همسفر زهرا (راهنما لژیون چهاردهم):
در وادی پنجم ما یاد میگیریم که همه چیز را به خداوند واگذار نکنیم و میدانیم که این عمل همواره با رفتن و طی نمودن مسیر انجام میشود.
در این حیات زمینی، ما در سه جهان زندگی میکنیم: جهان خاکی، جهان خواب و مهمترین آن جهان ذهن است، چه زیبا متوجه شدیم جهان ذهن میتواند ما را تا بیکرانها به هر سو که میخواهد ببرد و به اعمال ما جهت بدهد.
برای اینکه مسیر را بهسلامت طی کنیم باید چند پله را پشت سر بگذاریم تا در صراط مستقیم قرار بگیریم: اولین قدم، برگشت از ضد ارزشها است که به نظر کلیدیترین و مهمترین پله است.
دومین پله، خودداری است که بسیار سخت است. به نظر من انسان باید پوست بیندازد تا آن را بیاموزد. سومین پله، قناعت را به ما میآموزد؛ زیرا ما سالها است که آن را از یاد بردهایم.
پله چهارم به ما میگوید: صبور باشیم تا روزهای تاریک به روشنایی تبدیل شود، پنجمین پله به ما میآموزد: پشت سر دیگران غیبت نکرده و در کار آنها تجسس و قضاوت نکنیم؛ زیرا این عمل زشت و ناپسند است.
در پله ششم آموختیم: دانهدانه است غله در انبار، بنابراین باید پسانداز کنیم تا به دیگران نیازمند نباشیم، خوشا به حال کسانی که به پله هفتم میرسند و راضی میشوند به رضای خدا، امیدوار و تسلیم درگاه خداوند میشوند؛ امیدوارم هر آنچه را که در وادی پنجم آموختم، بتوانم در عمل به کار ببرم.
همسفر پریسا:
در جهان ما، تفکر قدرت مطلق حل نیست؛ بلکه توأم با رفتن و رسیدن، آن را کامل مینماید. وادی پنجم بهروشنی میگوید: باید حرکت کنیم، تا حرکت نکنیم هیچ اتفاقی نمیافتد. تفکر بهتنهایی حلال مشکلات نیست؛ حرکت است که ما را به هدف میرساند.
ما با تفکر و اندیشه، با استفاده از قدرت تصویرسازی ذهن، هر چیزی را در لحظه میتوانیم در ذهن خود خلق کنیم. در حقیقت، این همان قدرت شو، شود است؛ تنها در ذهن ما ایجاد میشود و برای رسیدن به آن در عالم فیزیکی باید حرکت کنیم.
مواردی که وادی پنجم به ما آموزش میدهد شامل: برگشت از ضد ارزشها، خودداری، قناعت، صبر، تجسس، قضاوت، غیبت، پسانداز، توکل، رضا و تسلیم است.
برای این که به تعادل در زندگی برسیم باید تزکیه و پالایش را از خود شروع کنیم و از ضد ارزشها دوری نماییم و بهطرف ارزشها حرکت کنیم.
همسفر زهرا:
برای رسیدن به محصول و نتیجه و حل مشکلات، باید حرکت کنیم. تفکر، قدرت مطلق حل نیست؛ این حرکتکردن است که تفکرات ما را از تصاویر ذهنی به تصاویر واقعی در دنیای بیرون تبدیل میکند و ما را به هدف میرساند.
تا زمانی که حرکت نکنیم تفکرات ما از قوه به فعل تبدیل نمیشوند، وادی پنجم یک قانون است و در تمام سطوح زندگی حکمفرما است، در این وادی، هفت پارامتر بسیار مهم وجود دارد که در واقع خطوط و چگونگی حرکت ما را در درمان اعتیاد ترسیم میکند، این پارامترها عبارتاند از: دوری از ضد ارزشها، خودداری، صبر، قناعت، توکل، رضا و تسلیم.
اولین مسئله، دوری از ضد ارزشها یعنی خروج از تاریکیها و رفتن به سمت ارزشها است، خودداری یعنی در اختیار داشتن خود، انسان خوددار کسی است که صاحب و فرمانده خود است و اختیار کامل بر اعمال خود دارد.
صبر، انسانی که مفهوم حقیقی صبر را بیاموزد و در زندگی خود به کار گیرد، به جایگاه بسیار ارزشمندی رسیده است. قناعت، موضوعی است که در جای خود بسیار حائز اهمیت است، ما باید به آنچه که داریم قانع باشیم و قدر داشتههای خود را بدانیم.
توکل یعنی خداوند را وکیل خود قرار دهیم، اما باید مسئولیت امور زندگی خود را بپذیریم، زمانی که به مشکل برخورد کردیم باید تمام سعی و تلاش خود را برای حل آن انجام دهیم؛ اما اگر از قدرت ما خارج بود، آنگاه میتوانیم به خداوند بزرگ توکل کنیم.
بعضی انسانها دائماً در حال گله و شکایت هستند؛ اما اگر در صراط مستقیم حرکت کنیم، همیشه راضی و خشنود و سپاسگزار خواهیم بود، آخرین مرحله وادی پنجم، تسلیم است؛ به این معنا که باید همیشه تسلیم فرامین الهی باشیم تا جسم، روان و جهانبینی ما به تعادل برسد.
همسفر نفیسه:
در جهان ما تفکر قدرت مطلق حل نیست؛ بلکه توأم با رفتن و رسیدن آن را کامل مینماییم. وادی اول تا چهارم مقدمه وادی پنجم است، وادی اول تا وادی چهارم مربوط به تفکر بود؛ ولی در وادی پنجم این تفکرات را به مرحله اجرایی و عملیاتی در میآوریم یعنی دانستههای خود را اجرا میکنیم؛ زیرا دانستن بهتنهایی کافی نیست.
ما در سه جهان زندگی میکنیم جهان خواب، جهان خاکی و جهان ذهنی که بسیار عظیم و بزرگ است، یکی از شاهکارهای خلقت، جهان ذهنی است، انسان در جهان ذهنی، یک خالق است، هرچه بگوید سریع در ذهن ظاهر میشود. ما باید از جهان ذهنی، به جهان عملیاتی قدم بگذاریم؛ ولی بهتر است کارهایی که از درستی یا نادرستی آنها اطلاعی نداریم را انجام ندهیم.
برای تبدیل انسان بیتعادل به فرد باتعادل تنها یک راه وجود دارد، آن هم تزکیه و پالایش است؛ به معنی دوری از ضدارزشها و رفتن بهطرف ارزشها است.
شخصی که دست به خودکشی میزند، مرتکب یک اشتباه بزرگ میشود؛ زیرا فلسفه زندگی را نمیداند. زندگی ممکن است که تغییر کند؛ بعد از صبر، نوبت پیروزی میرسد.
همسفر ناهید:
من از وادی پنجم آموختم که آنچه در جهان ذهنی داریم و با ساختارهایی که با تفکر خود ما شکل میگیرد باید وارد مرحله عملی و کاربردی کنیم.
من از قناعت آموختم از حداقل امکانات بیشترین بهره را ببرم تا تبدیل به مصرفکننده بیمصرف نشوم. از صبر وادی مذکور یاد گرفتم که در برابر مشکلات صبوری کنم تا در انتها به پیروزی برسم، در مورد کسی تجسس و کنجکاوی نکنم؛ زیرا این دیوار خراب روزی روی سرخود من خراب خواهد شد.
از مبحث پسانداز آموختم که قطرهقطره جمع گردد وانگهی دریا شود، در واقع این موضوع مصداق معنوی نیز دارد. سعی میکنم که توشه معنوی خوبی داشته باشم.
آخرین مبحث وادی پنجم این است که با تفکر و تلاش حرکت کنم، همواره قدرت مطلق را وکیل خود قرار دهم، توکل کنم و در نهایت وارد مرحله تسلیم شوم، به این معنا که تسلیم قدرت مطلق باشم؛ این مرحله سخت و دشوار است.
به خودم قول دادم که تمام فرامین ذکر شده را خوب اجرا کنم، با تلاش و آموزش و یادگیری به انسانی تبدیل شوم که به آرامش روحی و روانی برسد؛ من باید روی خودم کار کنم و به امید کسی نباشم.
مشارکت گروهی لژیون چهاردهم
رابط خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون چهاردهم)
ویراستار: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر سمانه (لژیون دهم) دبیر اول سایت
ارسال: همسفر شهلا رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون چهارم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دهخدا قزوین
- تعداد بازدید از این مطلب :
58