English Version
This Site Is Available In English

قضاوت و جهالت یعنی چه

قضاوت و جهالت یعنی چه

به نام قدرت مطلق الله
موضوع مقاله: قضاوت و جهالت
نویسنده مقاله: مسافر مرزبان مرتضی

در آغاز، لازم است اندکی درباره‌ی پیش‌زمینه‌ی جهالت توضیح دهم. جهالت مترادف نادانی است؛ به‌عبارتی، جهالت یعنی نبود دانایی و آگاهی، و نادانی یعنی زیستن در تاریکی. جهل، از ندانسته‌ها نشأت می‌گیرد.
زمانی که آگاهی در انسان وجود نداشته باشد، خیلی زود درباره‌ی همه چیز قضاوت می‌کند؛ اما اگر فردی به آگاهی برسد، دیگر عجولانه و سطحی قضاوت نخواهد کرد. وقتی آموزش می‌بینیم، نوری در ذهن ما روشن می‌شود؛ این روشنایی ما را به مسیر درست هدایت می‌کند و به‌تدریج یاد می‌گیریم چگونه باید فکر کنیم.
پیش از ورودم به کنگره و آغاز آموزش‌ها، به‌راحتی درباره‌ی هر موضوعی زود قضاوت می‌کردم و گمان می‌بردم که کارم درست است. تصور می‌کردم همیشه حق با من است و هرچه بگویم صحیح است. اما امروز می‌دانم اگر آن زمان آگاهی داشتم، هیچ‌گاه به مصرف‌کننده تبدیل نمی‌شدم و در جهل و نادانی فرو نمی‌رفتم.

نادانی باعث شده بود که قانون زندگی را فراموش کنم. اما با ورود به کنگره، متوجه شدم مسیری که در آن قدم گذاشته بودم، اشتباه بوده است. کنگره به من آموخت که نادانی و جهالت یعنی چه. در همین مسیر بود که فهمیدم در دوران مصرف، انسانی نادان بودم و تا چه اندازه از روی نادانی، کارهای نادرست انجام داده‌ام.
کنگره کم‌کم به من مفهوم واقعی زندگی و قوانین درست زیستن را آموزش داد، تا بتوانم درست بیندیشم و بدون آگاهی در مورد هیچ مسئله‌ای قضاوت نکنم.
ان‌شاءالله بتوانم در این مسیر، موفق باشم و آموزش‌های کنگره را با دقت و تعهد دنبال کنم.

تایپ و تنظیم : همسفر امیرحسین لژیون دوم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .