English Version
This Site Is Available In English

دی اس تی، ریسمان نجات از اعتیاد

دی اس تی، ریسمان نجات از اعتیاد

پنجمین جلسه از دوره چهل و پنجم کارگاه‌های آموزشی کنگره ۶۰، ویژه مسافران با استادی مسافر محترم، محمدرضا نگهبانی مسافر محترم، جمشید و دبیری مسافر محترم، صادق با دستور جلسه "تخریب‌های شیشه مخدرهای جدید و درمان آن با متد دی اس تی" در روز چهارشنبه تاریخ 25/۰۴/ ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز بکار نمود.
سخنان استاد
خداوند را شاکرم که در این جایگاه قرار گرفتم تا خدمت کنم و آموزش بگیرم.  از گروه مرزبانی، ایجنت محترم، استاد گران‌قدرم آقای رحمان بهرامی، کمال قدردانی رادارم که به من فرصت دادند تا این  جایگاه را تجربه کنم.
دستور جلسه این هفته در مورد تخریب‌های شیشه و مخدرهای جدید است، من در سال 90 شروع به مصرف شیشه کردم، در آن زمان  هیچ‌گونه اطلاعاتی در مورد جسم و بدن انسان نداشتم به همین دلیل با مصرف کم مواد مخدر؛ شروع کردم و به نقطه‌ای رسیدم که اجبار به مصرف مداوم شیشه و موادهای دیگر داشتم و تمام اختیار و احساسات من از من گرفته شد.
  با ورودم به کنگره 60 و آموزش گرفتن در مورد مواد مخدر و آموزش‌های جهان‌بینی تازه دریافتم که چه بلایی به سر خودم آورده‌ام و تمام تصمیمات ریزودرشت من توسط  نیروهای مخرب و بازدارنده گرفته می‌شد.
دلیل اصلی این امر ازکارافتادن حس‌های من بود؛ شیشه با من کاری کرده بود که تمام شب‌ها را بیدار و در جهان ذهنی خود زندگی می‌کردم  به همین دلیل است که جناب مهندس شیشه را یک ماده مخرب می‌نامند و می‌فرمایند: شیشه به‌جز تخریب و نابودی هیچ‌چیزی برای ما به همراه نخواهد داشت و تنها راه ایستادن مقابل نیروهای منفی یادگیری وادی‌ها و آموزش مداوم در کنگره 60 می‌باشد چراکه نیروهای بازدارنده و تخریبی، همانند ما در حال رشد ساختارهای خودشان هستند و هر بار از درهای متفاوتی وارد می‌شوند  تا اختیار جسم و روان ما را مجدداً در دست خودشان بگیرند.

تایپ:مسافرمحسن

تنظیم وارسال:مسافر علیرضا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .