English Version
This Site Is Available In English

شیشه در دسته مواد مخرب و جانی

شیشه در دسته مواد مخرب و جانی

یکی از مواد مخدر که امروزه از مواد پرمصرف است ماده مخدر شیشه، آیس یا کریستال است. درسال ۱۹۱۹ یک شیمی‌دان، آمفتامین را ساخت و تا قبل از جنگ جهانی دوم در بسیاری از موارد پزشکی کاربرد داشت.

در جنگ جهانی دوم به سربازها شیشه می‌دادند تا بتوانند مدت زیادی را بیدار بمانند و انرژی داشته باشند. آمفتامین ماده‌ای محرک شبیه کوکایین است؛ اما کاملا توسط انسان ساخته شده و مصنوعی است که به شکل گرد یا تکه‌‌های بزرگ یخ و قرص دیده می‌شود و به صورت استنشاقی، خوراکی، کشیدنی و تزریقی مورد استفاده قرار می‌گیرد. مصرف دراز مدت شیشه باعث بروز بیماری‌های زیادی می‌شود که در درجه اول روی دندان‌ها، کبد، معده و کیسه صفرا اثر می‌گذارد و اختلال در دریچه پروستات و هم‌زمانی خروج اسپرم و ادرار باهم، کوچک شدن بیضه‌ها، بوی بد دهان، که این‌ها همه مواردی از اختلال‌های آشکار مصرف شیشه است. در ادامه مصرف شیشه اختلال‌های پنهانی را ایجاد می‌کند که باعث توهم می‌شود. توهم در مورد مسائل جنسی و بدبینی شدید نسبت به اطرافیان در این زمینه، احساس تحت نظر بودن و ... ایجاد می‌شود.

مصرف‌کنندگان شیشه فقط یک مصرف کننده ماده‌مخدر ساده نیستند قتل، جنایت و دیگر فجایع به دست مصرف‌کنند‌گان شیشه اتفاق افتاده است که به فرمایش آقای‌مهندس «شیشه را نمی‌توان در دسته مواد مخدر قرار داد؛ بلکه در دسته مواد مخرب و جانی است».

سونامی شیشه در راه است که این صحبت اولین بار در سال ۱۳۸۶ از زبان آقای مهندس جاری شد و با گذشت زمان این سونامی بیشتر شد تا جایی که دیگر خبر از قتل و جنایت همسر و فرزند به گوش می‌رسید. شیشه باعث ترشح دوپامین در مغز می‌شود، در صورتی که تریاک هم، همین‌طور است؛ ولی تریاک تا چهار برابر ترشح دوپامین را در مغز افزایش می‌دهد؛ اما شیشه ۱۱ تا ۱۴ برابر ترشح دوپامین را افزایش می‌دهد. کافی است در یک خانواده مصرف‌کننده شیشه وجود داشته باشد دیگر در آن خانواده امنیت جانی و مالی وجود ندارد.

متأسفانه؛ مصرف‌کنندگان شیشه بر این باورند که؛ چون شیشه، مرفین ندارد پس اعتیادآور نیست و وقتی به این افراد گفته می‌شود که بیایند تریاک بکشند به جای شیشه آن‌ها می‌گویند: من تریاک مصرف نمی‌کنم.

طیف ترکیباتی که در بدن انسان است به حدی گسترده و ناشناخته است که انسان‌ها فکر می‌کنند فقط مواد مخدر مرفین دار روی بدن اثر می‌گذارد و تخریب ایجاد می‌کند؛ اما کنگره۶۰ با اطمینان ثابت کرد که هر گونه موادی که انسان را از حالت طبیعی خارج کند ماده مخدر است که شامل هرویین، الکل، حشیش، کراک، شیشه، قرص‌های خواب آور، ضدافسردگی، دیفنوکسیلات، ترامادول و؛ حتی یک استامینوفن ساده که بدون تجویز پزشک مصرف بشود، می‌تواند در سیستم‌ایکس تخریب ایجاد کند.

در مواردی گفته می‌شود که شیشه خماری ندارد، بله درست است که شیشه خماری ندارد؛ ولی عوارضی چون سردردشدید، خواب زیاد، بی‌قراری و حرکت‌های غیر عادی دست و پا را دارد و خیلی از خانم‌ها به خاطر این‌که مواد مخدر باعث لاغری و تناسب اندام می‌شود دست به مصرف شیشه می‌زنند و یا؛ حتی دیده شده که شیشه را در کپسول به عنوان قرص لاغری گرفته و کم‌کم به آن معتاد می‌شوند. شاید اگر تخریب‌های تریاک را از چند هزار سال پیش بررسی کنیم همگی یک نوع هستند؛ اما اگر مسافر‌هایی که ده سال پیش مصرف‌کننده شیشه بودند را با مسافرهایی که الآن مصرف کننده شیشه هستند بررسی کنیم تخریب‌های متفاوتی را ببینیم و دلیلش هم این است که شیشه یک ماده مصنوعی است و کارخانه تولید مشخصی ندارد.

کنگره۶۰ به این دلیل موفق به درمان انوع مصرف‌کنندگان موادمخدر شد که به صورپنهان تخریب مواد روی بدن توجه کرد و روی سیستم شبه افیونی و سیستم‌ایکس دست گذاشت و مصرف اپیوم تینکچر به متد DST باعث درمان هرگونه تخریب روی این سیستم می‌شود و باعث می‌شود سیستم‌ایکس به حد اعلای خود بازسازی شود و مانند افرادی که مصرف‌کننده مواد نیستند بشود.

نقش من به عنوان یک مادر این است که آرامش خانه و خانواده‌ام را به خوبی برقرار کنم و به فرزندم یاد بدهم که قدرت نه گفتن داشته باشد و برای این‌که در جمع دوستان خود قرار بگیرد به هر خواسته‌ای تن ندهد و بتواند انتخاب درست را داشته باشد. خدا را شکر هم‌اکنون‌ بسیاری از مصرف‌کنندگان شیشه در کنگره‌۶۰ هرساله به درمان می‌رسند.

منابع: منابع آموزشی کنگره۶۰، مشارکت‌های همسفران و مسافران کنگره‌۶۰، کتاب ۱۴ مقاله و جزوه راهنما و راهنمایی

نویسنده: راهنمای تازه‌واردین همسفر مریم
رابط‌خبری: راهنمای تازه‌واردین همسفر سمیرا
ویرایش: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون پانزدهم)
عکاس‌خبری: همسفر مرضیه رهجوی راهنما  همسفر زینب (لژیون پانزدهم)
ویراستاری و ارسال: همسفر مهناز رهجوی راهنما همسفر عفت (لژیون چهارم) نگهبان‌ سایت
همسفران نمایندگی هاتف

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .