English Version
This Site Is Available In English

بدیهی‌ترین و بی‌نظیرترین و قطعی‌ترین روش درمان

بدیهی‌ترین و بی‌نظیرترین و قطعی‌ترین روش درمان

راهنما همسفر فاطمه:
ساختار شخصیت یک مصرف‌کنندۀ شیشه کاملاً از تعادل طبیعی خارج شده است و رفتارهای عجیب و بسیار نگران‌کننده از خود نشان می‌دهد و دائماً به دنبال حمایت و تأیید اطرافیان است چرا که او به‌ واسطۀ مصرف مواد از حس‌های بیرونی خود استفاده می‌کند و صحنه‌هایی را می‌بیند که ما قادر به دیدن آن نیستیم. مواد محرک شیشه با نام علمی متامفتامین باعث افزایش دوپامین در سیستم مغز می‌شود و انسان را از تعادل طبیعی خارج می‌کند. خدا را هزاران بار شکر که با علم درمان در کنگره ۶۰  که بدیهی‌ترین و بی‌نظیرترین و قطعی‌ترین روش درمان DST است، آشنا شدم و توانستیم به مرحلۀ درمان مسافرم برسم. مصرف شیشه فرد را در وضعیتی قرار می‌دهد که به علت ترشح زیاد نوروترانسمیترها بعد از زمان کوتاهی انتهای اعصاب مغز تحلیل رفته است و در نتیجه مغز نمی‌تواند روند طبیعی خود را ادامه دهد. در مصرف شیشه مهمترین اتفاقی که می‌افتد تغییر خلق و خو و رفتار فرد است به طور مثال: خواب به بیداری تغییر می‌کند، میل به غذا کم می‌شود چون گیرنده‌ها عمل نمی‌کنند، افسردگی و پرش افکار مشاهده می‌شود و دچار انواع و اقسام بیماری ها از قبیل افسردگی، پارکینسون، توهمات و پرخاشگری میشوند و در مجموع آبادی‌ها به خرابی‌ها تبدیل می‌شوند. تاریخچه پیدایش شیشه، قبل از جنگ جهانی دوم به عنوان یک ماده محرک و ضد افسردگی میان سربازان توزیع می‌شد تا سطح انرژی آنها بالا برود تا بتوانند چندین روز مشغول جنگ و نبرد باشند و احساس خستگی و خواب نداشته و به مبارزه پی در پی ادامه دهند. انسان‌ها به میزان عمق تاریکی‌هایی که تجربه می‌کنند می‌توانند و قادر هستند به تزکیه و پالایش و روشنایی دست یابند و در اوج قرار گیرند و به ارتقا برسند. در این آشفته بازار و در دل این تاریکی کشنده نوری پیدا میشود و بستری امن  بوجود می‌آید و آن چیزی نیست جز روش درمان DST با نام کنگره ۶۰ و بنیان آن جناب آقای مهندس دژاکام. خداوندا شکر شکر که می‌توانم در برهه ایی از زمانی زندگی کنم که مسافرم که مصرف کننده شیشه بود به راحتی درمان شود و شاهد درمان اعتیاد هزاران نفر از مصرف کنندگان شیشه باشم که زندگیشان به خاکستر تبدیل شده بود.
همسفر سایه:
درباره ماده شیشه یا آیس که یکی از مخرب‌ترین مواد اعتیاد آور می باشد، باید بگویم که تاثیر بسیار مخربی بر سیستم عصبی فرد می گذارد چنانکه فرد دچار توهم، بدبینی و تداخل مشاعر میشود. در مورد مسافر خودم که چند سالی مصرف کننده شیشه بود، بعد از کراک، آزار‌دهنده‌ترین حالت ها را در مصرف این ماده داشت، از جمله این موارد میتوانم به بی خوابی چند شبانه روز، سپس خواب چند شبانه روز، لاغری مفرط، تغییر اندازه مردمک چشم ها، سفید رویی، پر حرفی، خشونت، شک و بدبینی به اطرافیان، توهم، میل به مصرف شربت خنک شیرین در حد چند پارچ، پر اشتهایی، بی تعادلی در رفتار، ایجاد سر و صدای شدید در خانه توسط وسایل آشپزخانه و احساس قدرتمندی و ... اشاره کنم که همه این حالات با مصرف نکردن شیشه به صورت شدیداً معکوس نمود می‌کرد مثلاً وقتی که مصرف نمیکرد، بی اشتها، بی قرار، بی اعتماد به نفس و... می‌شد که هم برای خودش و هم اعضای خانواده بسیار دردآور و آزار دهنده بود. به صورت کلی مصرف شیشه علاوه بر عوارض بسیار، هر آنچه در درون فرد می باشد را چند برابر میکند به اصطلاح هر فازی که فرد داشته باشد را تشدید می‌کند. به گفته مسافر خودم سامان، فردی با مصرف آن، خشمگین تر و عصبی تر میشود و فردی مهربان تر... خدا را سپاس که درمان شیشه در کنگره محقق شد و افراد به رهایی و تعادل کامل می‌رسند.
همسفر فرزانه:
شیشه تخریب‌های خطرناکی درگذشته داشته است و الان هم ادامه دارد؛ شخص مصرف‌کننده دچار توهم می‌شود و حتی چندین مورد بوده است که با چاقو به عزیزان خود آسیب‌زده و حتی منجر به مرگ آن‌ها شده است. مصرف شیشه باعث تخریب در قسمت مغز و ایجاد توهم می‌کند. شیشه بسیار قوی است و بر روی سیستم عصبی مغز تأثیر می‌گذارد؛ از نظر پزشکی درمانی برای افرادی که مواد مخدر شیشه استفاده می‌کنند وجود ندارد. قبل از اینکه شیشه به بازار خرید  وفروش بیاید، آقای مهندس هشدار یک سونامی بزرگ به اسم شیشه را دادند. هنوز در هیچ جای دنیا درمان مناسبی برای آن وجود ندارد ولی خوشبختانه سال‌ها است در کنگره ۶۰ این بیماران نیز با روش DST به درمان قطعی رسیده‌اند، خیلی از آنان در تیم راگبی قهرمان کشور شدند، درکنگره ۶۰ این موضوع به اثبات رسیده که شیشه کاملاً اعتیادآور است و دلیل تمام توهمات و انجام رفتارهای عجیب‌ و غریب که از مصرف‌کنندگان این مواد مخدر می‌بینیم همه بر اثر ایجاد جابجایی در سیستم شبه افیونی جسم انسان است که به اعتیاد منجر می‌شود و فرد را از تعادل طبیعی خارج می‌کند.راه درمان در کنگره پیدا شد، آقای مهندس روشی را ابداع کردند که برای درمان همه مواد مخدر مصرفی است که اول صورت‌ مسئله اعتیاد را روشن کردند که مهم‌ترین مسئله بود‌؛ یکی از دلایلی که در مصرف شیشه و بالا رفتن مصرف آن مؤثر است اطلاعات غلطی است که راجع به این ماده در بین افراد است مثلاً شیشه اعتیاد ندارد چون مورفین ندارد و با این باور اشتباه بسیاری در اجتماع به ویژه جوانان گرفتار این مواد مخدر وحشتناک شده اند.
همسفر زینت:
من اصلاً در مورد مواد مخدر شیشه و تخریب آن آشنایی نداشتم چون مواد مصرفی مسافر من تریاک و شیره بود.  از صحبت‌های جناب مهندس و مطالعه کتابهای کنگره فهمیدم شيشه محرک هست و مصرف کننده‌گان این مواد معروف به مصرف کنندگان شاخدار هستند زیرا تخریب زیادی روی سیستم ایکس بدن می‌گذارد و انسان را از تعادل خارج می‌کند؛ این مواد مستقیم روی مغز اثر می‌گذارد و آسیب زیادی برای فرد و اطرافیان او دارد. همه دنیا از درمان افرادی که شیشه استفاده می‌کنند عاجز هستند و می‌گویند که درمانی برای این مواد نیست ولی خوشبختانه جناب مهندس به روش (دی اس تی) و آموزش جهان بینی در کنگره این افراد را به درمان می‌رسانند. خدا را شکر که من با کنگره آشنا شدم تا بتوانم با امید به آینده زندگی خود و خانواده حتی جامعه خود را بسازم. خداوند به جناب مهندس و خانواده محترمشان سلامتی عطا فرماید. به امید روزی که آموزش های کنگره جهانی بشود و تمام مصرف کنندگان مواد مخدر دنیا رها بشوند.
همسفر مرجان:
قبل از اینکه با کنگره آشنا بشم مطلبی می خواندم درباره  مواد مخدر شیشه که چقدر برای کسانی که اعتیاد به شیشه دارند مضر است و مخصوصا که با قلب چه می‌کند؟ بیماری قلبی دومین علت مرگ و میر در بین مصرف کنندگان شیشه است. در مصرف کنندگان شیشه شواهدی است که بیماری های قلبی را به شدت در سنین جوانی بیشتر از حد معمول نشان میدهد .عوارض مصرف شیشه بر قلب می‌تواند فشارخون را افزایش دهد، رگ هایی خونی را منقبض می‌کند، باعث تضعیف ماهیچه های قلب می‌شود. استفاده مداوم از مواد مخدر شیشه می‌تواند منجر به آسیب به کلیه ها شود و اعتیاد به شیشه درمانی ندارد. من همسفر مرجان با خواندن این مطالب بسیار ناراحت شدم و فکر میکردم دیگه همه چیز تموم شده است و مسافر من دیگر نمی‌تواند درمان بشود ولی از وقتی که با کنگره آشنا شدم و مسافرم با استفاده از داروی شفا بخش اوتی درحال درمان است. بسیار خدا را شکر کردم و هر روز  شاهد بهبودی مسافرم هستم هم از لحاظ جسمی و هم روحی مسافر من رو به بهبودی و تعادل است. خدا را بسیار شاکرم و از جناب مهندس بسیار سپاسگزارم که بستری برای خانواده هایی که مصرف کننده شیشه دارند فراهم کردند در زمانی که همه می گفتند که مواد مخدر  شیشه درمان ندارد. خدا را شکر که مسئله مصرف مواد مخدر شیشه و دیگر مواد مخدر در کنگره کاملاً حل شده است و هر مصرف کننده ایی که خواست درمان داشته باشد به راحتی میتواند درمان شود.
رابط خبری: همسفر زینت، راهنما همسفر فاطمه (لژیون هشتم)
ویرایش: همسفر نرگس، راهنما همسفر زینب(لژیون چهارم) نگهبان سایت
ارسال: همسفر معصومه، راهنما همسفر زینب(لژیون چهارم) دبیر دوم سایت
همسفران نمایندگی دکتر مسعود

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .