سلام دوستان، علیاکبر هستم، یک مسافر.
شیشه اثرات مخربی بر روی مغز و بدن انسان میگذارد. اثرات تخریبی شیشه بر مغز انسان شامل:
آسیب رسیدن به نورونها و سلولهای عصبی میباشد. این نورونها باعث تغییر در خلق و خو، انگیزه، حافظه و سایر عملکردهای مغز انسان میگردد.
مطالعات نشان دادهاند که مصرف طولانیمدت شیشه میتواند منجر به کاهش حجم مغز، به ویژه در مناطقی که درگیر حافظه، یادگیری و تصمیمگیری هستند، شود و حتی میتواند ساختار مغز انسان را تغییر دهد و منجر به ایجاد آسیبهای دائمی در آن شود.
همچنین برخی مشکلات قلبی عروقی به واسطه افزایش فشار خون و ضربان قلب پس از مصرف شیشه از دیگر عوارض آن است که افزایش خطر حمله قلبی را در پی دارد. مشکلات تنفسی، سرفه، تنگی نفس و ابتلا به عفونتهای تنفسی و همچنین کاهش اشتها، حالت تهوع، استفراغ و سایر مشکلات گوارشی و ضعف سیستم ایمنی و آسیبهای پوستی از دیگر عوارض آن است.
تخریب شیشه به قدری جدی است که یک سال مصرف مداوم آن میتواند به اندازه چندین سال مصرف مواد مخدر سنتی و طبیعی آسیبزا باشد.
چیز جالبی که من تا قبل از آمدن به کنگره نمیدانستم این بود که همیشه فکر میکردم فرد مصرفکننده شیشه دچار توهم میشود، ولی چنین چیزی نیست. به قول آقای مهندس در وادی نهم قسمت سوم اشاره میکنند: مصرفکننده شیشه توهم نمیزند بلکه جایگاه حواسش در اثر استفاده مواد جابهجا میشود؛ یعنی ممکن است در بیداری خواب ببیند چون سطح دوپامین در مغزش بالا میرود و چیزهایی را میبیند و میشنود که یک انسان عادی آنها را نمیتواند حس کند.
اینها تخریبهایی بود که شیشه بر صور آشکار یا جسم فرد وارد میکند، ولی با وجود همه این تخریبها، شیشه بیشترین تخریب را به صور پنهان انسان وارد میکند. این ماده مخدر میتواند باعث ایجاد بدبینی و اضطراب شدید و همچنین باعث ایجاد پرخاشگری، خشونت، افسردگی و اضطراب گردد.
قبل از آمدن به کنگره فکر میکردم شیشه درمان ندارد، ولی با توجه به الگوهایی که در کنگره دیدم و درمان شده بودند، فهمیدم خدا را شکر شیشه درمان دارد و با روش DST و شربت OT این ماده هم مثل هروئین و تریاک قابل درمان است.
نگارش: مسافر علیاکبر (لژیون یکم)
ارسال: مسافر اسماعیل (نگهبان سایت)
- تعداد بازدید از این مطلب :
220