English Version
This Site Is Available In English

انسان ذره ای از وجود خداوند است

انسان ذره ای از وجود خداوند است

سیزدهمین جلسه از دور پنجم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره 60 نمایندگی آزادشهر ویژه مسافران و همسفران با استادی مسافر جواد، نگهبانی مسافر کاکا ، دبیری مسافرعبدالرحمان با دستور جلسه" وادی چهارم و تاثیر آن روی من " روز پنج شنبه 5 تیر ماه 1404 راس ساعت 17 آغاز به کار نمود.

سلام دوستان جواد هستم یک مسافر.
از آقای مهندس سپاس‌گزارم بابت فراهم کردن این بستر، از حسین آقا راهنمای درمانم  و علی آقا راهنمای درمان سیگارم بسیار سپاس‌گزارم، دستور جلسه در مورد وادی چهارم و تاثیر آن روی من، در کنگره 14 وادی داریم که به عنوان 14 قانون کاربرد دارند،در مسائل حیاتی به خداوند مسئولیت دادن، یعنی سلب مسئولیت از خویش. حد و مرز مسئولیت باید مشخص باشد، همه مسئولیت زندگی به عهده خودمان است مثل حرف زدن و همه کارهای روزمره که انجام می‌دهیم. خداوند ما را آفریده است و تمام مسئولیت ما را قبول کرده و در اختیار ما قرار داده و همیشه مسئولیت دو طرفه است، مسئولیت خدا نسبت به ما و ما نسبت به خداوند و همسر به همسر و پدر مادر به فرزند و بالعکس، من زمانی‌که مواد مصرف می‌کردم می‌گفتم خدا لعنت کند کسی که من را معتاد کرد، سری اول به من تعارف کرد اما در روزهای بعد خودم رفتم و درخواست مصرف دادم.
ما انسانها همیشه دنبال راه گریز هستیم و به صورت حق به جانب دنبال این هستیم که مسئولیت خودمان را گردن خداوند بگذاریم، و اگر کارم درست شود می‌گویم خودم شبانه روز کار خیر کردم و اگر درست نشد می‌گویم خدا نخواست و رازی به این کار نبود، مثل اینکه خدا باید همه کارهایش را کنار بگذارد و مشکلات من را حل کند. زمانی می‌توانیم مسئولیت خودمان را درست انجام دهیم که بتوانیم خودمان را بشناسیم، خداوند گفته است انسان ذره ای از وجود من است.
هر موقع مسئولیت مان را درست انجام دهیم نیروهای مافوق هم به کمک مان می آیند و دعا و نیایش ما مورد قبول درگاه خداوند قرار می‌گیرد. هر زمانی که به مشهد و زیارت می‌رفتم پول داخل حرم می‌انداخنم که سال دیگر مواد را ترک کرده باشم، تا زمانی که خود انسان تلاش در جهت بهبودی و درمان خودش نکند هیچ اتفاق خاصی برایش نمی‌افتد، باید حق درمان خودمان را درکنگره پرداخت کنیم، حق درمان ما در کنگره این است که در آزمون راهنمایی شرکت کنم و با جدیت بخوانم تا قبول شوم و در آینده افراد زیادی را به رهایی برسانم.
باید سعی کنیم با علم و دانش کنگره نمایندگی را به جایگاه بالا برسانیم.
ممنونم که خیلی قشنگ به حرفهای من توجه کردید.

تهیه گزارش: مسافر میکاییل لژیون دوم

ارسال: مسافر علی لژیون یکم

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .