English Version
This Site Is Available In English

حرمت یعنی حد و مرز

حرمت یعنی حد و مرز

سلام دوستان سمیرا هستم همسفر:

حرمت در لغت عربی به معنای ممنوعیت است؛ یعنی ممنوع بودن، حریم نگه داشتن و پرهیز از بی‌احترامی.
یکی از حرمت‌های کنگره‌‌۶۰، نداشتن ارتباطات مالی، کاری و خانوادگی است که آقای مهندس به دلیل حفظ آرامش و امنیت در این مکان مقدس، برای ما مقرر نموده‌اند. چنانچه در مورد مسائل مالی، حرمت را حفظ نکنیم و حد و مرز آن را بشکنیم، اوضاع نابه‌سامانی به وجود می‌آید و آرامشی که باید از حضور در لژیون کسب‌ نماییم، دریافت نمی‌کنیم، اطمینان بین اعضا از بین می‌رود و همچنین عدم‌ امنیت آشفتگی به دنبال خواهد داشت. به طور‌‌‌ مثال‌‌‌:‌‌ اگر فردی با نادیده گرفتن حرمت‌ها، از شخصی پول قرض کند و بدهی خود‌ را پرداخت ننماید، باعث کدورت، رنجش‌‌‌ از یکدیگر، دلخوری و نگرانی از آینده می‌شود.

حریم‌‌ دیگر، حریم‌ خانوادگی است؛ چنانچه رعایت نشود و‌‌ اعضای یک لژیون با یکدیگر‌ ارتباط خانوادگی داشته باشند که البته از تلفن دادن و تلفن گرفتن، شروع می شود، مانع ادامه درمان خواهد شد و ممکن است شخص دیگر به کنگره نیاید.

پس نتیجه می‌گیریم، یکی از آموزش‌هایی که ما از کنگره دریافت می‌کنیم، حرمت‌ است که تنها به آموزش ختم نمی‌شود و باید‌ در رعایت آن کوشا باشیم تا مبادا به دلیل عدم رعایت، لغزشی انجام شده و دوره درمان ما‌ با‌ تأخیر‌ مواجه شود.

با آرزوی سلامتی و تندرستی برای آقای مهندس و خانواده محترم ایشان.

سلام دوستان نگین هستم یک همسفر:

در ابتدای حرمت کنگره۶۰ خوانده می‌شود، «کنگره، مکان مقدس و امنی است که هر شخصی با ورود در این مکان، باید حرمت آن را حفظ نماید‌»؛ یعنی ما بایستی، قدر این جایگاه و صندلی که به صورت رایگان در‌ اختیار ما قرار داده شده تا آموزش بگیریم را بدانیم. همچنین باید‌ آموزش‌هایی را که دریافت می‌کنیم در زندگی به نحو احسن به اجرا در آوریم تا هنر درست زندگی کردن را نیز بیاموزیم.

در مورد این قسمت از حرمت کنگره۶۰ که می‌گوید: رفت و آمد نداشته باشیم؛ باید گفت: اگر بخواهیم با شخصی در کنگره رفت و آمد خانوادگی داشته باشیم، ممکن است برخی حرمت‌ها از بین بروند و در ادامه این موضوع باعث بروز مشکلات و ناراحتی بین هر دو طرف می‌شود.

چنانچه به حرمت کنگره۶۰ احترام گذاشته و قوانین را رعایت کنیم، هرگز بین ما و دوستان خود، کوچک‌ترین مشکل و ناراحتی پیش نخواهد آمد و دوستی‌‌ها برقرار و پابرجا می‌مانند. از قدیم نیز گفته‌اند: دوری و دوستی، این ضرب‌المثل، همان حفظ کردن حرمت‌ها است.

کلمه حرمت از حریم می‌آید. هر چیزی حریم و حرمتی دارد که شما نمی‌توانید به آن نزدیک شوید، به طور مثال: خانواده، جنگل، رودخانه، جاده و ... .
زمانی که ستون‌های یک ساختمان‌ به یکدیگر نزدیک شوند؛ در نتیجه سقف فرو می‌ریزد.
حرمت به معنای نگه داشتن حد و اندازه است.

از آن جایی که حرمت کنگره۶۰ در جلسات دو‌ مرتبه خوانده می‌شود، به اهمیت این موضوع ‌‌‌‌پی می‌بریم.
حرمت، یک مفهوم مهم و اساسی دارد که بر مبنای آن‌، قوانین و مقررات بنا شده‌اند.
حرمت به معنای احترام به حریم شخصی اعضا و نظام کنگره است که شامل: رعایت قوانین، رفتار شایسته، حفظ اسرار و عدم دخالت در امور دیگران است.

سلام دوستان زهرا (ب) هستم یک همسفر:

«آنچه باور است، محبت است.
« کنگره، مکان مقدس و امنی می‌باشد که هر شخصی با ورود در آن، باید حرمت آن را حفظ کند». حرمت یکی از اصول و قوانین کنگره است که همه افراد باید از این قوانین پیروی کنند. ممکن است برخی از تازه‌واردین، در ابتدا با این قوانین مشکل داشته باشند و مخالفت کنند؛ اما پس از مدتی متوجه می‌شوند که قوانین به نفع آن‌ها است.

