دوازدهمین جلسه از دورهی بیستوچهارم سری کارگاههای آموزشی کنگره۶۰؛ ویژهی مسافران و همسفران نمایندگی زنجان با استادی مسافر مهدی، نگهبانی مسافر کامران و دبیری موقت مسافر اسماعیل؛ با دستور جلسهی تخریبهای شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST؛ در روز پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان مهدی هستم یک مسافر؛ در ابتدا از راهنمای محترم آقا سعید و از لژیون مرزبانی و نگهبان جلسه تشکر میکنم که اجازه دادند من این جایگاه را تجربه کنم و آموزش کسب نمایم.
همانگونه که میدانیم، تاریخچهی شیشه به دوران جنگ جهانی دوم بازمیگردد که از این ماده جهت تقویت قوای جسمانی و ذهنی و هوشیاری سربازان استفاده میشد؛ مادهی اصلی شیشه آمفتامین است که از آن قرصهایی از قبیل اکستازی ساخته شد.
شیشه اغلب در بخشهای دوپامین انرژیک و سروتونین انرژیک و بخش هیپوتالاموس مغز تخریب ایجاد میکند؛ جناب مهندس در اواسط دههی هشتاد نسبت به راه افتادن سونامی مصرف شیشه در ایران هشدار دادند و متاسفانه پس از آن سالها، شاهد این بودیم که مصرف شیشه روند روبه رشد و تصاعدی به خود گرفت.
من در زمان تخریب، اکثر مخدرهای موجود را تجربه کردم و تنها موادی که در اثر مصرف آن لذت بیشتری میبردم، شیشه بود و همواره با خود میگفتم که: کسانی که شیشه مصرف نمیکنند، انسانهای نادان و جاهلی هستند که خود را از لذت مصرف این ماده و انرژی که از طریق آن به دست میآید، محروم ساختهاند؛ مصرف شیشه به من حسی را منتقل میکرد که خود را انسان بسیار متفکر و متفاوتی میدانستم؛ البته در اوایل به این خاطر مصرف شیشه را آغاز کردم تا تریاک را ترک کنم، اما رفته رفته وابستگی من به شیشه بیشتر شد و زمانی به خود آمدم و دیدم که در حال مصرف هر دو ماده هستم.
مصرفکنندگان شیشه، خود هرگز متوجه نمیشوند که به توهم و جنون دچار میشوند و من نیز از تاثیرات مخرب این ماده در زندگی خود غافل بودم و ده سال دنبال راهی بودم که از بند آن رها شوم.
شکر خدا در کنگره۶۰ با متد DST و به همراه آموزش و آگاهی توانستم به راحتی درمان شده و اکنون با افتخار میتوانم بگویم که: در گذشته مصرف کنندهی شیشه بودم و الان به کمک کنگره به درمان و رهایی واقعی رسیدهام و این از معجزات کنگره است. از این که به صحبتهای من توجه کردید متشکرم.

خدمتگزاران سایت نمایندگی زنجان:
تایپ: مسافر علیرضا از لژیون چهارم
ارسال: مرزبان خبری مسافر شهرام
- تعداد بازدید از این مطلب :
179