English Version
This Site Is Available In English

حرمت‌های کنگره ۶۰ محدودکننده نیستند، بلکه بازدارنده و محافظت‌کننده هستند.(نمایندگی رز تهران)

حرمت‌های کنگره ۶۰ محدودکننده نیستند، بلکه بازدارنده و محافظت‌کننده هستند.(نمایندگی رز تهران)

دوازدهمین جلسه از دوره سیزدهم سری کارگاه های آموزشی - خصوصی خانم های مسافر و همسفر نمایندگی رز تهران، با استادی راهنما مسافر سحر، نگهبانی مسافر مهناز و دبیری مسافر زری با دستور جلسه «حرمت کنگره ۶۰، چرا رابطه کاری، مالی و خانوادگی در کنگره ۶۰ ممنوع است؟» روز یکشنبه ۸ تیرماه ۱۴۰۴ رأس ساعت ۱۴:۰۰ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان سحر هستم یک مسافر.

خیلی خوشحالم که امروز در خدمت شما هستم و امیدوارم شما و خانواده‌های محترمتان در سلامت کامل باشید. از گروه مرزبانی و ایجنت محترم تشکر می‌کنم که اجازه خدمت را به من و لژیون یازدهم دادند.دستور جلسه امروز «حرمت کنگره ۶۰، چرا رابطه کاری، مالی و خانوادگی در کنگره ۶۰ ممنوع است.»

در ابتدای این دستور جلسه؛ راجع به حرمت کنگره ۶۰ و قوانینی که در آن وجود دارد، سخن گفته است. حرمت یعنی حد و حدود، حریمی که اگر از آن عبور کنیم، به ما آسیب می‌رسد.

جناب مهندس در سال ۷۸، کنگره را بنیان کردند. قطعاً با تأسیس کنگره می‌دانستند، مقوله اعتیاد و ارتباط با اشخاصی که با آن سرکار دارند، کار آسانی نیست، بنابراین یک سری قوانین و حرمت‌ها را در قالب یک نوشتار، شامل بندهای مختلف، پایه‌ریزی کردند که شخص مصرف‌کننده ممکن است در طول سفر خود با آن‌ها روبه‌رو شود.

در کنگره حد و حدود و خط قرمز هایی وجود دارد که اگر از آن ها عبور کنیم، به ما آسیب زده و باعث می‌شود از ادامه روند درمان، در هر مرحله ای که باشیم، باز بمانیم. در مجموع، مواردی که در حرمت گفته شده است به قدری مهم می‌باشد که دو بار در کارگاه خوانده می‌شود و گفته شده هنگام قرائت، باید در سکوت کامل و بدون حرکت باشیم.

اگر ما بخواهیم در آرامش سفر کنیم، نیاز داریم این قوانین و حرمت‌ها را رعایت کنیم. حرمت‌های کنگره ۶۰ محدودکننده نیستند، بلکه بازدارنده و محافظت‌کننده هستند. در هر جایگاهی که قرار داریم، راهنما باشیم یا سفر اولی، بر ما واجب است این قوانین و حرمت‌ها را اجرا کنیم.

در بندهای حرمت کنگره ۶۰ عنوان‌های مختلفی است: حرف یکدیگر را قطع‌کردن، الفاظ ناشایست بیان‌کردن، در جلسه بدون اجازه سخن‌گفتن، بحث سیاسی نمودن، هرگونه پولی را تحت عنوان قرض به هر شخصیت حقیقی و حقوقی پرداخت‌کردن، از لباس و پوشش نامناسب استفاده‌کردن، بدون مجوز راهنما تلفن دادن و تلفن گرفتن یا هرگونه ارتباطی بیرون از کنگره برقرارکردن از موارد ضداخلاقی کنگره ۶۰ است.

تمام مشکلاتی که ممکن است برای ما به وجود آید، در قالب چند جمله بیان کرده است. یکی از همین بندها روابط مالی و کاری است که احتمال دارد برای ما پیش آید. من مثالی می‌زنم، ممکن است دو نفر به کنگره بیایند، مصرف‌کننده باشند و هیچ آشنایی با هم نداشته باشند، در یک لژیون قرار می‌گیرند و با هم دوست می‌شوند که ما می‌گوییم ارتباطی که شکل می‌گیرد فقط باید داخل کنگره باشد، ولی ارتباطی پیدا می‌کنند که شغل‌های آن‌ها به هم مرتبط است و تصمیم می‌گیرند با هم شریک شوند.

شاید اول خوب به نظر برسد؛ ولی بعدها دچار مشکلاتی می‌شوند. به‌صورت معمولی بیرون از کنگره کسانی که شریک می‌شوند، به مشکل برمی‌خورند چه برسد در کنگره باشند. نق‌زدن‌ها شروع می‌شود، این یکی به آن یکی می‌گوید من بیشتر پول دادم تو کمتر پول دادی، آن یکی می‌گوید من بیشتر کار می‌کنم تو کمتر کار می‌کنی و…. همین باعث تنش و مشکل بین آن‌ها می‌شود و باعث می‌شود از ادامه روند درمان باز بمانند و درمان نیمه‌کاره باقی ماند.

مثال دیگر: همیشه در لژیون تازه‌واردین می‌گوییم تحت هیچ شرایطی به هم پول قرض ندهید، حتی اگر پول ندارید با راهنما در میان بگذارید تا ایشان حل کنند. در کلینیک، دوست خود را می‌بیند که درخواست پول می‌کند، پیش خود فکر می‌کند کار خوبی می‌کند، پول می‌دهد و کلی ذوق می‌کند که عمل سالم هم انجام می‌دهد. دوستش قول می‌دهد جلسه دیگر پول شربت را برگرداند. حالا چه اتفاقی می‌افتد؟

هزار اتفاق ممکن است بیفتد، شاید نتواند پول دارو را فراهم کند، شاید مشکلی برایش پیش آید و چون روی نگاه‌کردن به دوستش را ندارد، دیگر به کنگره نمی‌آید و درمان نیمه‌کاره می‌ماند. یک مورد دیگر روابطی است که ممکن است بیرون از کنگره ایجاد شود. دوست‌شدن در بیرون کنگره آن هم در سفر اول، کاملاً ممنوع است.

وقتی ما در سفر اول هستیم و شربت می‌خوریم، یک نفر می‌آید می‌گوید؛ برویم کافی‌شاپ یا قرار رستوران و مهمانی بگذاریم، این موارد، یادآور گذشته می‌شود. موادی که شما قبلاً استفاده نمی‌کردید یاد می‌گیرید چگونه مصرف کنید. این باعث دورشدن از کنگره و در حاشیه قرارگرفتن می‌شود و مثل گردبادی است که ما را از کنگره به بیرون پرتاب می‌کند. ما در کنگره کسی را اخراج نمی‌کنیم هرکس که رفته خودش رفته است.

در آخر هم می‌گویم: کنگره یک محیط امن است و باید سعی کنیم قوانین و حرمت‌های آن را رعایت کنیم و امن نگه داریم تا هم خودمان و هم دیگران به‌درستی حرکت کنند.

تایپ: راهنما مسافر سحر - لژیون یازدهم - نمایندگی رز تهران
ویرایش: راهنما مسافر سمیرا - نمایندگی رز تهران
بازبینی و ارسال: همسفر فاطمه
عکس:مسافر پری – نمایندگی رز تهران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .