سومین جلسه از دوره اول سری کارگاههای آموزشی- خصوصی خانمهای مسافر و همسفر نمایندگی لاله کرج، با استادی راهنما مسافر پریسا، نگهبانی موقت مسافر مریم و دبیری موقت مسافر نسیم، با دستور جلسه "حرمت کنگره۶۰، چرا رابطه کاری، مالی و خانوادگی در کنگره ۶۰ ممنوع میباشد" روز چهارشنبه 11 تیرماه 1404 راس ساعت ۱۱:۳۰ آغاز به کار نمود.
سخنان استاد:
سلام دوستان پریسا هستم یک مسافر
خیلی خوشحالم که بار دیگر دور هم جمع شدهایم و میتوانیم در مورد یکی از دستور جلسات کنگره ۶۰ با همدیگر بحث و تبادلنظر و مشارکت داشته باشیم. همه ما میدانیم که در کنگره یک سری حرمتها وجود دارد و نگهبان جلسه در طول کارگاه دو بار آن را میخواند؛ دروغ گفتن، الفاظ ناشایست به کار بردن، رابطه کاری، مالی و بحث سیاسی و ... ممنوع میباشد.
نوشتار حرمتها آنقدر تکرار شده که همه آن را میدانیم، ولی چه معنایی دارد؟ حرمت یعنی چهارچوب، یک سری قوانین که برای هر موسسهای وجود دارد. برای مثال؛ بانکها، بیمارستانها و ... یکسری قوانین و چهارچوبها دارند، که همه انسانها باید آنها را رعایت کنند، تا هم بتوانند از مزایا و خدمات آنجا به راحتی استفاده کنند و هم آسیبی به آن ساختار نزنند و پرسنل بتوانند کارشان را انجام دهند.
وقتی شما به بانک میروید، قانونش این است که یک فیش بگیرید و در نوبت بنشینید تا باجه شما مشخص شود، بعد به آنجا بروید و کار خود را انجام دهید. حال اگر این قانون را زیر پا بگذارید، بروید داخل بانک بنشینید و با یک مراجعهکننده دیگر شروع به صحبت کنید، یکباره متوجه میشوید که ساعت از ۱۲ گذشته و بانک تعطیل شده است! شما میگویید؛ پس کار من چه شد؟ میگویند مگر شما قوانین را اجرا کردید؟ آیا نوبت گرفتید تا مسئول باجه کار شما را انجام دهد؟ مدام به حرف زدن و تبادلنظر مشغول بودید!
درنهایت کار شما انجام نمیشود، چرا؟ چون حرمتها و قوانین آنجا را رعایت نکردید. وام گرفتن هم قوانینی دارد، میگویند باید یک ضامن کارمند رسمی با یک فیش حقوقی یا پروانه کسبوکار داشته باشید تا این مبلغ به شما وام بدهیم، و بعد باید ماهیانه مبلغی پرداخت کنید. اگر یک یا دو ماه پرداخت نکنید، جلوی حقوق کسی را که ضامن شما شده بود میگیرند! چون شما قوانین را رعایت نکردید.
کنگره نیز همینطور است، یک سری حرمتها و قوانین دارد. اما چگونه این موارد به صورت قانون درآمدند؟ مسلماً تجربیاتی بودند که ضربهای به کنگره یا اعضا وارد کردند، و از آن به بعد به عنوان یک حرمت و چهارچوب مطرح شد.
در کنگره گفته میشود نباید روابط مالی، کاری و فامیلی با همدیگر داشته باشید، و این بارها تکرار شده است. گاهی ممکن است رابطه مالی باشد، مثلاً یک نفر به هم لژیونی و دوستش پول قرض میدهد تا کارش راه بیفتد، بعد آن کسی که قرض گرفته، دیگر نمیتواند پول را پس بیاورد، به همین دلیل دیگر به کنگره نمیآید، چون خجالت میکشد و پولی ندارد که به او برگرداند و از درمان خود جا میماند. به همین دلیل گفته شده نباید رابطه مالی داشته باشید.
رابطه کاری و فامیلی نیز همینطور است، در این روابط ممکن است هزاران تنش بوجود بیاید، مثل چک دادن و گرفتن. این روابط باعث میشود اشخاص از سفرشان جا بمانند.
موارد زیاد دیگری وجود دارند؛ مثلا دو تا فامیل یا دوست نباید در یک لژیون باشند، چون ممکن است یکی از آنها در مورد موضوعی صحبت کند، و دیگری بگوید این دروغ میگوید، از بچگی در فامیل دروغگو بود! همیشه خسیس بود و هیچوقت به کسی کمک نمیکند! یا صحبتهای فامیلش را در خانواده مطرح میکند و... قطعا آن شخص احساس میکند آبرویش رفته و آنقدر ضربه میخورد که میگوید دیگر به کنگره نمیآیم و نمیتواند تغییر کند! شاید یک سری مسائل باشد که من اصلاً نخواهم حتی خواهرم بفهمد، به همین خاطر میگویند دو تا خواهر هم نباید در یک لژیون باشند.
امیدوارم همه ما بتوانیم این موارد را رعایت کنیم و با مشارکت و تبادل تجربیاتمان، بهتر یاد بگیریم.
گردآوری و تایپ: مسافر میترا- نمایندگی لاله کرج
ویرایش و ارسال: مسافر خاطره
- تعداد بازدید از این مطلب :
9