شیشه یک ماده مخدر بسیار اعتیادآور است. مصرف شیشه بیشتر از هر نوع مواد مخدر در مغز تخریب ایجاد میکند. مصرف آن عوارض جبرانناپذیری برای فرد دارد، از تخریبهای شیشه میتوان به پوسیدگی دندانها، خشکی پوست و بسیاری تخریبهای نام برد. درکنگره۶۰ برای به درمان رساندن فرد مصرفکننده شیشه نیاز است که به مدت ۱۰ ماه از دارویOT استفاده کند و به روش DST سفر کند. مهمترین ترکیب شیشه آمفتامین است. تخریب بیشازحد بر سیستمهای دوپامینرژیک، سروتونرژیک در بخشهای مغز ازجمله هیپوتالاموس که مرکز کنترل احساسات نیروی جنسی است میگذارد.
مصرفکنندگان شیشه در دو زمینه یا در دو فاز اصلی وارد توهم میشوند؛ البته از دید خودشان توهم نیست، بر همین مبنا بدبینی شدید نسبت به اطرافیان یا خطرناکترین رفتارها از آنها سر میزند. عوارض مصرف شیشه در مردان وزنان شامل مواردی نظیر سردرد، خوابآلودگی، اختلالات جنسی، عدم اعتمادبهنفس است و عوارض دیگر شامل پرحرفی، پرخاشگری و رفتارهای عجیبوغریب از او سر میزند. عوارضی را بر روی جسم دارد که شامل: افزایش فشارخون، کمبود اشتها و ضربان قلب نامنظم است.
شکل ظاهری شیشه مانند کریستال است، تاريخچه مصرف آن به قبل از جنگ جهانی دوم برمیگردد که بهصورت قرص در اختیار سربازان قرار میگرفت. مصرف شیشه باعث میشد که سربازان خوابشان نگیرد و بیدار بمانند. شیشه یکی از وحشتناکترین موادی است که از سال۸۳ وارد ایران شد و فرد شیشهای علاوه بر اینکه به خودش آسیب میزند، به خانواده و اطرافیان هم آسیب میزند، چه درزمانی که مصرف میکند چه درزمانی که مصرف نمیکند، حال و احوال بسیار بدی دارند. این ماده در آمریکا و اروپا بیشتر به نام آیس شناخته میشود.
یکی از تفکرات افرادی که مصرف شیشه دارند این است که فکر میکنند، از زمانی که مصرفکننده شیشه شدهاند، بسیار پیشرفت کردهاند و تبدیل به انسان دانایی شدهاند، چیزهایی میفهمند که دیگران نمیفهمند، هرگز خودشان را معتاد نمیدانند. امیدوارم که تمام مصرفکنندگان روزی برسدکه راه برایشان هموار شود و به درمان برسند.
منبع: سایت کنگره۶۰
نویسنده: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر نسرین (لژیون دهم)
تایپیست: همسفر الهه رهجوی راهنما همسفر نسرین (لژیون دهم)
ویراستاری و ارسال: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر اشرف (لژیون هشتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ابنسینا
- تعداد بازدید از این مطلب :
119