English Version
This Site Is Available In English

ساده ترین درمان، درمان شیشه است

ساده ترین درمان، درمان شیشه است

جلسه سوم از دوره دوم سری کارگاه های آموزشی خصوصی کنگرۀ ۶۰ ویژه مسافران نمایندگی کارون اهواز با استادی مسافر عبداله، نگهبانی مسافر مجید و دبیری مسافر ساجد با دستور جلسه «تخریب‌های شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST» در روز سه شنبه مورخ بیست و چهارم تیر ماه ۱۴۰۴ در ساعت ۱۷:۰۰ آغاز بکار نمود.

 

خلاصه سخنان استاد :

در صحبتهایی آقای مهندس میفرمایند بیشتر ضربه هایی که ما میخوریم بخاطر دانش کشف نشده است.از ابتدا با مصرف تریاک و متادون و شیشه وارد کنگره شدم.من برای ترک تریاک و متادون آمدم چون میگفتم امکان نداره شیشه قابل درمان باشه بدلیل اینکه میدونستم در چه منجلابی فرو رفتم، درمان شیشه رو امکانپذیر نمیدونستم.کمی بعد از ورودم راهنما گفت شیشه قطع !

کمی مقاومت کردم و میگفتم شیشه که خیلی قویتره.بعد از یکی دو ماه متوجه شدم که مشکل اصلی در جسم و روان و جهانبینی هست.در کنگره جسم در حال بهبود هست ولی صور پنهان خیلی مهمتره.شیشه چون محرک هست باعث ترشح چند برابر دوپامین در بدن میشه و این تخریب بسیاری در روان و صور پنهان انجام میده و چه بسا در مسئله چاکراها و هاله تابان اختلالات شدیدی صورت میگیره.

در مسئله جسمی نیز با جوشهای آنچنانی و عفونتهای پوستی و غیره پدیدار میشه.بحمدالله راحتترین درمان در کنگره الان درمان شیشه هست تا جایی که آقای مهندس فرمودن دیگه میخوان دستور جلسه شیشه رو بردارن.اگر من به درمان رسیدم و الان استاد جلسه هستم این سند بدون نقص علم کنگره هست.با ماندن و خدمت کردن در کنگره تکامل اتفاق میفته چون این مهم در جمع فقط صورت میپذیره.از اینکه به صحبتهای من گوش کردید متشکرم.

 

تایپ و عکس؛ مسافر مجتبی از لژیون آقا احسان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .