عنوان وادى پنجم این است که «در جهان ما تفكر، قدرت مطلق حل نيست؛ بلكه توأم با رفتن و رسيدن آن را كامل مىکند». در اين وادى علاوه بر اينكه به اهميت و جايگاه فكر كردن تأكيد مىکند، اين موضوع مطرح مىشود كه هميشه فكر كردن به تنهايى كافى نيست؛ بلكه بايد وارد ميدان عمل شد و با در نظر گرفتن همه جوانب حرکت کرد. اینطور نباشد که فقط در جهان ذهنمان روياپردازى كنيم، بدون اينكه به آنها جامه عمل بپوشانيم و در حال موعظه و نصيحت ديگران باشيم؛ چون زمانی ديگران به حرفهاى ما گوش مىدهند و عمل میکنند كه خودمان الگوى خوبى باشيم و تمام آن موارد را در زندگى شخصی خود عملى كرده باشيم.
جهان ذهن فقط مقدمهای براى برنامهريزى كردن است؛ ولی ماندن در آن جايز نيست، بلكه بايد با اعتماد به توانايىهايمان به آنها عمل كنيم و بهواسطه عمل، آنها را در جهان خاكى مشاهده كنيم و اين همان شو شود است كه خداوند در انسان هم قرار داده است. خداوند اين توانايى را فقط در انسان قرار داد تا آنچه در ذهن خود مجسم مىكند را بتواند در دنياى واقعى بسازد؛ ولى توجه به اين موضوع اهميت دارد كه دقت كنيم كه آيا خواسته ما عقلانى است يا غير عقلانى؟ چون انسان بنابر اختيارى که به او داده شده است، توانايى به انجام رساندن تمام خواستههاى عقلانى و غيرعقلانى خود را دارد که در اين مرحله، تشخيص نقش بهسزايى دارد و دانايى انسانها در تشخيص به آنها كمک مىكند.
براى رسیدن به مرحله تشخیص اولين قدم اين است كه به تزكيه و پالايش بپردازيم و از ضدارزشها دورى و به طرف ارزشها حركت كنيم و اين كار به مرور زمان امكانپذير است و با رعايت نكات زير مىتوانيم كمكم درون خودمان را از بدىها و زشتىها پالايش كنيم؛ پس رعايت چند نکته در زندگى روزمره ما خيلى مهم است: 1. دورى از ضد ارزشها 2. خوددارى 3. قناعت 4. صبر 5. تجسس، قضاوت و غیبت 6. پسانداز 7. توكل، رضا و تسليم
ویرایش: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر نازی (لژیون چهاردهم) دبیر سایت
ارسال: همسفر گندم رهجوی راهنما همسفر شهناز (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ستارخان
- تعداد بازدید از این مطلب :
55