«خلاصه سیدی درب دیگر»
جهانبینی برای همه لازم است. نگاه ما به جهان چگونه است؟ گاهی نگاه ما از روزنه و سوراخ یک کلید است و گاهی نگاه ما ۳۶۰ درجه است. جهت نگاه ما یک طرف قضیه میباشد و طرف دیگر آن اندیشه و تفکر ما است، پس زمانی که مشکلی پیش میآید، ممکن است که تمام برنامه ما را تحت تأثیر قرار دهد؛ چون تمام حواس ما به طرف آن مشکل میرود. جهانبینی یعنی زندگی را از چه دریچهای نگاه کنیم؟ از دریچه ناامیدی و منفی همه چیز را ببینیم یا مثبت نگاه کنیم. در زندگی بدی و خوبی درهم است و جهان برمبنای اضداد بنا شده است و اینکه همه چیز همیشه خوب باشد امکانپذیر نیست.
همه ما که وارد کنگره میشویم، حتی کسانی که سالها در کنگره هستند، وقتی با مشکلی مواجه میشوند، فقط مشکل خود را میبینند و متوجه میشوند، حرفهای دیگران را متوجه نمیشوند، مثلاً میگویند که ما میخواهیم اعتیادمان درمان شود، دانستن این که (با تفکر ساختارها آغاز میگردد) چه مشکلی از ما را حل میکند؟ به همین دلیل فهمیدن بعضی چیزها برایشان مشکل است و ما به آنها ذرهذره آموزش میدهیم.
ما گاهی به مشکلی مثل جنگ یا از دست دادن عزیزی و ... بر میخوریم، باید از آن عبور کنیم؛ ولی گاهی به نقطهای میرسیم که میگوییم به خودت مربوط است. ۹۰ درصد مشکلات مربوط به خود ما میباشد که تصمیمات غلط گرفتهایم و درست فکر نکردهایم و به مشکل برخوردهایم، وقتی بررسی میکنیم میبینیم که مهمترین مشکل خود ما هستیم.
آنچه شما را بر آن میدارد که تفکر کنید، نیروی آگاه است و اگر توفیق در آن ندارید، به علت عدم توفیق در امورات جاریه است. موفقیت در امورات روزمره باعث میشود که روحیه قوی و محکم داشته باشیم، ولی اگر همیشه شکست بخوریم انرژی ما کم میشود. یکی از مسائلی که برای انسان خیلی مهم است، صبح زود بیدار شدن میباشد، افراد سحرخیز از سلامت خیلی بالایی برخوردار هستند.
(با دوستان مروت با دشمنان مدارا) حرف درستی است؛ اما دشمنی که در مقابل شما شمشیر از نیام میکشد و پرچم سبز را پاره میکند با چوب پرچم به جنگ آن بروید و درفش ارغوانی یا بنفش برافرازید. یک زمانی تا آنجا که توانمان هست مدارا میکنیم؛ ولی گاهی برای گرفتن حق و حقوق خود نباید مدارا کرد؛ چون حق گرفتنی است، یعنی وقتی مشکلی پیش میآید، باید با تلاش و کوشش بتوانیم حقمان را بگیریم.
شما این توقع را نداشته باشید که یکسری نیرو در زمان کم در وجود شما شکل بگیرد و به شما کمک کند؛ اگر موانعی سر راهتان وجود دارد، باید آنها را بشکنید و پیش بروید، آنگاه خواهید دید که از چه دانش و قدرتی برخوردار هستید. سختیها همیشه سر راه ما قرار دارد، سعی کنیم از زمانی که در اختیار ما هست، حداکثر استفاده را به انجام برسانیم. ایمان به خداوند و عبادت روان شما را تقویت میکند و قوت قلب میآورد.
با قدرت حرکت کنید و بندهای سر راهتان را باز کنید، آنگاه خواهید دید که اطلاعات حتی از گذشته دور هم، به یادتان خواهد آمد، اطلاعاتی که مربوط به روز الست است؛ اگر در هنگام حل مشکل خود با مشکل دیگری برخورد کردید، آرام بودن بسیار خوب است، اما با اراده از درب دیگری وارد شوید تا تمام و کمال به انجام عمل مسلط باشید.
در عرفان حدود سیصد نفر اولیای خدا داریم و این افراد همیشه هستند؛ اگر یکی از آنها جهان خاکی را ترک کند، بلافاصله فرد دیگری وارد حلقه این افراد میشود. بنابر وضع زمان و تغییر و تبدیل در هر جسم کروی شکل باید یک محور باشد و آن محور به حرکتهای دیگر نیرو و فرمان میدهد. مسائل مثبت و منفی وجود دارد و اضداد باید باشد؛ اگر همه مسائل مثبت باشند و هیچ مشکلی نباشد، دیگر زندگی مفهومی ندارد. وقتی به سمت اضداد حرکت کنیم، وارد جهنم میشویم و اگر به سمت مثبت حرکت کنیم در بهشت قرار میگیریم. دوزخ یا جهنم در رنج بودن انسان میباشد و بهشت آرامش انسان است.
گاهی محورها، گروهی عمل میکنند، مثل مرزبانی و گاهی یک محور آن را به چرخش در میآورد، این محورها میتوانند یک شخص باشد یا چند جهان باشند، مثل رسول خدا در زمین که ارتباطش با جبرئیل است، گاهی این محور چندین مرحله است و به چندین جهان بر میخورد و این جهانها داخل هم هستند و اطلاعات رد و بدل میکنند و بطور حلقه هستند. در سیستم الهی این حلقهها وجود دارند و مربیان حق هستند و به کار خود ادامه میدهند و این قضیه همیشه ادامه دارد.
جهان زمین اگر فاقد القائات، الهامات، قوانین و فرمانها بود، انسان یک قدم نمیتوانست بردارد، تمام این مطالب از جای دیگر به انسان داده میشود. انسان زمانی پیشرفت میکند که از مراحل بالاتر اطلاعات و آگاهی دریافت کند، یکی از این محورها انبیاء بودند که فرامین را از جهان دیگر میگرفتند و به ما انتقال میدادند که ما اجرا کنیم.
منبع: سیدی درب دیگر مهندس دژاکام
نویسنده:راهنما همسفر فاطمه (لژیون ششم)
رابط خبری: راهنمایتازهواردین همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون ششم)
ویراستار: همسفر زهرا نگهبان سایت
ارسال: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر رضوانه (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی امین قم
- تعداد بازدید از این مطلب :
42