یکی از مواد مخدر نوظهور و محرک که عمر مصرف آن در کشور ما به نیمقرن هم نمیرسد، متآمفتامین یا شیشه است. برای کسب اطلاعات عمومی این ماده اعتیادآور و خانمانسوز میتوان از کتاب، مجله و اینترنت بهره برد؛ اما برای پی بردن به عمق فاجعه تخریبهای شیشه؛ باید آن را مصرف کرد یا بهطور مستقیم و مستمر با یک مصرفکننده شیشه در ارتباط بود.
متآمفتامین در موارد بسیار نادر بهعنوان داروی درمان اختلال کمتوجهی، بیش فعالی (ADHD) و گاهی برای درمان چاقی مفرط بهکاربرده میشود. ورود به این مبحث نیاز به تخصص در علم پزشکی، روانپزشکی و داروسازی دارد. به گواه بسیاری از مصرفکنندگان شیشه، آنها سالهای مصرف مواد مخدر خود را به دو بخش قبل و بعد از مصرف شیشه تقسیمبندی میکنند که این بیانگر عمق فاجعه مصرف این هیولای بیشاخودم است.
این ماده در دهه ۶۰ و ۷۰ به میزان کمی در کشور وجود داشت و بهندرت مصرف میشد؛ اما با افزایش روند تولید و کاهش قیمت در ابتدای دهه ۸۰، مصرف آن تا حد زیادی افزایش یافت. آقای مهندس در آن سالها اخطار دادند که سونامی شیشه درراه است. در پی این افزایش مصرف، فجایع متعددی برای خانوادههای مصرفکنندگان شیشه رخ داد.
حس بیاعتمادی و سوءظن به افراد پیرامون خود، توهم قرار گرفتن در زمان و مکانی که هیچ درکی از آن وجود ندارد، تشنگی مفرط، بیاشتهایی، بیخوابی، سردی دستوپا، تعریق زیاد با بوی بد، قفل شدن فک و دندانها و غیره و همچنین تخریب سیستم ایمنی و عصبی بدن از عوارض مصرف شیشه است.
اثرات و تخریبهای صور آشکار و پنهان در مصرفکننده روزبهروز و ناخواسته بهصورت تصاعدی افزایش مییابد؛ گویی فرد هرروز از یک ساختمان مرتفع سقوط میکند. این موارد در مصرف مواد مخدر سنتی به این سرعت و شدت وجود ندارد.
اگر در خصوص این ماده مخدر از افرادی که تجربه مصرفش را دارند سؤال بپرسیم، برای لحظاتی سکوت کرده و پاسخ میدهند که فقط از لحظه مصرف لذت بردهاند و در واقع نشئگی و سرخوشی برایشان نداشته است.
باوجوداینکه از دید همه جوامع دنیا اعتیاد به شیشه درمان ندارد؛ ولی آقای مهندس دژاکام با کشف روش DST و داروی شفابخش OT، خط بطلانی بر این ادعا کشیدند. در کنگره۶۰ شمار زیادی از مصرفکنندگان شیشه بهطور کامل درمان شده و بسیار زیبا به زندگی عادی خود برگشتهاند. اجتماع نیز آنان را با آغوش باز پذیرا شده است.
منابع:
1- سیدی شیشه، مهندس حسین دژاکام
2- مقاله دیدهبان مسافر علی خدامی
نویسنده: همسفر زری راهنمای لژیون دهم
رابط خبری: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر زری (لژیون دهم)
ویرایش و ارسال: همسفر سعیده رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون پانزدهم)
همسفران نمایندگی آکادمی
- تعداد بازدید از این مطلب :
207