جلسه هفتم از دوره سوم کارگاههای آموزشی عمومی کنگره ۶۰، نمایندگی بوئینزهرا با استادی مسافر راهنما اکبر، نگهبانی مسافر مهدی و دبیری مسافر حامد، با دستور جلسه " قضاوت و جهالت" روز پنجشنبه 19 تیر۱۴۰۴ رأس ساعت ۱۷ آغاز بهکارکرد.
.jpg)
خلاصه سخنان استاد:
به نام قدرت مطلق الله
درباره دستور جلسه این هفته جناب مهندس می فرمایند: ما انسان ها برای دو کار به این دنیا آمده ایم و آن دو کار آموزش و خدمت می باشند. زمانی که وارد کنگره می شویم شروع به انجام دادن کاری می کنیم و به بهانه بیماری اعتیاد در معرض یکسری آموزش ها قرار می گیریم؛ در کتاب عشق، پنج وادی اول ما را برای یک حرکت آماده می کند. در بحث آموزش و خدمت خود جهانبینی باید به ما یک ابزاری بدهد که ما را برای اینکار آماده کند؛ یعنی ما را از حاشیه دور کند و انرژیمان در یکجا متمرکز شود تا ما بتوانیم این کار را انجام دهیم.
یکی از موضوعاتی که در ابتدا انرژی ما را متشنج می کند و در گام بعدی اتفاقات بسیار خطرناکی را برایمان رقم می زند، قضاوت می باشد. قضاوت دارای سه وجه مثبت، منفی و خنثی است. گاهی قضاوت باعث بروز مشکل برای دیگران و خود فرد می شود، خصوصاً زمانی که شخص اجازه این کار را ندارد. قضاوت کردن علم می خواهد، طبق فرمایشات استاد امین برای قضاوت کردن ابتدا علم نیاز است و سپس اجازه گرفتن.
.jpg)
جناب مهندس می فرمایند: باید سد ها را بشکنید، زمانی که اتفاقی برایتان افتاد فقط بروید و آن موضوع را حل کنید و نپرسید چرا، چون وقتی میپرسیم چرا، سیستم شروع میکند که یکسری بلا سرمان بیاورد که چرایی که پرسیدیم را برایمان توضیح دهد و به عبارتی دیگر قوز بالای قوز. به طور مثال من به خداوند میگویم که خدایا چرا من ورشکست شدم؟ علاوه بر آن ورشکستگی، خداوند اتفاقات دیگری هم برایم رقم می زند تا به من بفهماند که چرا ورشکست شده ام.
پس بهتر است از همان ابتدا سوال نکنم و به حل اتفاقی که برایم افتاد بپردازم. قضاوت هم داستانش همین است؛ زمانی که ما راجع به شخصی نظرمان را اعلام میکنیم و او را مورد قضاوت قرار می دهیم در واقع می خواهیم بگوییم که از آن شخص برتر هستیم. در این زمان است که سیستم میگوید حالا نوبت تو است که این آزمون را بدهی، آزمونی که هیچ سودی برایمان ندارد. پس چه کاری است که من بیایم با انجام یک قضاوت خودم را وارد یک شر مطلق کنم.
عموماً انسان زمانی قضاوت می کند که خودش در آن موضوع ضعف داشته باشد. اگر هم میخواییم تجزیه تحلیل یا قضاوتی انجام دهیم بهتر است این کار را بر روی خودمان انجام دهیم؛ بیاییم خودمان را نسبت به گذشته خودمان مورد قضاوت قرار دهیم تا ببینیم که تغییر کرده ایم یا نه؟
مرزبان کشیک: مسافر مرتضی
.jpg)
تایپ و تنظیم: همسفر محمد لژیون اول
عکس: مسافر مهدی لژیون سوم
با تشکر سایت نمایندگی بوئین زهرا
- تعداد بازدید از این مطلب :
157