همسفر و مسافر نیکوتین مریم با 13 سال تخریب وارد لژیون ویلیام وایت شدند، آخرین آنتیایکس مصرفی قلیان، داروی درمان آدامس نیکوتین، به راهنمایی راهنما همسفر سعیده، رشته ورزشی در کنگره والیبال، مدت یک ماه است که سفر میکنند.
آقای مهندس میفرمایند: «حرمت از قوانین هم بالاتر است» لطفاً در رابطه با تغییرات و تأثیرات رعایت حرمت بر زندگی انسان، برای ما شرح دهید.
حرمت به معنای حفظ احترام و قداست یک مکان یا مجموعه است. وقتی شخصی وارد فضایی مثل کنگره میشود که حرمت دارد، ناخودآگاه ادب، توجه، تمرکز و خویشتنداری در او تقویت میشود. رعایت حرمت، یعنی کنار گذاشتن خودخواهی و رعایت حقوق جمع. زمانی که یاد گرفتم در زندگی روزمره حرمت گفتار، رفتار و ارتباطاتم را حفظ کنم، کیفیت رابطهها، آرامش و حتی تصمیمگیریهایم بهتر شد.
کنگره۶۰، مکانی است که باعث رشد و پویایی میباشد و همچنین آموزشهایی دارد که باعث میشود شخص، از تنش دور باشد. به نظر شما، رعایت حرمت و قوانین چه نقشی در این امر دارد؟
قوانین و حرمتها ستونهای کنگره هستند. وقتی کسی در مکانی است که همه با نظم و احترام کنار هم هستند، احساس امنیت، تعلق و اعتماد بالا میرود. در کنگره هیچکس قضاوت نمیشود، اما در عوض همه موظف به رعایت نظم و ادب هستند و همین موضوع باعث رشد فکری، آرامش ذهن و در نهایت بازسازی شخصیت میشود.
با توجه به مدت حضور شما در کنگره و دریافت آموزشها و رعایت روابط مالی، کاری و خانوادگی، چه چیزی دریافت میکنید؟ کسانی که بدون آگاهی از این حرمت و قوانین عدول میکنند، چه عواقبی را برای آنها به دنبال دارد؟
اولین چیزی که دریافت کردم، آرامش ذهن بود. وقتی روابط مالی، کاری یا خانوادگی بین اعضا نیست، حواشی و سوءتفاهم به حداقل میرسد، من یاد گرفتم که در کنگره، فقط روی درمان تمرکز کنم، البته بیرون از کنگره هم، مرزهای روابط را بهتر میشناسم و دچار وابستگیها یا درگیریهای بیمورد نمیشوم، عدول از حرمتها یعنی شکستن نظم و امنیت جمعی. این کار اول از همه اثر مستقیم روی خود فرد دارد، چون از مسیر آموزش و درمان منحرف میشود و بعد از آن، آرامش جمع هم دچار آسیب میشود. معمولاً چنین افرادی یا مجبور به خروج از کنگره میشوند یا خودشان دچار درگیری ذهنی و شکست در درمان خواهند شد.
همانطور که میدانیم، رابطه کاری و خانوادگی در کنگره۶۰، منع شده است. ورود به این امر چگونه میتواند به یک سفر اولی آسیب برساند؟
در مورد روابط کاری و خانوادگی ، این موضوع در کنگره۶۰، به دلیل حفظ تمرکز و جلوگیری از ایجاد تنشهای اضافی منع شده است، سفر اولی هنوز در مرحله تثبیت فکری و درمان جسمی است و ذهنش حساس و ناپایدار است، ورود به این روابط میتواند به سفر اولی آسیب برساند، زیرا ممکن است فرد نتواند به درستی بر روی درمان خود تمرکز کند و در نتیجه روند بهبودیاش مختل شود.
«ما در کنگره روی نقاط مشترک کار میکنیم و به نقاط غیر مشترک کاری نداریم» نقطه مشترک در کنگره۶۰، چیست و چگونه میتوان این نقطه را گسترش داد؟
نقطه مشترک ما در کنگره، مسئلهی اعتیاد و رهایی از آن است. نه قومیت، نه شغل، نه طبقه اجتماعی برای ما مهم نیست، برای گسترش این نقطه مشترک باید بر روی همدلی، حمایت و همکاری با یکدیگر تمرکز کنیم و از اختلاف و تنشها دوری کنیم.
بفرمایید که، در کنگره چه عاملی را سم مهلک معرفی کردند که، در هر کجا شایع شود آن را ویران خواهد کرد؟
«غیبت کردن» سم مهلک است، چون ریشه اعتماد را از بین میبرد و باعث دو دستگی و خراب شدن فضا میشود. در جایی مثل کنگره که هدف درمان و ساختن دوبارهی انسانها است، پچپچ و بدگویی کاملاً مخرب است.
استفاده از الفاظ درست و فراگیری آداب معاشرت چه تاثیری در روحیه و حال یک مصرفکننده که، برای درمان به کنگره۶۰، آمده است میتواند داشته باشد؟
استفاده از الفاظ درست و شایسته و فراگیری آداب معاشرت تاثیر بسزایی در روحیه و حال مصرف کننده دارد. این رفتارها میتواند حس احترام و ارزشمندی را در فرد تقویت کند و به او کمک کند تا بهبود یابد.
با توجه به سیدی هفته «بادی سمفونی» تعبیر شما از این جمله چیست؟ «اگر افتاده بر زمین را ما بلندش کنیم، باید تفکر را از او بگیریم.»
اگر ما کسی را بلند کنیم بدون اینکه خودش بخواهد بلند شود، او را از تجربه، آگاهی و رشد فکری محروم کردهایم. یعنی درمان بدون تفکر، ماندگار نیست. فرد باید خودش بخواهد تغییر کند و ما فقط نقش کمککننده داشته باشیم، نه ناجی.
لطفاً اگر صحبتی دارید که مایل هستید در این گفتگو مطرح شود، را بیان بفرمایید.
در نهایت کنگره۶۰، یک محیط حمایتی و آموزشی است که به افراد کمک میکند تا با رعایت حرمت و قوانین ، به بهبودی و رشد شخصی دست یابند. اینجا مکانی است که، میتوانیم با همدیگر یاد بگیریم و به یکدیگر کمک کنیم.
طراحان سوال: همسفر راضیه رهجوی راهنما همسفر نجمه (لژیون دوازدهم)، همسفر فخری رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون پانزدهم)، همسفر فهیمه رهجوی راهنما همسفر فهیمه (لژیون هشتم)، همسفر منصوره رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون پنجم)
مصاحبه کننده: همسفر راضیه رهجوی راهنما همسفر نجمه (لژیون دوازدهم)
ارسال: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون یازدهم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی شفا
- تعداد بازدید از این مطلب :
118