English Version
This Site Is Available In English

با رعایت حرمت‌ها، از خود و دیگران محافظت می‌کنیم

با رعایت حرمت‌ها، از خود و دیگران محافظت می‌کنیم

سومین جلسه از دوره بیست‌و‌سوم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ ویژه همسفران آقا، نمایندگی پرستار، با استادی راهنمای تازه‌واردین، همسفر مهرداد، نگهبانی همسفر علی و دبیری همسفر عادل، با دستور جلسه «حرمت کنگره۶۰، چرا رابطه کاری و مالی و خانوادگی درکنگره ممنوع است» پنج‌شنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۴، ساعت ۱۴ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان مهرداد هستم، یک همسفر. خوشحالم که فرصتی فراهم شده تا بتوانم در خدمت شما عزیزان باشم.
در خلاصه سخنان مهندس اشاره شد که برای بدهی‌ها در لژیون سردار، تا پایان تیرماه فرصت باقی است. خداراشکر که این مهلت در نظر گرفته شده است.
دستور جلسه این هفته، حرمت کنگره ۶۰ است. انسان ذاتاً موجودی تأثیرپذیر است؛ همان‌طور که در خلاصه سخنان استاد علیرضا در هفته گذشته مطرح شد، انسان از محیط اطراف خود القا می‌پذیرد. هر مکان یا فضا می‌تواند در انسان احساس خوب یا بد ایجاد کند.
در کنگره ۶۰ هرگونه رابطه کاری، مالی و خانوادگی خارج از فضای کنگره ممنوع اعلام شده است. اعضای قدیمی‌تر بهتر می‌دانند که در گذشته، برخی از این روابط خارج از چارچوب، مانند قرض دادن پول یا ارتباطات خانوادگی، منجر به ایجاد مشکل شده بود. زمانی که درمان رایج تریاک کشیدنی بود، حتی در امور مربوط به مصرف هم افراد در کار یکدیگر دخالت می‌کردند؛ مثلاً می‌گفتند: "چرا تو دوبار در روز مصرف می‌کنی و من یک‌بار؟ همین مسائل باعث می‌شد نظم و برنامه‌ریزی آن‌ها به هم بخورد.
جناب مهندس، مانند سایر مسائل کنگره، موضوع حرمت را نیز به‌صورت مهندسی‌ شده وارد ساختار کردند تا از بروز چنین خطاهایی جلوگیری شود. ممکن است منِ سفر اولی، وقتی وارد یک جمع می‌شوم، با رعایت نکردن حرمت‌ها، به سفر خود آسیب بزنم و آموزش‌های لازم را به‌درستی دریافت نکنم. همواره به تازه‌واردین گفته‌ام که رعایت حرمت‌ها هم از حریم شخصی خودمان محافظت می‌کند و هم مانع بروز بی‌احترامی می‌شود.
وقتی به‌طور کلی حرمت‌ها را رعایت می‌کنم، در واقع به خودم احترام گذاشته‌ام؛ برای مثال، اگر به کسی بی‌احترامی نکنم، به‌احتمال زیاد از سوی او هم بی‌احترامی نخواهم دید.
اگر از کسی درخواست پول نکنم، در واقع راهی را برای او نیز بسته‌ام که بخواهد از من چنین درخواستی داشته باشد. این رابطه، رابطه‌ای دوطرفه است. به‌عنوان مثال، وقتی من از کسی پولی قرض می‌گیرم، دری را باز کرده‌ام که او هم بتواند وارد شود. این امر باعث می‌شود حرمت کنگره خدشه‌دار شود و در نهایت پیوند محبت و احترام از بین برود.
به یاد دارم که زمانی به کنگره آمده بودم، یکی از دوستان که کابینت‌ساز بود، بدون آن‌که پیش از معامله شرایطی را مشخص کنیم، با من وارد همکاری شد. با این‌که در کنگره عمل سالم وجود دارد، اما به دلیل بی‌توجهی به حرمت‌ها، در نهایت این ارتباط به مشکل انجامید. در واقع وقتی در کنگره هستیم، تنها با رعایت حرمت‌هاست که به خیروبرکت می‌رسیم و از سرافکندگی‌هایی مانند اینکه «چرا با یک عضو کنگره‌ای چنین مشکلی پیش آمد» دور می‌مانیم.

برای جلوگیری از این مشکلات، جناب مهندس حرمت‌ها را تعریف و حریم‌ها را مشخص کردند. همان‌طور که در جاده‌سازی، نزدیکی بیش از حد به دریا ممکن است باعث تخریب شود، در کنگره نیز تعیین این حریم‌ها از بروز آسیب و حادثه جلوگیری می‌کند.
حریم‌هایی مانند ندادن شماره تماس، نداشتن هرگونه رابطه بیرونی با اعضا و… از جمله مواردی است که رعایت آن‌ها ضروری است؛ چراکه رعایت نکردن این موارد می‌تواند به فرد، خانواده او و حتی ساختار کنگره آسیب وارد کند.
به نظر من، رعایت حرمت‌ها از واجبات ورود به کنگره است.
در نتیجه، با عمل به حرمت‌ها، هم شخصیت خود را حفظ می‌کنم، هم حریم‌ها را محترم می‌شمارم و هم کنگره را از مسیر اصلی خود خارج نمی‌سازم.
از اینکه به صحبت‌هایم گوش دادید، صمیمانه سپاسگزارم.

در ادامه نیز اهدای لوح تقدیر به نفرات برگزیده آزمون مرحله دوم همسران آقا به عمل آورده شد.

نفر اول: همسفر رضا، راهنما همسفر علیرضا، لژیون پنجم
نفر دوم: همسفر محمدرضا، راهنما همسفر محمد، لژیون سوم
نفر سوم: همسفر عادل، راهنما همسفر محمود، لژیون دوم و همسفر محمود، راهنما همسفر محمد، لژیون سوم
طراح سوالات: همسفران شعبه شهرری
موفقیت نفرات برتر را خدمت این عزیزان و‌ راهنمایان کنگره ۶۰ تبریک و شادباش عرض می‌کنیم.

تایپ، ویراستاری و بارگذاری: خدمت‌گزاران سایت همسفران آقا، شعبه پرستار

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .