شما وقتی (در کنگره) رابطهای برقرار نکنید هیچ خورده حسابی هم باهم ندارید و آنوقت است که صلح برقرار است.
مهندس حسین دژاکام
سلام دوستان احمد هستم مسافر، با۲۲ سال تخریب وارد کنگره شدم، آخرین آنتی ایکس مصرفی شیره، ۱۱ماه و ۲۱ روز سفر کردم به روش DST، داروی درمان شربت OT، راهنما مسافر محسن, لژیون ۱۸ نمایندگی شفا، ورزش در کنگره شنا و والیبال، مدت رهایی ۸ ماه و ۴ روز.

حرمت واژهای ساده اما عمیق است؛ گوهری که اگر در میان انسانها باشد، دلها آرام میگیرند و جامعه رنگ احترام و انسانیت به خود میگیرد. رعایت حرمت نه فقط یک ادب ظاهری، بلکه نشانهای از درک، بلوغ و آگاهی درونی است.
در خانواده، حرمت پدر و مادر پایه مهر و استواری خانه است. وقتی فرزندان حرمت بزرگترها را نگاه میدارند و والدین نیز با احترام به شخصیت فرزندان مینگرند، فضای خانه لبریز از آرامش و همدلی میشود.
در مدرسه و دانشگاه، رعایت حرمت معلم، استاد و حتی همکلاسی، بذر فروتنی و انگیزه برای یادگیری را در دلها میکارد. احترام به پرسش، گوش دادن بدون قضاوت و تعامل محترمانه، محیط آموزش را پربار میکند.
در جامعه، حفظ حرمت دیگران؛ صرفنظر از سن، جنسیت، عقیده یا جایگاه, نشان میدهد که انسانها با هم برابرند و تفاوتها نباید بهانهای برای بیاحترامی باشند. چه در خیابان و چه در فضای مجازی، مرز میان آزادی و تجاوز به حرمت دیگران باید با دقت شناخته و رعایت شود.
حتی در اختلافنظرها، حرمت باید باقی بماند. نقد اگر همراه با احترام باشد، میسازد؛ اما اگر حرمت شکسته شود، حتی حقترین سخن هم بیاثر میشود.
رعایت حرمت یکسویه نیست؛ احترام رفتاری دوطرفه است که وقتی داده شود، بازمیگردد. اگر میخواهیم دنیایی انسانیتر و مهربانتر داشته باشیم، باید از خانه دل خود شروع کنیم و حرمت دیگران را چه در حضورشان و چه در غیابشان، نگاه داریم.
برای محرم شدن، باید از یک سری چیزها محروم بشویم یعنی از انجام یک سری کارها خودداری کنیم که به آنها حرمت میگوئیم و باید یک سری کارها را انجام بدهیم که قوانین هستند.
در جلسات کنگره ۶۰، تنها مطلبی که دو بار، یکبار در ابتدای جلسه و یکبار در انتهای جلسه، خوانده میشود، حرمت کنگره ۶۰ است و هنگام قرائت حرمت، نباید کسی رفتوآمد کند و با توجهِ کامل، به آن گوش فرا دهد تا این مطالب در ذهنها یادآوری و حک شوند.
وقتی وارد هر مکانی میشویم، هدف و خواستهای داریم که برای رسیدن به هدف و محرم شدن، باید قوانین را رعایت کرده و به حرمتهای آنجا احترام بگذاریم؛ چرا که رسیدن به هدف و خواسته در آن نهفته است.
مثال بارز برای رعایت نکردن حرمت این است که مثلاً در یک مراسم عزاداری برقصیم و بخندیم با خود بیاندیشیم چه اتفاقی رُخ خواهد داد؟ این هتک حرمت ممکن است در صور آشکار باشد یا در صور پنهان که هر کدام پیامد خودش را دارد.
کنگره ۶۰ به دلیل داشتن قوانین و حرمتهای درست و بروز هر روز قویتر میشود و میتواند بهتر خدمت کند. با ۲۸ سال تجربه، جناب آقای مهندس و دیدهبانهای عزیز هر آنچه را که در امر درمان تأثیر مثبت دارد یا مشکل و اختلالی ایجاد میکند، مشخص کرده و بهصورت قانون و حرمت اعلام فرمودهاند.
(برای مشاهده نوشتار حرمت کنگره60 میتوانید روی لینک حرمتکنگره۶۰ را لمس بفرمائید)
اگر تاکنون به موارد مطرح شده در حرمت کنگره ۶۰ دقت نکردهام، اینبار که در جلسه خوانده شد، با دقت گوش کنم و حتماً با تمام وجود به آنها احترام بگذارم تا با بهترین حالت ممکن به درمان برسم و برای خودم، خانواده و اجتماع انسانی مفید باشم.
بهصورت خلاصه، برای رسیدن به درمان اعتیاد به کنگره آمدهام؛ باید در ظاهر و در پنهان، هم داخل کنگره و هم خارج از کنگره، قوانین کنگره را رعایت کنم و به حرمتهای کنگره احترام بگذارم تا کنگره و خدمتگزاران بتوانند به بهترین و مؤثرترین نحو به من کمک کنند که بتوانم به درمان، تعادل و آرامش برسم.
در مورد بخش دوم دستور جلسه علاوه بر اینکه در حرمت کنگره۶۰ مراودات مالی منع شده است من برای رسیدن به تعادل و آرامش به کنگره آمدم و مراودات مالی با من که هنوز به تعادل نرسیدهام به هیچ وجه درست نیست همانطور که بعد از پله اول در وادی پنجم که برگشت از ضد ارزشها میباشد پله دوم «خودداری» بیان شده است یعنی باید از انجام کاری که نمیدانیم به نفع یا ضررِ ماست خودداری کنیم. پس باید از مراودات مالی با من که هنوز به تعادل نرسیدم خودداری شود تا بدون اضطراب، نگرانی و ... سفر به خوبی ادامه یابد.
از جناب آقای مهندس و دیدهبانهای عزیز که اینگونه با دقت قوانین و حرمتها را تبیین فرمودند تا هزاران نفر اینگونه در صلح و آرامش بتوانند سفر کنند و به درمان برسند کمال تشکر را دارم. از راهنمای عزیزم که از نزدیک شاهد از خود گذشتگی ایشان هستم و تمامی خدمتگزاران صدیق کنگره60 ممنونم که در سایه خدمات این عزیزان سفر به سهولت امکانپذیر میگردد.
مرزبانخبری: مسافر علیاصغر
ارسال: مسافر محمدرضا ل۷
- تعداد بازدید از این مطلب :
120