English Version
This Site Is Available In English

در زندگی خوبی و بدی در کنار هم هستند

در زندگی خوبی و بدی در کنار هم هستند

یادگیری وادی‌ها باعث می‌شود، افراد با جهان‌بینی آشنا شوند؛ جهان‌بینی برای تمام مردم لازم است، جهان بینی یعنی دیدن جهان و اینکه ما جهان را چگونه می‌بینیم، زیرا دید افراد متفاوت است.

وقتی یک مشکل برای ما پیش می‌آید، تمام زندگی ما را تحت شعاع قرار می‌دهد؛ مثلاً ما یک دندان درد بگیریم، کل زندگی ما عقب می‌افتد و توجه ما به مشکلی که داریم جلب می‌شود.

جهان‌بینی یعنی زندگی خود را از چه دریچه‌ای نگاه می‌کنیم؟ می‌توانیم از دریچه امیدواری و یا ناامیدی نگاه کنیم؛ در واقع بحث دیدگاه‌هاست که باهم فرق دارد.

در زندگی خوبی و بدی در کنار هم هستند و باید باشند؛ ما همیشه انتظار داریم، با سپری شدن یک شب، مسائل ما حل شود؛ برای مثال، فردی ۴۰کیلو اضافه وزن دارد و نزدیک به عید است؛ مسلماً به طور اصولی ۴۰کیلو وزن کم کردن، یک شبه و یا یک ماهه، اتفاق نمی‌افتد و نیاز به زمان دارد.

مسائل و مشکلات زندگی ما هم به همین صورت است، نیاز به زمان دارد؛ زمانی که زندگی ما دچار مشکل و بحران می‌شود، درواقع بخاطر تصمیم‌گیری نادرست خود ما بوده و مقصر ۹۰درصد مشکلات، خود ما هستیم و مقصر اطرافیان ما نیستند.

زمانی که ما درست فکر ‌کنیم، می‌توانیم مسائل را حل ‌کنیم، درواقع نیروی آگاه ما برای حل مشکل، به ما کمک می‌کند و می‌توانیم رد شویم؛ یعنی آگاه شدیم و راه درست را پیش گرفتیم.

اینکه می‌گویند «با دوستان مروت با دشمنان مدارا» خوب است اما باید جلوی دشمنی که در مقابل شما شمشیر از رو می‌بندد و پرچم سبز را پاره می‌کند، ایستاد؛ زیرا حق گرفتنی است، باید بروید و حق خود را بگیرید.

در واقع منظورم در مورد مسائل مهم و حقوقی‌ست؛ باید حرکت کرد، تلاش کرد و راه حل پیدا کرد؛ با وجود یک یا دو مشکل نباید عقب‌نشینی کرد.

وقتی به خداوند ایمان داشته باشیم، روان ما قوی‌تر می‌شود؛ ایمان به خداوند باعث قوت قلب ما می‌شود؛ زیرا قویترین نیرو، نیروی الهی است.

آن زمان با عزم و قدرت می‌توانیم حرکت کنیم و هر بندی که جلوی راهمان باشد، می‌توانیم بگشاییم
و زمانی که برای حل مشکل خود با مشکل دیگر روبه‌رو شدید، آرام بودن در آن زمان بسیار مهم است.

اینجاست که نباید عقب‌نشینی کرد بلکه باید دنبال راه حل درست گشت؛ توجه داشته باشید که مسائل مثبت و منفی باید در زندگی انسان باشد، اگر تمام مسائل زندگی ما مثبت باشد و مشکلی نباشد، زندگی برای ما انسان‌ها مفهومی نخواهد داشت.

همانطور که قبلاً گفتیم؛ زندگی و حیات برپایه اضداد است، زمانی که بیماری باشد، قدر سلامتی را می‌دانیم؛ زمانی که بدی باشد، خوبی را حس می‌کنیم؛ جهنم و بهشت ما زمانی‌ست که با آرامش زندگی می‌کنیم و راحت می‌خوابیم، گویا در بهشت هستیم(همان راه مستقیم و درست)؛ زمانی که زندگی ما پر از کابوس‌های شبانه است و مدام برای خودمان دردسر درست می‌کنیم، گویا زندگی ما در جهنم است.

نویسنده: همسفر نرگس رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون هفتم)
منبع: سی‌دی (درب دیگر)
رابط خبری: همسفر یاسمین رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون هفتم)
ویرایش و ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون دهم)
همسفران شعبه اروند آبادان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .