مقدمه: درمان آسان شیشه و دیگر مواد مخدر در کنگره۶۰
مواد مخدر شیمیایی به ویژه شیشه، به دلیل تأثیرات مخرب جسمی و روانی شدید، یکی از بزرگترین چالشهای سلامت عمومی در جهان امروز محسوب میشوند. این مواد با ایجاد وابستگی عمیق، تخریب سیستم عصبی مرکزی و ایجاد آسیبهای جسمی و روانی فراوان، زندگی فرد و جامعه را به شدت تحت تأثیر قرار میدهند.
نگاه کنگره۶۰ به درمان مواد مخدر شیمیایی، به عنوان یک سازمان مردم نهاد پیشرو در زمینه درمان اعتیاد، رویکردی نوین، علمی و مؤثر در درمان اعتیاد به مواد مخدر به ویژه شیشه ارائه کرده است. بر اساس صحبتهای آقای مهندس، درمان اعتیاد به شیشه و سایر مواد مخدر شیمیایی برخلاف تصور عمومی، بسیار آسانتر از آن چیزی است که تصور میشود، به شرط آنکه درمان با روش اصولی، علمی و همراه با حمایتهای مستمر انجام شود.
در صحبتهای اخیر مهندس دژاکام، تأکید ویژهای بر این موضوع شده است که درمان اعتیاد به شیشه از هر ماده مخدر دیگری آسانتر است. همچنین ایشان بیان میکنند که شیشههای جدید نسبت به نسلهای قبل، تخریب کمتری دارند و بنابراین روند درمان نیز راحتتر و موفقتر خواهد بود. این دیدگاه باعث امیدواری و تقویت اعتمادبهنفس مصرف کنندگان و خانوادههایشان شده است.
کنگره۶۰ با بیش از دو دهه تجربه موفق در درمان اعتیاد، توانسته است صدها هزار نفر را از بند اعتیاد رها کند و به زندگی سالم برگرداند. این موفقیتها حاصل اجرای دقیق اصول درمانی کنگره۶۰ است که شامل بندهای زیر است:
1) درمان تدریجی و اصولی: فرآیندی علمی و گامبهگام که با حفظ تعادل جسم و روان، بدون آسیبهای جانبی شدید، ترک اعتیاد را امکانپذیر میکند.
۲) استفاده از داروهای جایگزین کنترلشده، شامل تریاک و شربت OT در دوزهای تنظیمشده است که به کاهش علائم ترک و حفظ تعادل سیستم عصبی کمک میکند.
3) تقویت سیستم ایکس : تمرکز بر تقویت این سیستم درونی بدن که نقش کلیدی در کاهش نیاز به مواد مخدر و بازگرداندن تعادل زیستی و روانی دارد.
4) حمایت روانی و اجتماعی مستمر: آموزشهای فردی و گروهی، جلسات درمانی و حمایتهای روانی که به فرد کمک میکند تا مهارتهای لازم برای زندگی بدون مواد مخدر را بیاموزد و در مسیر درمان پایدار بماند.
این روشها به تأیید متخصصان حوزه اعتیاد و سلامت روان نیز رسیده است و در عمل، بسیاری از افراد مصرفکننده مواد مخدر شیمیایی، از جمله شیشه، توانستهاند به طور کامل به زندگی عادی بازگردند.
مواد مخدر شیمیایی، از جمله شیشه، اگرچه در نسلهای جدید کمتر مخرب شدهاند اما همچنان میتوانند باعث بروز اختلالات روانی، جسمی و اجتماعی شوند. تخریبهای سیستم عصبی، اختلال در حافظه، مشکلات قلبی و افسردگی از جمله این عوارض هستند که در صورت عدم درمان اصولی، خطرات جبرانناپذیری را به همراه خواهند داشت.
با توجه به تجربیات گسترده کنگره۶۰ و سخنان آقای مهندس حسین دژاکام درمان اعتیاد به شیشه و دیگر مواد مخدر شیمیایی با روشی علمی، تدریجی و همراه با حمایتهای مستمر، کاملاً امکانپذیر است. درمان شیشه اکنون از هر زمان دیگری آسانتر شده و کنگره۶۰ با بهرهگیری از دانش و تجربه خود، اثبات کرده که اعتیاد یک بیماری قابل درمان است و میتوان با اراده، صبر و استفاده از روشهای صحیح و اصولی درمان، به زندگی سالم و پاک بازگشت
رابط خبری: همسفر سپیده (دبیر دوم) رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون پنجم)
نویسنده: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون پنجم)
تایپ و ویرایش: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر (لیلا لژیون پنجم)
ارسال: همسفر طاهره(نگهبان سایت) رهجوی راهنما همسفر فخری (لژیون چهارم)
همسفران باشگاه تیراندازی با کمان
منبع: باشگاه تیر اندازی با کمان شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴
- تعداد بازدید از این مطلب :
137