یکی از قوانین کنگره۶۰، ممنوعیت قرض دادن و قرض گرفتن پول است. در زندگی و جامعه، به چشم خود دیده‌ایم که بسیاری از داد و ستدها، باعث خراب شدن روابط جدی مانند: خواهر، برادری و دوستی‌های چند ساله شده است. به نظر من یکی از بهترین قوانینی است که وجود دارد؛ زیرا باعث شده که دوستی‌های ما در این مکان، همیشه پایدار بمانند و کنگره را برای ما تبدیل به مکان امنی کرده است. مادر هیچ نقطه از دنیا نمی‌توانیم به راحتی از دردهای زندگی خود بگوییم؛ اما اینجا به راحتی صحبت می‌کنیم و می‌دانیم که همه راز نگه‌دار هستند و همه با یکدیگر همدرد هستیم.

در کنگره، شخصی را به دلیل اشتباهات او سرزنش نمی‌کنند. انسان، احساس آرامش و راحتی دارد؛ زیرا بستر کنگره را مانند: خانه و خانواده می‌دانند و حتی گاهی نزدیک‌تر. ما باید بدانیم، نه تنها کنگره؛ بلکه هر جامعه یا ارگانی، قوانین مخصوص به خود را دارند که اگر اجرا نشوند، سیستم پایدار نمی‌ماند و به سرعت از هم می‌پاشد.

ما نیز باید به این قوانین احترام بگذاریم و از دادن و گرفتن پول، همچنین رفت و آمدهای خارج از کنگره خودداری کنیم تا به پیشرفت برنامه‌ها کمک کنیم. شاید دوستانی داشته باشیم که بخواهیم با هم ارتباط بیشتری داشته و رفت و آمد کنیم؛ اما باید قوانین را رعایت نموده تا دوستی‌های ما نیز برای همیشه پایدار باشند. با این عمل، به آموزش خود کمک می‌کنیم.

خدا را شکر می‌کنم که در این مکان امن هستم و هر روز آموزش‌های جدیدی دریافت می‌کنم.

سلام دوستان معصومه هستم همسفر:

خدا را شاکر و سپاسگزارم که اذن ورود من به کنگره۶۰ را صادر کرد.

حرمت کنگره۶۰، صحبت از قوانینی بسیار مهم است، به همین دلیل از واژه حرمت استفاده می‌شود. حرمت از حریم می‌آید. تمامی پایه‌های کنگره۶۰ بر روی حرمت استوار شده است که به ما می‌گوید: باید حد خود را بدانیم. در واقع، حرمت کنگره، حد و حریم هر شخص را مشخص می‌کند. به دلیل اهمیت این موضوع، حرمت در جلسات دو مرتبه خوانده می‌شود و هدف مقدس آن، رهایی یک انسان از دام اعتیاد است.

حرمت کنگره۶۰ باعث می‌شود که با آرامش و آسایش به حرکت خود ادامه داده و سفر را به پایان برسانیم.
در حرمت، حریم‌هایی در نظر گرفته شده که اعضا هیچ‌گاه نباید از آن عبور کنند؛ زیرا شکستن حرمت‌ها، منجر به آسیب شخص شده که او را  از ادامه درمان و یا سفر دوم باز می‌دارد. ما می‌خواهیم در کمال آرامش، اعتیاد خود را درمان کنیم و پس از آن وارد سفر دوم شویم، آموزش و خدمت انجام دهیم.

اولین موردی که در حرمت‌ها گفته می‌شود، دروغ گفتن است که آقای مهندس بیان می‌کنند: «ریشه و مادر تمام ضدارزش‌ها، دروغ گفتن است». زمانی که وارد کنگره۶۰ می‌شویم، به ما آموزش می‌دهند که دروغ نگوییم و با راهنمای خود صادق باشیم.

از دیگر قوانین، غیبت نکردن است که غیبت با خود تهمت، قضاوت و سرزنش را همراه دارد و حال شخص غیبت‌ کننده خراب می‌شود؛ پس نباید افراد را سرزنش و یا قضاوت کنیم. چنانچه مشکلی با شخصی داریم، بهتر است با او صحبت کرده و مشکل را حل کنیم و نباید شخص دیگری را واسطه قرار دهیم.

در کنگره۶۰ نباید ارتباط مالی و خانوادگی برقرار کنیم؛ زیرا اگر برقرار شود و من به فردی بدهکار یا طلبکار باشم، همین موضوع باعث تنش و مانع حضور من در کنگره۶۰ شده که در نهایت منجر به دور شدن من از هدف درمان خواهد شد.

در این مکان، پوشش ما باید مناسب باشد که برای مسافران و همسفران ضروری است.
در کنگره هر شخص باید مراقب لوازم شخصی خود باشد، بحث سیاسی نکند و همچنین طرفدار گروه خاصی نیز نباشد.

باید بدانیم که قوانین برای بهبود اوضاع و احوال ما وضع شده‌اند؛ پس با رعایت آن‌ها می‌توانیم، پایه‌ها را مستحکم‌تر کنیم. لازم به ذکر است که حرمت کنگره، فقط برای چند ساعت حضور در شعبه نیست؛ بلکه باید در تمام مراحل زندگی شخصی و اجتماعی به کار برده شود.

افرادی که بیمار بوده و با هزاران مشکل وارد کنگره۶۰ می‌شوند، اگر حرمت‌ها رعایت نشود، چگونه می‌توانند در این مکان به درمان برسند؟
چنانچه من حرمت‌ها را رعایت نکنم، آرام‌آرام از کنگره جدا خواهم شد و در مسیر دیگری که ضدارزش است، قرار گرفته، به حاشیه رود خانه خواهم رفت و به زباله و گنداب تبدیل می‌شوم.

نویسندگان: اعضای لژیون نوزدهم راهنما همسفر لیلی
ویراستاری: همسفر سعیده رهجوی راهنما همسفر صدیقه ه (لژیون هفتم)
ارسال: همسفر منصوره (لژیون هشتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی خواجو

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .