English Version
This Site Is Available In English

هر یک از اعضای کنگره باید حرمت‌ها را رعایت کرده و سرلوحه‌ی رفتار و اعمال خود در زندگی قرار بدهند. (نمایندگی نسترن اصفهان)

هر یک از اعضای کنگره باید حرمت‌ها را رعایت کرده و سرلوحه‌ی رفتار و اعمال خود در زندگی قرار بدهند. (نمایندگی نسترن اصفهان)

دوازدهمین جلسه از دوره دوم سری کارگاه‌های آموزشی_خصوصی ویژه خانم‌های مسافر و همسفر نمایندگی نسترن اصفهان، با استادی مسافر سادات، نگهبانی مسافر اعظم و دبیری مسافر مریم، با دستور جلسه «حرمت کنگره ۶۰، چرا رابطه‌ی کاری، مالی و خانوادگی در کنگره ممنوع است؟» روز چهارشنبه ۱۱ تیرماه ۱۴۰۴ رأس ساعت ۱۱:۳۰ آغاز به کار نمود.

سخنان استاد:

سلام دوستان، سادات هستم یک مسافر.
از خداوند سپاسگزارم و تشکر می‌کنم از راهنمای خوبم که به بنده اجازه خدمت دادند. همچنین از تمامی خدمتگزاران در بخش‌های مختلف قدردانی می‌کنم.

یکی از مهم‌ترین مسائلی که باعث پیشرفت کنگره ۶۰ شده، قوانین وضع‌شده در آن می‌باشد که اگر اجرا نمی‌شد، این مجموعه نمی‌توانست حدود بیست‌وهفت سال دوام بیاورد. اجرای همین قوانین توسط اعضا باعث شده است که کنگره ۶۰ یکی از NGOهای برتر کشور شناخته شود و هر سال مورد تقدیر قرار گیرد. این موفقیت به دو دلیل است: یکی قوانین کنگره ۶۰ و دیگری حرمت گذاشتن به آن قوانین.

می‌توان گفت حرمت، بالاتر از قوانین است، چراکه حرمت بر اساس تجربه‌های درست شکل گرفته است. رعایت قوانین و حرمت کنگره باعث شده است که یک مکان مقدس و امن به وجود بیاید تا افرادی که در تاریکی، ظلمت و منفی‌گرایی هستند، به طرف راستی، نور و مثبت‌گرایی راهنمایی شوند.

این حرمت‌ها، مرز بین افراد را مشخص می‌کند که هم در صور آشکار و هم در صور پنهان باید رعایت گردد. در غیر این صورت، افراد دچار مشکل و آسیب خواهند شد. پس هر یک از اعضای کنگره باید حرمت‌ها را رعایت کرده و سرلوحه‌ی رفتار و اعمال خود در زندگی قرار بدهند.

کنگره ۶۰ نه‌تنها یک مرکز درمان اعتیاد است، بلکه مکانی است که با توجه به شرایط مطلوب و امنیت لازم، با برگزاری جلسات و کارگاه‌های آموزشی، اعضا در کنار هم با آرامش کامل به درمان و رهایی جسم و روان می‌رسند و از جهان‌بینی و آگاهی‌های لازم برخوردار خواهند شد.

حرمت کنگره ۶۰ از اهمیت بالایی برخوردار است، به همین دلیل در ابتدا و انتهای جلسه خوانده می‌شود. اعضای کنگره نباید از حریم و چهارچوب قوانین کنگره ۶۰ خارج بشوند و با دریافت آموزش‌ها، بهره‌ی کافی را برای رسیدن به خواسته‌ها و اهداف خود ببرند.

لازم می‌دانم در این فرصت، اشاره‌ای هرچند کوتاه به چند مورد از این حرمت‌ها داشته باشم: هرگونه پرداخت و دریافت پول یا پرداخت هرگونه وجهی تحت عنوان قرض یا وام به هر شخص حقیقی یا حقوقی ممنوع می‌باشد.

لباس و پوشش اعضا باید مناسب با این مکان آموزشی باشد. این مسئله فقط به خانم‌ها اختصاص ندارد؛ بلکه آقایان مسافر و همسفران نیز باید این نکات مهم را رعایت نموده و در چهارچوب شأن کنگره و شخصیت خود حرکت نمایند.

محافظت از وسایل شخصی: اعضا باید از وسایل و لوازم شخصی خود از جمله کیف، موبایل و... مراقبت نمایند. در صورت گم شدن وسایل شخصی خود، به‌جای اینکه از دیگران طلبکار باشند، در فکر چاره‌جویی برای بی‌مسئولیتی خود باشند.

دروغ گفتن: در کنگره آموختیم که راستی و درستی، تضمین‌کننده‌ی سلامتی و پیشرفت ماست؛ پس چه بهتر که از همان ابتدا با صداقت و حقیقت پیش برویم؛ چراکه هیچ چیز بهتر از راستگویی و صراط مستقیم نیست.

سرزنش کردن: سرزنش و غیبت، سم مهلکی است که از درون و بیرون به انسان آسیب می‌زند؛ از درون موجب اختلال در سیستم ایکس و از بیرون، موجب درگیری و تنش بین افراد و اعضا می‌شود و بیشترین آسیب را به فرد غیبت‌کننده وارد می‌کند.

اعضای کنگره ۶۰ باید به اهمیت واژه‌ها و الفاظ درست و نقش مهم آن‌ها در روحیه و حال خوب خودشان توجه داشته باشند و در صحبت کردن از واژه‌های زیبا و مطلوب استفاده کنند. در پایان، اگر با دقت به متن حرمت‌های ذکرشده و قوانین کنگره ۶۰ توجه کنیم، درمی‌یابیم که تک‌تک فرامین و قوانین وضع‌شده، نکات بسیار مهم و ارزشمندی هستند که اگر با تمام وجود آن‌ها را باور داشته و به آن‌ها پایبند باشیم، همواره فردی موجه و شایسته برای خود، خانواده و اجتماع پیرامون خود خواهیم بود.

در خاتمه، از جناب مهندس دژاکام و کلیه راهنمایان و خدمتگزاران، تشکر و قدردانی می‌کنم که مهارت‌های درست زندگی و راه رهایی از مشکلات را خیلی ساده و روان در اختیار ما قرار دادند.

از همه‌ی شما سپاسگزارم که به صحبت‌های من گوش کردید.


تایپ: مسافر سادات، لژیون پانزدهم، نمایندگی نسترن اصفهان

ویرایش: مسافر کبری، لژیون یکم، نمایندگی نسترن اصفهان

بازبینی و ارسال: راهنما همسفر سولماز

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .