English Version
This Site Is Available In English

سفر دوم مستلزم رعایت حرمت‌ است

سفر دوم مستلزم رعایت حرمت‌ است

جلسه هفتم از دوره پنجم جلسات لژیون سردار همسفران کنگره60، نمایندگی وحید با استادی همسفر طاهره، نگهبانی راهنمای تازه‌واردین همسفر سمیه و دبیری همسفر الهه با دستور جلسه «حرمت کنگره60؛ چرا رابطه کاری، مالی و خانوادگی در کنگره ممنوع است؟» روز سه‌شنبه 10 تیرماه 1404 ساعت ۱۴:۴۵ برگزار شد.

خلاصه سخنان استاد:

سپاسگزارم از نگهبان لژیون سردار همسفر سمیه و استاد سردار که فرصت خدمت را برای من فراهم کردند. این دستور جلسه مستقیماً به قوانین و حرمت‌های کنگره۶۰ اشاره دارد. حرمت کنگره دو بار در ابتدا و انتهای هر جلسه خوانده می‌شود و قوانین نیز در ابتدای جلسه اعلام می‌گردد. دلیل اصلی پایبندی به حریم‌ها و قوانین کنگره، فلسفه وجودی آن است. جمعیت احیاء انسانی کنگره۶۰ در تاریخ ۳۱ شهریور ۱۳۷۸ توسط بنیان‌گذار فقید، مهندس دژاکام تأسیس شد. ایشان با درک عمیق از دشواری‌های مسیر درمان اعتیاد و همراهی با مصرف‌کنندگان و خانواده‌هایشان، قوانینی را تدوین کردند. این ۱۴ قانون و حرمت‌ها، مسیر روشنی را پیش روی ما قرار می‌دهند و عبور از آن‌ها را با عواقب ناگواری هم‌چون سقوط فرد همراه می‌دانند.

کنگره مکانی مقدس تلقی می‌شود؛ چراکه بر اساس آیه شریفه قرآن «هر کس نفسی را احیاء کند، گویی تمام انسان‌ها را احیاء کرده است.» کنگره با احیاء انسان‌ها، این مفهوم را تحقق می‌بخشد. هم‌چنین، این مکان به دلیل وجود هم‌دردی و رازداری میان اعضاء، محیطی امن محسوب می‌شود. برخلاف برخی مراکز دیگر که ممکن است افراد را طرد کنند، در کنگره هر فرد با اختیار و خواست شخصی خود وارد می‌شود. رعایت قوانین و ۱۴ وادی کنگره، نقشی اساسی در ایجاد زندگی سالم، آسایش و آرامش ایفاء می‌کند. ورود به سفر دوم مستلزم رعایت دقیق حرمت‌ها است. در حرمت‌ها بر «دروغ نگفتن» تأکید شده است؛ چراکه دروغ‌گویی فرد را به دروغ‌های پی‌درپی وادار می‌کند و در نهایت به انجام اعمال ضدارزشی می‌کشاند.

مشابه همین موضوع در مورد تهمت زدن و سرزنش کردن نیز صدق می‌کند؛ این اعمال در آینده گریبان‌گیر خود فرد خواهند شد و «بادی که امروز می‌کاریم، طوفان آینده ما خواهد بود.» هم‌چنین، ارتباط تلفنی و رفت‌وآمد خارج از کنگره بین هم‌لژیونی‌ها، به‌ویژه برای سفر اولی‌ها، بدون اجازه راهنما ممنوع است. این یک قانون صریح در کنگره است. ممنوعیت روابط مالی نیز به این دلیل است که افراد با آرامش خاطر وارد کنگره شوند. اگر فردی بدهکار باشد، با ترس و اضطراب وارد شعبه می‌شود و در صورت ناتوانی در پرداخت بدهی در موعد مقرر، ممکن است از ادامه مسیر در کنگره باز بماند. آموزش‌ها، حرمت‌ها و قوانین کنگره دشوار نیستند؛ بلکه برای شناخت حدود و حریم‌ها وضع شده‌اند. برای ماندگاری در کنگره و رسیدن به جایگاه‌های خدمتی، شناخت این قوانین و عدم عبور از مرزها ضروری است.

در صورت تخطی، احساس امنیت و آرامش که از مزایای کنگره است، از بین خواهد رفت. پوشش مناسب برای مسافران و همسفران نیز الزامی است. از ورود با پوشش نامناسب، مانند تی‌شرت بدون یقه یا شلوارهای خاص، جلوگیری می‌شود. این امر به دلیل نگاه جامعه به مصرف‌کنندگان مواد مخدر است که اغلب نگاهی هنجارشکنانه است. در گذشته، من نیز به دلیل مصرف همسرم مورد قضاوت قرار می‌گرفتم، اما در کنگره ۶۰ همه مطابق با قوانین حرکت می‌کنیم و به حریم شخصی یک‌دیگر احترام می‌گذاریم؛ حتی از رفت‌وآمد کاری یا خانوادگی نیز پرهیز می‌شود. بسیاری از عزیزانی که سال‌هاست در کنگره حضور دارند و به جایگاه‌های بالای خدمتی مانند دیده‌بانی و دستیاری رسیده‌اند، به دلیل رعایت همین حرمت‌ها است که ماندگار شده و الگوی بی‌نقص شده‌اند.

این موضوع در تجمع هزاران نفری اعضا در پارک‌ها نیز مشهود است؛ جایی که با وجود این تجمع عظیم، هیچ‌گاه درگیری یا هنجارشکنی رخ نمی‌دهد. این نظم نتیجه آموزش‌های جهان‌بینی و پایبندی به حرمت‌ها و قوانین کنگره است. در کنگره ۶۰ آموخته‌ایم که بگوییم «چشم» همین امر باعث شده که در کنگره ماندگار باشیم و در آسایش کنار هم در پارک‌، شعبات و لژیون‌ها باقی بمانیم.                  

تایپ و ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر ندا (لژیون پنجم) دبیر دوم سایت
عکاس: همسفر شهزاد رهجوی راهنما همسفر ناهید (لژیون دوازدهم)
ویراستاری: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون دهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی وحید

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .