English Version
This Site Is Available In English

انسان باید آموخته‌های خود را به مرحله اجرا برساند

انسان باید آموخته‌های خود را به مرحله اجرا برساند

سلام دوستان زهرا هستم همسفر
«در جهان ما، تفکر، قدرت مطلق حل نیست؛ بلکه توأم با رفتن و رسیدن، آن را کامل می‌نماید».
تمامی وادی‌ها یکی پس از دیگری درس‌های بزرگی به ما می‌دهند. اولین وادی به ما می‌آموزد که لازمهٔ انجام هر کاری، ابتدا اندکی تفکر است و سپس اقدام. اما وادی پنجم به من و مسافرم آموخت که تفکر در هر کاری ضروری‌ است ولی به‌ تنهایی نمی‌تواند مشکلات ما را حل نماید و با صراحت تمام بیان می‌‌کند که باید حرکت کنیم؛ چرا که تا حرکت نکنیم، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد. به‌ویژه در مقوله اعتیاد که مسافر من درگیر آن بود، این «حرکت» بود که ما را در مسیر نورانی کنگره قرار داد. فهمیدیم که با نشستن، دست روی دست گذاشتن و شکوه و شکایت کردن، فقط روز به روز بیشتر در منجلاب فرو خواهیم رفت. باید خودمان را از تاریکی‌ها بیرون بکشیم و در مسیر نور، که همان صراط مستقیم است، حرکت کنیم. خداوند بزرگ را شاکرم و از پدر مهربان و بزرگوارم، آقای مهندس و خانواده محترم ایشان سپاس‌گزارم و تماماً در برابر این عزیزان سر تعظیم فرود می‌آورم، چرا که حال خوش و آرامش زندگی‌مان را مدیون این بزرگواران هستیم. از راهنمای عزیز خودم و مسافرم نیز سپاس‌گزارم که با تجربیات و آموزش‌های ارزشمندشان، چراغ روشنی در مسیر من و مسافرم بودند. امیدوارم که نور خدمت صادقانه این عزیزان، روشنی‌ بخش راه زندگی‌شان باشد.

سلام دوستان نرگس هستم همسفر
عنوان وادی پنجم به ما می‌گوید: «تفکر، قدرت مطلق، حل نیست، بلکه توأم با رفتن و رسیدن، آن را کامل می‌نماید».‌ یعنی آموزش‌هایی که از وادی اول تا چهارم آموخته‌ایم، در حد تفکر، دانستن و دانایی بوده‌اند. اکنون زمان آن فرا رسیده که این دانسته‌ها را به مرحله عمل درآوریم و آن‌ها را به دانایی مؤثر تبدیل کنیم. این رفتن و رسیدن، همان به‌کارگیری آموزش‌ها در زندگی، تلاش و حرکت در مسیر درست است. ما باید حتی اگر اندک، تغییری در خود ایجاد کنیم و از آشفتگی، بی‌نظمی و بی‌تعادلی فاصله بگیریم و گامی به جلو برداریم. در شیوه زندگی، در نوع تفکر و در اخلاق و رفتارمان باید نشانه‌هایی از تغییر دیده شود. انسان باید آموخته‌های خود را به مرحله اجرا برساند تا بتواند راه درست و صراط مستقیم را طی کند. در غیر این صورت، دانسته‌هایش بی‌ارزش خواهند بود؛ چراکه فقط به دانستن بسنده کرده، بدون آنکه به آن عمل کند. سعدی می‌فرماید: «عالم بی‌عمل، به زنبور بی‌عسل می‌ماند». در این وادی، هفت راهکار برای حرکت اصولی و صحیح بیان شده است تا ما را در رسیدن به اهداف یاری کند:
۱) از ضدارزش‌ها دوری کنیم.
۲) از انجام کارهایی که نمی‌دانیم به نفع ما هستند یا به ضر ما صرف‌نظر کنیم.
۳) قناعت را پیشه کنیم؛ یعنی از ساده‌ترین امکانات، بهترین بهره را ببریم.
۴) صبوری داشته باشیم؛ صبر یعنی تحمل زمان همراه با تلاش و پشتکار برای رسیدن به هدف.
۵)‌ از رفتارهای غیراخلاقی مانند تجسس، غیبت و قضاوت دوری کنیم.
۶) حتی اندک، پس‌انداز داشته باشیم تا در مواقع ضروری از آن استفاده کنیم. «دانه دانه است غله در انبار».
۷) در تمام مراحل زندگی با تفکر، تلاش و توکل بر خداوند حرکت کنیم و او را وکیل خود قرار دهیم.
تجربه شخصی من از وادی پنجم: از توصیه‌ها و راهنمایی‌های انسان‌های آگاه، استفاده کنیم. نباید خود را با دیگران مقایسه کنیم و وارد حریم خصوصی دیگران شویم. در پایان، از خداوند می‌خواهم یاریم کند تا بتوانم آنچه آموخته‌ام را به مرحله عمل برسانم.

رابط خبری: همسفر سعیده رهجوی راهنما همسفر آمنه (لژیون سوم)
عکاس: همسفر غزل رهجوی راهنما همسفر حمیرا (لژیون دوم)
ویرایش و ارسال: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر عطیه(لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی محمدی پور

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .