English Version
This Site Is Available In English

نیازهای جسم

نیازهای جسم

جسم ما یک شهر یا جهان بسیار بزرگ است که در آن قسمت‌های مختلفی با هماهنگی بی‌نظیری کنار هم قرار گرفته‌اند و با همکاری هم امکان زندگی‌کردن را به ما می‌دهند. اولین مرحله درمان در کنگره60، مربوط به جسم است؛ چراکه اعتیاد را بیماری جسمی می‌دانیم و مراقبت از جسم بسیار اهمیت دارد و این موضوع اولین وظیفه ماست. برای درک اهمیت سالم بودن جسم می‌توانیم مثلثی را با عنوان نیازهای جسم در نظر بگیریم که از سه ضلع تغذیه سالم، ورزش و خواب به موقع و کافی تشکیل شده‌است. با تقویت تک‌تک اضلاع این مثلث، کمک زیادی در جهت سلامتی به جسم خود می‌کنیم؛ ولی با بی‌توجهی به هر یک از این موارد، به جسم خود ضربه زده و در ادامه دچار بیماری‌های جسمی و روانی می‌شویم.

تغذیه سالم مهم‌ترین نیاز هر فرد است. برای داشتن تغذیه سالم، باید به نکات زیر توجه کنیم:
هر غذایی برای جسم ما مناسب نیست؛ همان‌گونه که خداوند می‌فرماید: به غذای خود بنگرید. غذاهایی که به آن‌ها مواد نگهدارنده، طعم‌دهنده، اسانس و رنگ‌های شیمیایی اضافه شده باشد، غذاهایی که به مدت طولانی فریز شده باشند، غذاهای سرخ‌شده با روغن‌های سوپر مارکتی و ... مناسب جسم ما نیستند. غذا باید تازه و ارگانیک باشد و باید به طبع، سردی یا گرمی غذا توجه داشته باشیم. غذاهایی که طبع سردی دارند؛ باید در کنار آن‌ها از غذا یا ماده گرم استفاده کنیم. قبل، همراه و بعد از غذا آب نخوریم؛ اگر به این این موارد توجه داشته باشیم، غذا می‌تواند برای ما دارو باشد.

اضلاع مثلث تغذیه عبارتند از: غذای مناسب، اندازه مناسب و زمان مناسب. باید غذای سالم و مناسب را به اندازه مناسب در زمانی مشخص استفاده کرد مثلاً: ناهار را در یک زمان مشخص بخوریم. بدن ما از عناصری که در خاک است تشکیل شده؛ بنابراین برای کسب انرژی و مصالحی که برای بازسازی نیاز دارد، به همین عناصر نیازمند است. این عناصر را باید از مصرف گیاهان و گوشت دام و طیور تهیه کنیم.

مسئله مهم بعدی ورزش کردن و تحرک داشتن است. با ورزش کمک زیادی به تقویت ماهیچه‌ها می‌کنیم که منجربه تقویت اسکلت‌بندی بدن ما می‌شود و نکته آخر، خواب است. خواب هم باید زمان مشخصی داشته باشد به طور مثال: هر شب باید سر ساعت 11 بخوابیم. هر فرد باید 7 الی 8 ساعت بخوابد. من به‌عنوان مادر خانواده، مسئولیت مهمی دارم و وظیفه من تهیه مواد ارگانیک و سالم، نگهداری و پخت سالم است و با این روش می‌توانم به سلامتی خود و خانواده کمک کنم.

ویرایش: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر نازی (لژیون چهاردهم) دبیر سایت
ارسال: همسفر گندم رهجوی راهنما همسفر شهناز (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ستارخان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .