یازدهمین جلسه از دور یازدهم کارگاههای آموزشی_خصوصی خانمهای مسافر و همسفر نمایندگی میخک مشهد، با استادی مسافر فاطمه، نگهبانی راهنما مسافر عفت و دبیری مسافر شکوه، با دستور جلسه «حرمت کنگره ۶۰، چرا رابطه کاری، مالی و خانوادگی در کنگره ۶۰ ممنوع میباشد؟» روز چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴، رأس ساعت ۱۱:۳۰ آغاز به کار نمود.
سخنان استاد:
سلام دوستان، فاطمه هستم یک مسافر.
خداوند را شاکرم بابت اینکه امروز توانستم این جایگاه را تجربه کنم. از راهنمای عزیزم خانم مریم تشکر میکنم که اجازه دادند در این جایگاه آموزش بگیرم.
هر اجتماع کوچک و بزرگی، برای اینکه تشکیل شود و رشد پیدا کند، نیاز به یکسری حرمتها و قوانین دارد. حرمت یعنی احترام گذاشتن؛ واژه حرمت از حریم میآید. هر مکانی حریم خودش را دارد. به عنوان مثال، جاده حریم مختص خودش را دارد؛ همانطور که یک رودخانه نیز حریم خودش را دارد. اگر من در کنار رودخانه، مغازه یا خانهای بسازم، قطعاً اولین کسی که آسیب میبیند، خود من هستم؛ چرا که وارد حریم رودخانه شدهام و مکان مناسبی را برای ساختن خانه انتخاب نکردهام.
آقای مهندس دژاکام، بنیان کنگره ۶۰، تا به امروز تجربیات زیادی را در مسیر پرفراز و نشیب درمان و احیای انسانها طی کردهاند. بنابراین، به این جهت که در مسیر درمان آسیب کمتری به افراد وارد شود، یکسری بایدها و نبایدها، حرمتها و قوانینی در کنگره وضع شده است. اهمیت این قوانین تا حدی بالاست که در هر جلسه دوبار حرمت خوانده میشود و تکتک اعضا موظف هستند برای حفظ آرامش خود و این سیستم، قوانین و حرمتها را کاملاً رعایت کنند.
در حرمت میخوانیم که کنگره مکان مقدس و امنی است. افراد تحت تأثیر مواد، تخریبهای زیادی را در صور پنهان و صور آشکار به خود و خانوادههایشان وارد کرده بودند. در کنگره ۶۰، به وسیله روش DST، همچنین آموزشهای ناب آقای مهندس، به درمان میرسند و بهتدریج این تخریبها از بین میروند و در واقع افراد احیا میشوند. آموزش جهانبینی باعث میشود که هرکدام از ما با دید بهتری به جهان اطرافمان نگاه کنیم. همچنین سیستم طبیعی جسم دوباره بازسازی میشود. زمانی که انسان از نظر جسم و روان احیا میشود و با علم بیشتر، زندگی سالمتری را تجربه میکند، گویا در بهشت و فردوس زندگی میکند. بهشت صرفاً یک مکان خاص نیست؛ همه ما در این مکان و به واسطه آموزشهایی که میبینیم، به حال خوش رسیدهایم.
خدمتگزاران در این مکان، داوطلبانه خدمت میکنند؛ چرا که میخواهند این حال خوش را به دیگر انسانهای دردمند هدیه کنند. به نظر من، این دقیقاً خود بهشت است.
جناب مهندس، اولین مسئلهای که در حرمت مطرح میکنند، پرهیز از دروغ گفتن است. دروغ آفت یک جامعه است و مادر همه بیماریها میباشد. یک تازهوارد موظف است که در ابتدای ورود به کنگره، راجع به میزان مصرفش صادق باشد. در ادامه نیز، وقتی بهعنوان یک رهجو در لژیون پذیرفته میشود، در تمام مسائلی که به درمانش مربوط است، با راهنمایش صادق باشد. خصوصاً در مورد مسئله ساعت خواب و بیداری باید دقت بسیاری داشته باشد؛ چرا که نداشتن خواب بهموقع و کافی، تمام مسائل جسم و فیزیولوژی انسان را تحتالشعاع قرار میدهد.
یکی از موارد دیگر، ممنوع بودن رابطه کاری و مالی در کنگره میباشد، خصوصاً سفر اولیهای عزیز که نباید هیچ نوع رابطهای با یکدیگر داشته باشند. طبق بیان آقای مهندس، سفر اولیها مانند شکوفههای یاس میمانند. به این معنی که کوچکترین تغییر شرایط، ممکن است به آنها آسیب بزند. بنابراین، کاملاً باید حواسشان به این مسائل باشد.
بهعنوان کلام پایانی نیز، وضع این قوانین و حرمتها برای محدود کردن اعضا نیست؛ بلکه باعث میشود که نظم و انضباط هرچه بیشتر در این فضا حاکم باشد. همچنین، همه ما در مقابل بسیاری از آسیبها در امان باشیم، در کنار هم آرامش بگیریم و به جای ایجاد تنشهای مختلف، سیستم را در جهت رسیدن به اهدافش یاری کنیم.
تایپ: مسافر فریده، لژیون پانزدهم نمایندگی میخک مشهد
ویرایش: راهنما مسافر مریم، لژیون پانزدهم نمایندگی میخک مشهد
بازبینی و ارسال: راهنما همسفر سولماز
- تعداد بازدید از این مطلب :
10