English Version
This Site Is Available In English

شیشه محرک سنگین

شیشه محرک سنگین

هشتمین جلسه از دوره چهاردهم سری کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی بیهقی سبزوار، با استادی مسافر مصطفی، نگهبانی مسافر محمد و دبیری مسافر ابراهیم با دستور جلسه «تخریب‌های شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST» پنج‌شنبه 26 تیر ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان مصطفی هستم یک مسافر، از دبیر و نگهبان جلسه و راهنمای عزیزم سپاسگزارم که این فرصت را در اختیار من قرار دادند تا خدمت کنم و آموزش بگیرم.
دستور جلسه این هفته شیشه و مخرب‌های صنعتی و درمان آن به روش DST هست. تاریخچه شیشه به خیلی قبل‌تر از این روزها یعنی جنگ جهانی دوم برمی‌گردد. استفاده از مواد مخدر صنعتی و شیمیایی در جریان جنگ دوم جهانی به شکل گسترده‌ای آغاز شد و دولت آلمان نازی نقش حمایتی در گسترش مصرف این مواد را در جهان داشته است. این ماده توسط سربازان برای برطرف کردن خستگی و افزایش انرژی استفاده می‌شد. شیشه با مواد مخدرهای دیگر بسیار فرق دارد چراکه از انواع مواد مخدرها و روان‌گردان بسیار مخرب‌تر است.

اعتیاد به مصرف شیشه به‌راحتی اتفاق می‌افتد و اما درمان آن بسیار سخت و غیرممکن به نظر می‌رسد. درمان شیشه مانند تمام مخدرهای دیگر در کنگره ۶۰ به‌راحتی میسر می‌شود به‌شرط اینکه طبق پروتکل و در چهارچوب قوانین کنگره حرکت کنیم.

من از تجربه خودم در طول ۹ سال مصرف شیشه که در سن ۲۶ سالگی گرفتار شدم با شما به اشتراک می‌گذارم. من برای اولین بار برای ترک اعتیاد خودم به کمپ مراجعه کردم و بعد از ترک به‌محض اینکه از کمپ خارج شدم به پیشنهاد یکی از دوستانم که به خاطر باورهای غلطی که داشتم فکر می‌کردم شیشه اعتیادآور نیست به مصرف شیشه روی آوردم. وقتی اولین بار شیشه مصرف کردم به خاطر به وجود آمدن انرژی بسیار کاذب که به من دست داد به خاطر شرایط کاری متوجه تخریب‌های آن نبودم و ذلت‌های آن را لذت می‌دانستم.

به مدت ۱۰ سال در بند این مواد بودم که در طول این مدت تخریب‌های زیادی روی من گذاشت و باعث خراب شدن دندان‌هایم و عفونت در دستگاه گوارش و باعث از بین رفتن جایگاه خودم در خانواده و جامعه شد. امروز خوشبختانه مسیر درمان اعتیاد به شیشه در کنگره 60 باز هست و کسانی که گرفتار این غول بی شاخ و دم هستند به‌راحتی می‌تواند در این مکان مقدس به رهایی و درمان حقیقی برسد.
از اینکه سکوت کردید و به مشارکت من توجه نمودید سپاسگزارم.

عکاس: مسافر حسین از لژیون یازدهم باراهنمایی مسافر محمدرضا
تایپ: همسفر جواد از لژیون سوم باراهنمایی مسافر امین
تنظیم: سایت بیهقی سبزوار

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .