English Version
This Site Is Available In English

کابوس شیشه و امید درمان در کنگره‌۶۰

کابوس شیشه و امید درمان در کنگره‌۶۰

همسفر پرستو در مورد دستور جلسه «تخریب‌های شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST» مقاله‌ای ارائه کردند که در ادامه می‌خوانیم:

مقدمه :
در دنیای امروز، اعتیاد به مواد مخدر یکی از جدی‌ترین آسیب‌های اجتماعی است و در میان مواد مخدر صنعتی، شیشه یکی از خطرناک‌ترین و ویرانگرترین انواع مواد محسوب می‌شود. از نگاه کنگره‌۶۰، شیشه نه تنها جسم فرد مصرف‌کننده را تخریب می‌کند؛ بلکه روان، جهان‌بینی و حتی روابط انسانی او را به‌شدت تحت‌ تأثیر قرار می‌دهد.

اصل مطلب :

شیشه یا مت‌آمفتامین، یک ماده محرک قوی است که ابتدا با وعده‌هایی مانند کاهش وزن، افزایش انرژی یا بالا بردن تمرکز به بازار آمد؛ اما خیلی زود مشخص شد که مصرف آن، عواقب جبران‌ناپذیری در پی دارد. این ماده مستقیماً روی سیستم اعصاب مرکزی اثر می‌گذارد و باعث بروز توهم، خشونت، بی‌خوابی، اضطراب و در مراحل پیشرفته‌تر حتی روان‌پریشی و اسکیزوفرنی می‌شود.

تخریب جسمی و روانی ناشی از شیشه:

از مهم‌ترین عوارض طولانی مدت مصرف شیشه که معمولاً بعد از گذشت چند ماه مصرف خود را نشان می‌دهد؛ اختلال در عملکرد دریچه پروستات است که معمولاً ادرار و اسپرم با هم دفع می‌شود، آسیب‌های کبدی، جوش‌های صورت، ایجاد عفونت در دستگاه گوارش خصوصاً روده‌ها، کوچک شدن بیضه‌ها به همراه درد و تضعیف قوای جنسی از دیگر عوارض این ماده مخدر خطرناک است. در بعد روانی، مصرف‌کننده‌ شیشه دچار توهم، افکار پارانوییدی، پرخاشگری و بی‌خوابی‌های مزمن می‌شود. این حالات می‌توانند منجر به رفتارهای خطرناک برای خود یا دیگران شوند. از دست دادن تعادل روانی و ناتوانی در ارتباط اجتماعی از پیامدهای مهم مصرف این ماده است.


یکی از اصولی‌ترین دیدگاه‌های کنگره‌۶۰، تأکید بر «جهان‌بینی» و تفکر سالم است. شیشه به‌ شدت به این حوزه آسیب وارد می‌کند. فرد مصرف‌کننده درک درستی از واقعیت‌های زندگی خود ندارد به دور از حقیقت زندگی می‌کند و دچار خود بزرگ‌بینی کاذب یا حقارت می‌شود و روابط انسانی او به‌ شدت خدشه‌دار می‌گردد. فردی که شیشه مصرف می‌کند نه تنها خود را گم می‌کند؛ بلکه قادر به درک درست از خانواده، جامعه، مسئولیت‌ها و ارزش‌های اخلاقی نیست. کنگره‌۶۰ به خوبی این موضوع را شناسایی کرده و تلاش می‌کند با بازسازی فکری، روانی و جسمی، فرد را به تعادل بازگرداند.

مواد مخدر صنعتی جدید:

امروزه با پیشرفت فناوری‌های شیمیایی، انواع جدیدی از مواد مخدر صنعتی وارد بازار شده‌اند که گاه حتی از شیشه نیز قوی‌تر و خطرناک‌تر هستند.
مانند:
کاتینون‌های مصنوعی( نمک حمام)
فنتانیل‌های تقلبی.
اسپایس یا ماری جوانای صنعتی.

این مواد، اغلب با ظاهری فریبنده و نام‌های جذاب وارد بازار می‌شوند در حالی‌که تخریب‌های مغزی و روانی شدیدی به جا می‌گذارند.

درمان شیشه در کنگره ۶۰:

در کنگره‌۶۰، باور بر این است که اعتیاد به شیشه قابل درمان است؛ اما نیازمند زمان، آموزش، صبر و پیروی دقیق از متد درمانی است. متد DST (درمان تدریجی با زمان) به ویژه برای مواد مخدر صنعتی؛ مانند شیشه بسیار موثر شناخته شده است. این متد نه تنها بر قطع مصرف تمرکز دارد؛ بلکه بازسازی جسم، روان و جهان‌بینی فرد را دنبال می‌کند، همچنین حضور در جلسات، مشارکت در لژیون، بهره‌مندی از راهنمایی‌های راهنما و رعایت حرمت‌ها و قوانین از ارکان مهم روند درمان در کنگره‌۶۰ است. هم‌اکنون بسیاری از مصرف‌کنندگان شیشه در کنگره‌۶۰ به درمان قطعی رسیده‌اند؛ لازم به ذکر است تنها دارویی که می‌تواند اعتیاد به شیشه را به طور کامل درمان کند داروی OT یا شربت تریاک است.

نتیجه گیری:

شیشه، ماده‌ای ویرانگر است که تخریب آن تنها به جسم محدود نمی‌شود؛ بلکه روان، احساسات، تفکر و اخلاقیات فرد را نیز نابود می‌کند. با این حال در سایه آموزش‌های علمی و عملی کنگره‌۶۰ با باور، امید و حرکت در مسیر درست حتی از عمیق‌ترین و تاریک‌ترین نقطه‌ها می‌توان بازگشت. کنگره۶۰، ثابت کرده که اعتیاد پایان راه نیست؛ بلکه می‌تواند آغازی نو برای رسیدن به آرامش، آگاهی و تعادل باشد.
منابع: سایت، سخنان دیده‌بان محترم علی خدامی.

نویسنده: همسفر پرستو رهجوی راهنما همسفر پرنیان (لژیون چهارم)
رابط خبری: همسفر مرجان رهجوی راهنما همسفر پرنیان (لژیون چهارم)
تنظیم و ارسال: همسفر ریحانه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون دوم)  نگهبان سایت
همسفران نمایندگی چالوس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .