حرمت کنگره ۶۰
کنگره، مکان مقدس و امنی میباشد که هر شخصی با ورود در این مکان باید حرمت آن را حفظ نماید. دروغ گفتن، علیه شخصی سرزنش کردن، حرف یکدیگر را قطع نمودن، الفاظ ناشایست بیان کردن، در جلسه بدون اجازه سخن گفتن، بحث سیاسی نمودن، بدون اطلاع و هماهنگی هر گونه پولی را دریافت و پرداخت کردن، هر گونه وجهی را تحت عنوان قرض یا وام، به هر شخصیت حقیقی یا حقوقی پرداخت کردن، از لباس و پوشش نامناسب استفاده کردن، بدون مجوز راهنما تلفن دادن و تلفن گرفتن و یا هر گونه ارتباطی بیرون از کنگره برقرار نمودن، از موارد ضدارزشی و ضداخلاقی میباشد. بر تمام اعضاء فرض است که حریم فوق الذکر را محترم شمارند و بر مسئولین واجب است که از وقوع این اعمال جلوگیری نمایند. در ضمن خواهشمند است با سهل انگاری و عدم مراقبت از لوازم شخصی خود، فضا امن کنگره را ناامن و مسموم نفرمایید. حال این سوال پیش میآید، کسانیکه حتی قادر نیستند از لوازم، کیف و یا موبایل شخصی خودشان مراقبت کنند، چگونه میتوانند از زندگی خود مراقبت نمایند.
هر مجموعه یا هر سیستمی که بهوجود میآید، برای این.که بقا، رشد و توسعه پیدا کند، نیازمند این است که یک سری قوانین و حرمتها در درون خودش داشته باشد. کنگره۶۰ هم جزء آن مجموعههایی است که خودش، خودش را کامل می کند و یک حرکت خود جوش است و نیازمند حفظ و مراقبت است. به دلیل اینکه کنگره مجموعه NGO یا سازمان مردم نهادی است که کار بسیار مقدسی در آن انجام میشود، کاری که به جرأت میتوان گفت زنده کردن مردهها است. کسانی که به نابودی رسیدهاند با روش Dst در این مکان مقدس احیاء میشوند. به همین جهت باید از این مکان مراقبت شود. در کنگره۶۰ حرمت به معنا رعایت حریمها و قوانینی است که برای حفظ آرامش و امنیت اعضاء در این مکان مقدس در نظر گرفته شده است. حرمت در کنگره ۶۰ از اهمیت بالایی برخوردار است؛ زیرا حرمت در ابتدا و انتها جلسه خوانده میشود و به این معنی است که باید کاملاً به آن توجه شود.
هر یک از اعضاء موظف هستند به حرمت و قوانین احترام بگذارند. با احترام گذاشتن به حرمت ها و قوانین کنگره، اعضا این سیستم می توانند با آرامش در کنار هم قرار بگیرند و از آموزشهای کنگره بهره کافی را ببرند تا بتوانند به خواستههایشان برسند. حرمتها شامل مواردی چون پرهیز از ارتباط مالی و کاری، عدم دروغ و قضاوت، عدم غیبت، حفظ حریم شخصی، احترام گذاشتن به یکدیگر و حفظ پوشش است و رعایت این حرمت برای همه اعضاء چه جدید و چه با سابقه ضروری است و به حفظ نظم و آرامش و پیشرفت در مسیر درمان کمک می کند. در کنگره۶۰ حریمهایی که در نظر گرفته شده، اعضاء هیچ گاه نباید از آن عبور نمایند، عبور از آنها به معنی وارد شدن به مسائلی که به شخص آسیب میرساند و او را از ادامه درمان باز میدارد. برخی از مواردی که در حرمت کنگره به آنها اشاره شد عبارتند از: حفظ حریم شخصی: هر فرد باید حریم شخصی خود و دیگران را حفظ کند. دوم دروغ: دروغ گفتن و غیبت کردن از مواردی است که در حرمت کنگره ممنوع است. یکی دیگر از حرمتهای کنگره۶۰، عدم روابط کاری و مالی است. اعضا نباید با هم رابطه کاری و مالی داشته باشند؛ زیرا کنگره تنها یک فضا درمانی نیست، یک کلاس آموزشی بزرگ با موضوع جهانبینی است.
تجربه نشان داد است اگر اعضاء با هم وارد مسیرهای کاری و مالی شوند، مسائل و اختلافات بیرون از کنگره میتواند صدمات روحی در آنها ایجاد کند و تمرکزشان از رهایی را از دست میدهند و مهمترین هدف کنگره که آموختن انسان بودن و درمان اعتیاد است، فراموش میشود.کسانیکه این قوانین را رعایت نکردند و حرمتها را شکستند، بدون اینکه بخواهد، از تعادل خارج و خود به خود از کنگره حذف شدند. کنگره۶۰ به خاطر تجربههای گذشته و با نگاهی دقیق به روانشناسی افراد در حال بهبودی، روابط کاری و مالی و خانوادگی را در محیط خود ممنوع کرده است تا فضایی آرام و امن برای همه بیماران فراهم شود و تمرکز افراد روی رهایی خودشان باشد. این ممنوعیتها آمده تا حریم کنگره حفظ شود و مسیر درمان هیچ گونه حاشیه و تخلفی نداشته باشد.بنابراین اجرا تمامی این قوانین در واقع یک نوع آرامش در درون و برون ماست و رعایت حرمت کنگره۶۰ یک مسئله شخصی نیست، بلکه به حفظ و پایداری یک مجموعه کمک میکند و در واقع یک ابزار محافظت کننده است که اعضاء را در برابر آسیبها و مشکلات احتمالی حفظ میکند.
نویسنده: همسفر فاطمه رهجو راهنما همسفر زینب (لژیون دهم)
عکاس : همسفر صدیقه رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون سوم)
رابط خبری: همسفر طاهره رهجو راهنما همسفر زینب (لژیون دهم )
ویراستاری و ارسال: همسفر فاطمه (نگهبان سایت)
نمایندگی همسفران نیمایوشیج بهشهر
- تعداد بازدید از این مطلب :
81