English Version
This Site Is Available In English

باقدرت بند‌ها را باز کنید

باقدرت بند‌ها را باز کنید

همسفر زینب در برداشت از سی‌دی «درب دیگر» بیان کرد:

جهان‌بینی موضوع بسیار مهمی است. اینکه از چه زاویه‌ای ما به جهان نگاه کنیم، دیدن یک طرف و تفکر ما طرف دیگر است. زمانی که ما مشکلی داریم، همه چیز تحت‌الشعاع قرار می‌گیرد. جهان‌بینی یعنی زندگی؛ یعنی دیدگاه ما به زندگی که ناامیدی  یا امید باشد. خوبی و بدی در زندگی با هم است و همه چیز بر پایه اضداد است.به دلیل اینکه  زبان بدن را فهمیده‌ایم، اگر افراد آن را اجرا کنند، به اندام دلخواهشان می‌رسند. مشکلات ما به خودمان برمی‌گردد و  بخشی از مشکلات، خود ما هستیم. راه حل غلبه بر مشکلات نیز در دستان خود ما است.

چرا هر چه تفکر و تلاش می‌کنیم به نتیجه نمی‌رسیم؟ آنچه شما را بر آن می‌دارد که تفکر کنید، نیروی آگاهی شما است و اگر در آن توفیق ندارید، به‌خاطر عدم موفقیت در امور جاری است. با دوستان مروّت و با دشمنان مدارا کنید؛ ولی وقتی مدارا کردید و او همچنان حمله کرد، باید شما هم حمله کنید. ما باید تلاش کنیم حقمان را بگیریم، مخصوصاً در مسائل حقوقی. مواقعی است که اصلاً ارزش ندارد، رقمی نیست. باید از زمان استفاده کنیم و ایمان به خدا داشته باشیم. از هر کجا ناامید شدیم، به سمت خدا برویم و عبادت کنیم و این‌گونه روان ما آرام می‌شود.

باقدرت حرکت کنید، بندها را باز کنید. اگر این کار را انجام دهید، تمام گذشته‌های دور را به یاد می‌آورید. در حل مشکلات، آرام بودن خیلی مهم است، اما بااراده باشید. از درها و مسیرهای دیگر وارد شوید تا مسلط شوید. در عرفان می‌گویند؛ «حدود ۳۰۰ نفر اولیای خداوند هستند که ۴۰ نفر از آن‌ها ابدال، ۷ نفر اوتاد، ۵ نفر نقبا و ۳ نفر مختار و یک نفر غوث است.» این افراد همیشه زنده هستند و هرگاه یک نفر از آن‌ها جهان خاکی را ترک کند، بلافاصله فرد دیگری طبق شرایط خاص وارد حلقه این افراد می‌شود.

همه چیز وجود دارد؛ ولی مناسب با شرایط زمان و تغییر و تبدیل انجام می‌شود. در هر جسم کروی باید یک محور باشد. در اینجا اضداد مطرح می‌شود. انسان اگر در بهشت باشد، زندگی برایش مفهوم ندارد و باید جهنم هم وجود داشته باشد. آرامش و سختی باید با هم باشد. زیرا مکمل هم هستند. محورها گاهی به‌تنهایی عمل می‌کنند و گاهی با یک شخص یا چند جهان ارتباط دارند؛ مثل رسول خدا و جبرئیل که اشخاصی بودند که با جهان‌ها ارتباط داشتند و پیام‌ها به آن‌ها منتقل می‌شد. در سیستم، این نکته‌ها وجود دارد. حلقه‌ها مربیان جهان‌های دیگر و با هم در ارتباط‌ هستند.

برداشت من از سی‌دی: انسان باید جهان‌بینی به دست آورد و ما باید دیدمان را به زندگی عوض کنیم و مثبت‌اندیش باشیم. در ابتدا همه چیز نامفهوم است؛ ولی با تلاش، همه چیز حل می‌شود. ما نباید مشکلاتمان را تقصیر دیگران بیندازیم، چون همه‌چیز مربوط به خودمان است. ما باید ایمان داشته باشیم و با تلاش و اراده زندگی کنیم.بهتر است بگوییم در جهان هستی، همه نوع الهام و حلقه‌های دیگر وجود دارد که به ما در زندگی کمک می‌کنند. ما با استفاده از این حلقه‌ها می‌توانیم با آرامش به زندگی بپردازیم و به آنجایی برسیم که از آن انشعاب یافته‌ایم.

منبع: سی‌دی «درب دیگر» آقای مهندس

نویسنده: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون پنجم)

رابط خبری: همسفر سمانه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون پنجم)

ویراستاری و ارسال: همسفر مهین رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون هفتم)

همسفران نمایندگی خیام نیشابوری

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .