English Version
This Site Is Available In English

شیشه ماده‌ای مخرب نه محرک

شیشه ماده‌ای مخرب نه محرک

همسفر سحر در مورد دستور جلسه «تخریب‌های شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST» دلنوشته‌ای ارائه کردند که در ادامه می‌خوانیم:

شیشه جز دسته‌ آمفتامین‌ها است و در تقسیم‌بندی مواد مخدر در گروه محرک‌ها قرار می‌گیرد؛ اما در کنگره‌۶۰، شیشه نه به‌ عنوان یک ماده‌ مخدر و محرک شناخته می‌شود، بلکه آن را یک ماده‌ مخرب می‌دانند؛ مانند بمب اتم که ساختار و اثراتش با سایر بمب‌ها متفاوت است.

مصرف شیشه باعث افزایش شدید دوپامین در مغز می‌شود و فرد را در آستانه‌ توهمات شدید قرار می‌دهد. شخص دچار سوءظن و بدبینی مزمن می‌شود و معمولاً اعتقادی به اعتیاد خود ندارد و خود را معتاد نمی‌داند.

شیشه مانند بسیاری از مواد مخدر در ابتدا نیرویی کاذب به فرد می‌دهد؛ اما در ادامه چندین برابر آن نیرو را از او پس می‌گیرد. پس از مدتی مصرف، دیگر خبری از پیشرفت در هیچ زمینه‌ای نیست. نیروی ظاهری که فرد مصرف‌کننده تجربه می‌کند، به‌تدریج تحلیل می‌رود و از بین می‌رود در نهایت، زندگی او فقط به تهیه و مصرف مواد محدود می‌شود و هیچ چیز دیگری برایش اهمیت ندارد.

تنها دارویی که می‌تواند مصرف‌کننده‌ شیشه را درمان کند، اپیوم یا OT است؛ زیرا در تریاک بیش از ۲۵ نوع آلکالوئید وجود دارد که می‌تواند سیستم به‌هم‌ ریخته‌  مصرف‌کننده‌ شیشه را متعادل کند و نقش آرام‌ کننده‌ای ایفا کند. این دارو فرد را از پریشانی و بی‌قراری بیرون می‌آورد.

اما به لطف خدا در کنگره‌۶۰، صورت‌ مسئله‌ اعتیاد به‌ درستی درک و بیان شده است و به همین دلیل، درمان نیز به‌ درستی انجام می‌گیرد. امید است با علم و آگاهی، از تاریکی به روشنایی برسیم.

نویسنده: همسفر سحر رهجوی راهنما همسفر پرنیان (لژیون چهارم)
رابط خبری: همسفر مرجان رهجوی راهنما همسفر پرنیان (لژیون چهارم)
تنظیم و ارسال: همسفر نرگس رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون هشتم)  دبیر سایت
همسفران نمایندگی چالوس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .