حرمت کنگره ۶۰:چرا رابطهٔ کاری و مالی و خانوادگی در کنگره ۶۰ ممنوع است؟
کنگره ۶۰ سازمان مردم نهادی است که در درمان اعتیاد و کمک به مصرفکنندگانی که خواستار رهایی از این بیماری هستند فعالیت میکند. در مقوله درمان، علاوه بر جسم، جنبههای روانی و اجتماعی اعتیاد نیز مورد توجه قرار میگیرد. اصولاً هر سازمانی برای حفظ و بقای خودش قوانین و چهارچوبهایی را وضع مینماید که اعضا موظفاند آن را رعایت کنند در کنگره این قوانین حرمت نامگرفتهاند .
واژه حرمت از حریم، احترام، گرفته شده است .
یکی از اصول مهم کنگره ۶۰، ممنوعیت رابطههای کاری، مالی و خانوادگی در میان اعضا است.
رعایت و اجراکردن حرمتها و کاربردیکردن آن نتایج خوبی را به دنبال دارد .
۱. حفظ فضای امن و بیطرف
یکی از دلایل اصلی برای ممنوعیت روابط کاری و مالی در کنگره ۶۰، ایجاد فضایی امن و بیطرف است. افرادی که به کنگره ۶۰ مراجعه میکنند، اغلب با مشکلات زیادی در روابط اجتماعی خود مواجهاند. اگر در چنین فضایی روابط کاری یا مالی برقرار شود، ممکن است فشارهای اضافی به افراد وارد شود و تمرکز آنها روی درمان کاهش یابد.
در روابط مالی یا کاری، ممکن است رقابتهای غیرضروری، سوءتفاهمها و مشکلاتی پیش بیاید که تأثیر منفی بر روند درمان اعضا بگذارد. اعضای کنگره باید در یک فضای بیطرف و امن قرار داشته باشند تا بتوانند بدون هیچگونه دغدغهای به سفر خود پرداخته و روی رهایی از اعتیاد متمرکز شوند.
۲. مقابله با مشکلات اجتماعی و خانوادگی
اعتیاد یکی از مهمترین مشکلات اجتماعی است که افراد را از نظر روانی، جسمی و اجتماعی تحتتأثیر قرار میدهد. در بسیاری از موارد، مشکلات خانوادگی و اجتماعی از جمله عواملی هستند که به گسترش اعتیاد منجر میشوند. در کنگره تمرکز اصلی بر روی درمان اعتیاد است، اما این امر به معنای نادیدهگرفتن مشکلات اجتماعی و خانوادگی نیست.
افراد باید به طور جداگانه از یکدیگر به درمان بپردازند. اگر افراد در این فضا وارد روابط خانوادگی یا کاری با یکدیگر شوند، ممکن است مشکلات اجتماعی و خانوادگی بهجای اینکه حل شوند، بیشتر شوند. به همین دلیل، کنگره ۶۰ بهشدت این نوع روابط را ممنوع کرده است تا افراد بتوانند به طور مستقل روی خودشان تمرکز کنند و از روابط بیرونی تأثیرات منفی نپذیرند.
۳.در کنگره ۶۰، تمامی تلاشها بر اساس اصول درمانی و انسانی است. وقتی روابط کاری و مالی وارد این فضا میشوند، ممکن است ارزشهای درمانی این مرکز تحتتأثیر قرار بگیرند. افراد ممکن است از موقعیتهای درمانی برای بهرهبرداری شخصی یا مالی استفاده کنند که این امر میتواند باعث فساد و تضعیف روند درمانی شود.
ممنوعیت روابط مالی و کاری در کنگره ۶۰ باعث میشود که افراد تنها به درمان خود پرداخته و از فشارهای بیرونی که ممکن است به واسطه روابط کاری یا مالی به وجود آید، دور بمانند. این امر به حفظ انسجام و یکپارچگی کنگره ۶۰ کمک میکند و جلوی سوءاستفاده از موقعیتها را میگیرد.
۴. ایجاد یک فضای ارتباطی سالم
روابط کاری و مالی میتوانند باعث ایجاد فشارها و تنشهایی شوند که بهراحتی به روابط شخصی و اجتماعی اعضا آسیب میزنند. در کنگره ۶۰، افراد میتوانند بدون نگرانی از روابط پیچیده و مشکلساز، با یکدیگر در ارتباط باشند.
این ارتباطات به افراد این امکان را میدهد که باصداقت و اعتماد به یکدیگر نزدیک شوند و مشکلات خود را به طور مستقیم و بدون واسطه مطرح کنند. این نوع از ارتباطات به بهبود فرایند درمان و رهایی از اعتیاد کمک بسیاری میکند.
۵. تمرکز بر خود و استقلال فردی
یکی از اصول کلیدی کنگره ۶۰، ایجاد حس استقلال فردی و توانمندی در اعضا است. در روابط کاری و مالی، افراد ممکن است نیاز به تکیه بر یکدیگر داشته باشند که این امر میتواند مانع از رشد فردی و استقلال آنها شود. بهویژه در فرایند درمان اعتیاد، این استقلال بسیار مهم است.
ممنوعیت این نوع روابط به افراد کمک میکند تا خودشان را پیدا کنند و با تقویت اعتمادبهنفس و استقلال فردی، به طور مؤثرتری با مشکلات خود مواجه شوند. این اصل بهویژه در درمان اعتیاد که به ساختارهای رفتاری و ذهنی جدید نیاز دارد، اهمیت زیادی دارد.
۶. پیشگیری از روابط غیرمتعارف و عاطفی
در بسیاری از مواقع، در محیطهای درمانی، افراد ممکن است به طور ناخودآگاه وارد روابط عاطفی یا احساسی با یکدیگر شوند. این روابط میتوانند به مشکلات جدیدی منجر شوند که تمرکز افراد را از درمان دور میکند. بهویژه در مراحل اولیه درمان اعتیاد که افراد نیاز به ثبات عاطفی و روانی دارند، روابط عاطفی میتوانند باعث بهوجودآمدن مشکلات جدید شوند.
بهطورکلی: برقرارکردن هر رابطه کاری و مالی و خانوادگی در سفر اول یا در سفر دوم نهتنها مفید نمیباشد بلکه، خلاف حرمتهای کنگره شمرده میشود و سبب آسیبرساندن به خود و سایر اعضای کنگره میگردد.
پس نباید فکر کنیم که این حرمتها و قوانین ما را محدود میکند؛ بلکه آنها کمک میکنند تا در یک فضای امن بهدوراز هر گونه تشویش و نگرانی به درمان مسئله اعتیاد و همچنین بالابردن سطح علم و آگاهی خودمان بپردازیم.
(منابع)
((جزوه راهنما و راهنمایی درکنگره ۶۰،مقالهٔ دیدهبان محترم آقای خدامی))
نویسنده:راهنماهمسفراعظم
ویرایش:همسفر زهرا،رهجوی راهنما همسفر اعظم(لژیون اول)نگهبان سایت
ویراستاری و ارسال: همسفر مینا، رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون اول) دبیر سایت
همسفران نمایندگی بوئینزهرا
- تعداد بازدید از این مطلب :
205