی، خرج کردن و پرهیز از اسراف. خداوند حتماً برکت این روش را در زندگیمان جاری خواهد ساخت. پسانداز کردن نیز یکی دیگر از مؤلفههای این وادی است که همانطور که جناب مهندس بر آن تأکید دارند، همواره باید برای آیندهی خود پساندازی داشته باشیم.

تایپ: مسافر حسین
ارسال : مسافر عسگر
- تعداد بازدید از این مطلب :
49