یازدهمین جلسه از دور بیست و چهارم کارگاههای آموزش عمومی کنگره ۶۰ شعبه باباطاهر همدان به استادی مرزبان محترم مسافر سعید و نگهبانی مسافر حسین و دبیری مسافر مسعود بادستور جلسه (بادی چهارم و تاثیر آن روی من) پنجشنبه ۵ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان سعید هستم یک مسافر سپاسگزار خداوند هستم که روزی من قرار داد امروز در این جایگاه قرار بگیرم تا از شما دوستان آموزش بگیرم از مهندس عزیز و خانواده محترمشان تشکر میکنم که این بستر را برای ما فراهم نمودند تا بتوانیم به روشنایی رسیده و زندگی کنیم تشکر میکنم از راهنمای سفر اولم که زندگی من را روشن نمود و همچنین از کلیه خدمتگزاران کنگره مخصوصاً شعبه باباطاهر همدان تشکر میکنم.
در مورد دستور جلسه وادی چهارم و تاثیر آن روی من چهار وادی اول، وادی های تفکر هستند و ما وادیها را یکی یکی جلو میآییم که در وادی سوم میگوید هیچ مخلوقی به میزان خود انسان به خویشتن خویش فکر نمیکند یعنی چه؟ یعنی هیچ مخلوقی به غیر از انسان و تاکید آن به روی انسان است و بدین معناست که انسان تافتهای جدا بافته و اشرف مخلوقات است.
چرا انسان اشرف مخلوقات است؟ چرا تاکید میکند هیچ مخلوقی به غیر از انسان؟ خداوند میگوید: ما به انسان قدرت اختیار دادهایم تا انتخاب کند. وقتی ما قدرت انتخاب داریم و تصمیم میگیریم و حق انتخاب داریم لذا مسیر را میتوانیم خودمان انتخاب کرده و قادر هستیم برای خودمان تصمیم بگیریم و این چیزی است که فقط انسان میتواند انجام دهد که نشان از جایگاه او میباشد و بعد از آن به وادی چهارم میرسیم: در مسائل حیاتی به خداوند مسئولیت دادن، یعنی سلب مسئولیت از خویشتن یعنی انسان باید جایگاه خود را پیدا نماید، من وقتی جهت درمان به کنگره آمدم، مثلث درمان میگوید: جسم، روان و جهان بینی، یعنی در این سه ضلع من باید حرکت کنم تا به درمان برسم. جسم را با مصرف داروی اوتی درمان میکنیم، روان هم همین کارهایی است که باید انجام بدهیم از جمله پیراهن سفید بپوشیم، سر وقت به شعبه بیاییم، سیدیها را بنویسیم و جهانبینی که به من نشان میدهد جایگاه من کجاست و باید چه کار کنم و من زمانی که به کنگره آمدم اولین چیزی که یاد گرفتم درست صحبت کردن بود که آن را فرا گرفتم، برخورد با اطرافیان و جامعه بود و رفتارهای غلط خودم را درست نمودم و به طور کلی الفبای زندگی بود که من یواشیواش در کنگره آن را آموختم، من سپاسگزاری را در کنگره یاد گرفتم و زمانی که مصرف کننده بودم البته نه به طور صددرصد ولی قریب به اتفاق اینگونه بود که احساس میکردم هر شخصی کمک یا لطفی به من میکند ۱- یا محتاج من است ۲- یا بعداً نیاز او به من خواهد افتاد.

در کنگره آموختم که باید سپاسگزار باشم، از دوستان خودم.
حضرت علی میفرمایند: هر کس یک کلمه به من بیاموزد مرا بنده خود نموده، معذرت خواستن و کلمه ببخشید را یاد گرفتم که نشانه این است باید جایگاه خود را پیدا کنم، یواشیواش و با گرفتن آموزشها در کنگره من به این موضوع رسیدم که جایگاه من چه و کجاست؟ خودم و مسئولیتهایم را شناختم و زمانی که مسئولیتهای خودم را دانستم چه هست دیگر لازم نیست معرکهگیری را شروع نمایم و بخواهم از هر دری سخنی، هرکاری کنم، ورق چه طوری بزنم تا بتوانم خودم را به صورت غلط ثابت کنم.
زمانی که مسئولیت خودم را دانستم و تسلیم خداوند و یدالله شدم یاد گرفتم که باید معذرت خواهی کرده و زمانی که کار اشتباهی را انجام دادم از کلمه ببخشید استفاده کنم چون اینجا در حال آموزش گرفتن هستم و خیلی ساده است. مسئولیتهای که حیاتی هستند، مسئولیتهای بزرگی نیستند به قول معروف موفقیت، تکرار کارهای ساده و کوچک روزمره است. یکی از بزرگترین ارتشهای دنیا یک شعار دارد که میگوید: اولین کاری که برای فتح دنیا باید انجام دهی این است که صبح زمان بیدار شدن از خواب رختخواب خود را جمع کنی لذا حرکت در مسیر ارزشها اصلأ کار سختی نیست و خیلی هم کار راحتی است همین که دروغ نگوییم و غیبت نکنیم کار بسیار سختی نیست، همین که صبح با روی گشاده از خواب بیدار میشویم، حس و انرژی خوب میدهیم و این حرکت راحتی است، فقط نیاز دارد ما هر روز آن را تکرار نماییم و هرچه در مسیر ارزشها پیشرفت کنیم، فاصله میگیریم از آن مسیر قبلی که من بودم و از مسیر ضد ارزشها باید دور شویم، غیبت نکنیم، کسی را قضاوت نکنیم، سرک در کار دیگران نکشیم چون کار دیگران به من ربطی ندارد و اگر من زرنگ باشم خودم را جمع و جور کنم به قول مهندس دوربینم را از روی دیگران خاموش کرده و آن را روی خودم روشن کنم. امیدوارم که خود من آموزشهایی را که در کنگره میگیرم آنها را بتوانم کاربردی کنم نه اینکه فقط صحبتهای آن را بیان کنم و زمانی موفق هستیم که آموزشهای ناب کنگره را هرچند ساده هستند، در زندگیمان کاربردی کنیم. از اینکه به حرفهای من توجه کردید خیلی ممنونم.

-
عکس، تایپ، تنظیم و ارسال: مسافر محمدرضا (لژیون هشتم) خدمتگزار سایت
- تعداد بازدید از این مطلب :
310